Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gratulálok. Hogy lehet ilyet mondani? Otthon leszünk, sima Madrid győzelmet tippelek. A közönség mellettünk áll, valamint a srácok is tudják, hogy botlott a legnagyobb rivális, tehát illene nyerni.Nem kell még aggódni lehet holnap mi se fogunk nyerni!
Meg kéne venniük Buffont és akkor Cannavaróval fogadhatnak is majd a végeredményekrebarca99 írta:Azért nálam még mindig a Gravesen Robinho párharc a legjobb.Úgylátszik a Realnál mindig illegális boxmeccsek folyanak...
Ilyen névvel és boxtehetséggel egyértelmű, hogy megkapja a következő Rocky rész főszerepét...Los Banditos írta:Na, mostmár értem miért Balboa1:13 - A Balboa és Pepe közti verekedésről annyit tudni még, hogy az afrikai jött ki jobban a dologból: egy bal egyenes után felszakadt a portugál bekk arcbőre. Valószínűleg mindkettőjük magaviselete fegyelmi szankciókat fog maga után vonni, főleg a Viselkedési Kódex pár hete történt bevezetése után.Gyerünk Rocky!
![]()
Na akkor értem miért akarnak pszichológust a csapathoz!Los Banditos írta:Mondjuk Pepe egy igazi Real igazolás volt.30 000 000 €-ba került, elvesztette nekik a Szuperkupa-döntőt, és állítólag egy barátságos meccsen leköpte az ellenfél egyik játékosát.
![]()
![]()
Na, mostmár értem miért Balboa1:13 - A Balboa és Pepe közti verekedésről annyit tudni még, hogy az afrikai jött ki jobban a dologból: egy bal egyenes után felszakadt a portugál bekk arcbőre. Valószínűleg mindkettőjük magaviselete fegyelmi szankciókat fog maga után vonni, főleg a Viselkedési Kódex pár hete történt bevezetése után.
Én is így emlékszem, de az tuti hogy Yaya nem megy Samunál meg csak azon hogy maradni szertne-e meg persze hogy hogyan ügyeskednek Laportáék.Zozzy 5 írta:Én úgy tudom nem megy egyikőjük se. Eto'o a sérülése miatt, Tourénak meg benne van a szerződésében, hogy nem megy, és azt olvastam, hogy Ő maga is azt nyilatkozta, hogy nem akar most menni.
Ramón Calderon már helyretette a "Szőke Angyalt". Közölte vel, hogy ilyesmi nem fér bele a RM politikájába, ezért az ilyen és ehhez hasonló megnyilatkozásoktól tartózkodjon a jövőben.
Hm mintha azt olvastam volna már többször is,h Eto'o tuti nem megy a Kupára,és úgy emlékszem Yaya semFCB_gábor írta:Sajnos semmi garancia nincs rá, hogy többször nem sérülnek meg kulcsjátékosaink. Kidőlhet akár Messi vagy Yaya is és mivel a baj nem jár egyedül, akár hiányozhatnak többen is egyszerre.Titinho írta:Felépül nálunk Eto'o, Deco és Henry is csúcsformában lesz! Valamint még a Puyol-Milito páros is összeszokik!
Afrika kupa is lesz, Yaya elmegy és valószínű Eto'o is. Iniesta, ha lesérül amíg Yay oda van, nem lesz épkézláb vkp(marquez bizonytalan).
Persze reméljük a legjobbakat, de ne igyunk előre....
Teljesen igazad van! Én optimistán álltam hozzá a tavaszi szezonnak és bízzunk benne, hogy nem lesz több "nagyobb" sérülés! Dehát ilyen a futball! Ki tudja???FCB_gábor írta:Sajnos semmi garancia nincs rá, hogy többször nem sérülnek meg kulcsjátékosaink. Kidőlhet akár Messi vagy Yaya is és mivel a baj nem jár egyedül, akár hiányozhatnak többen is egyszerre.Titinho írta:Felépül nálunk Eto'o, Deco és Henry is csúcsformában lesz! Valamint még a Puyol-Milito páros is összeszokik!
Afrika kupa is lesz, Yaya elmegy és valószínű Eto'o is. Iniesta, ha lesérül amíg Yay oda van, nem lesz épkézláb vkp(marquez bizonytalan).
Persze reméljük a legjobbakat, de ne igyunk előre....