Mr. Master két dologgal nem értek egyet veled!
1. a 4. gólnál Gerard fogta volna Terryt

ne varrd Olegeur nyakába a vereséget, ugyanis énszerintem Rijkaard ott rontotta el, hogy Gio volt a kezdőben aki sokkal lassab mint Sylvinho (ez nem az első meccs amelyiken ez feltűnik, hogy Gio nagyon lelassult tavaly óta), az első két gól az ő helyén indult (lásd a második félidőben azon az oldalon nem sokszor mentek el). a másik két ember akire "rá lehetne kenni" a gólokat (már ha hibásokat keresnénk), kövezzetek meg de szerintem Gerard és Puyol nem hozta a formáját hátul. Véleményem szerint én se rajongok Olegeur játékáért, de szerintem a tegnapi nap legbiztosabb pontja hátul ő volt, tegnap ő volt az aki töbször is utolsó pillanatban érkezve mentett, legalábbis többször mint Puyol. Ja és Rijkaard hibájára visszatérve Iniesta nagyon halványan játszott (kivéve az a fantasztikus kapufa amit megérdemelt volna hogy befelé pattanjon), őt is le kellett volna cserélni a szünetben.
2. Ma kellett volna csak igazán Barca mezben menned a suliba, mert ilyenkor az általatok annyira utált divatdrukkerek nem veszik csak fel az imádott csapat mezét! "Mert mi lesz ha kigúnyolnak miatta?" ilyen gondolatok járnak a fejükben.
Én azt gondolom a tegnapi nap úgy játszottunk, hogy nálunk emeltebb fővel még csapat nem esett ki a BL-ből, ha láttátok a Milan-MU meccset, akkor emlékeztek, hogy MU micsoda pocsék játékot játszott, nem csak a tegnapi, hanem az odavágó meccsen is, a Chelsea kb. ugyanazt játszotta ellenünk Barcelonában, mint a Milan a MU ellen mindkét meccsen, mi mégis tudtunk sokkal jobban játszani, mint a Chelsea Barcelonában, Londonban pedig legalább olyan jól, ők egy kicsit szerencsésebbek voltak.
Na bocs a sok rizsáért, de még nem igazán tudtam megemészteni a tegnapi estét.
Mire bepötyögtem a felét Argyelus is leírta.