Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
AssziszemVIII.Henrik írta:Mint a másik topicban írtam, én nézem. Elég jó nyomják Pittsburgben.Zozzy 5 írta:Baltimore vs Pittsburg meccset nézi valaki?? A Stealers aláz...Úgylátom arrafelé is vannak fa$za kis irányítók.
Már csak a hó hiányzik! Talán egy Chicago-i meccsen.
Mint a másik topicban írtam, én nézem. Elég jó nyomják Pittsburgben.Zozzy 5 írta:Baltimore vs Pittsburg meccset nézi valaki?? A Stealers aláz...Úgylátom arrafelé is vannak fa$za kis irányítók.
Hát nagyon remélem...Atesz írta:Este asszem megint nézem a Bulls meccset!![]()
![]()
Egy győzelemnek mőár itt van az ideje!!!
Kösz, tudod, a jobbtól nem szégyen kikapnigrecki írta:Hát Ati, gratulálnom kell...![]()
Nem láttam én sem a meccset,de a statisztikák alapján simaliba volt minden. Ezzel az offense-zel nem lesz PO az tuti... Az eddigi betonbiztos D# sem muzsikált túl jól...Egyszer sem sackelték Romót, az áruló meg szétzilálta a secondary-t.
Hát Ati, gratulálnom kell...antiimperialista írta:
Szerettem volna nézni, de a 7.30-as munkakezdés mellett túl késői volt a 2.15-ös kezdés... Evett is az ideg rendesen. Az összefoglalót néztem a Cowboys honlapján, Romo és a futók is megint nagyok voltak, de a D is hozta magát. Ennyire sima győzelemre nem számítottam, az az igazság, hogy féltem is kicsit a meccstől...
a kis szerény..barca99 írta:Akkor biztosan hasonlít...
Még jó, hogy most benéztem ebbe a topicba...Game90 írta:Manning nem hasonlít (külsőre) egy kicsit b99-re?![]()
![]()
Szerettem volna nézni, de a 7.30-as munkakezdés mellett túl késői volt a 2.15-ös kezdés... Evett is az ideg rendesenMardel írta:Antiimperialista, grecki izzítjátok a sopcastot![]()
Kicsit félve, de rohadtul várom már a vasárnapot!
Épp most! De már mindjárt vége.ultrasur írta:Mikor ismétlik a Pats-Colt meccset ????
Faragó már nagyon kéészGogeta írta:Nah, elkezdődött a Pats-Colts derbi.