Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel négyzet így -2, és akkor a mínusz 1 nem is jó, a többit most számolom van rá egy módszer, de lehet, hogy csak a -2 lesz jó, mert elnézve a többi feladatot nemhinném, hogy itt a tudáson van a hangsúly, de megnézem a módszeremmel.Aprieto írta:Drigo: mondj egy másikat
Drigo írta:Ez nem jó több van jóval, persze csak ha az x2 xnégyzet akar lenni, én legalábbis így értelmeztem, de ha nem így van, akkor bocs.Aprieto írta:4.)
Ott is 1 a megfejtés... csak akkor ha x=-1... mivel a törtnek egésznek kell lenni csak így jön ki ...
a többit meg majd más megmondja
Ez nem jó több van jóval, persze csak ha az x2 xnégyzet akar lenni, én legalábbis így értelmeztem, de ha nem így van, akkor bocs.Aprieto írta:4.)
Ott is 1 a megfejtés... csak akkor ha x=-1... mivel a törtnek egésznek kell lenni csak így jön ki ...
a többit meg majd más megmondja
Akkor én még olyan szinten sem vagyok matekbólSzandi írta:Jó, még kicsi vagyok, naés?Primitive írta:Bazz, Szandi, nehari, te hanyadikos vagy?![]()
(am 10.-es)
Jó, még kicsi vagyok, naés?Primitive írta:Bazz, Szandi, nehari, te hanyadikos vagy?
Óóó, kösz Blest, hát erre nem jöttem volna rá, akármeddig hülyéskedem veleBlest írta:Gaucho: 1. FM08 a legjobb aki nemhiszi az nemhiszi![]()
2. FIFA08al nemjátszottam nagy reteg bugg az egész és semmiben nem más mint a 07 de...ha a problémádnál tartunk.. gondolom nicsn gamepadod.. és amikor megnyomod az esc --> amit akarsz azt egérrel teszed.. Ne azzal teddbillentyűzet, nyilak -le-föl ENTER
(remélem segítettem, ha ez volt a problémád)
Köszi Cimbi!grecki írta:Most olvastam,remélem nem túl késő...ozsimiki írta:Kösz srácok a segítséget![]()
![]()
![]()
www.doksi.hu
Regelni kell, de szinte minden témában vannak 10-20-30 oldalasdogák.
Most olvastam,remélem nem túl késő...ozsimiki írta:Kösz srácok a segítséget![]()
![]()
![]()