Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.11.05. 15:16:51

Titinho írta:Felépül nálunk Eto'o, Deco és Henry is csúcsformában lesz! Valamint még a Puyol-Milito páros is összeszokik!
Sajnos semmi garancia nincs rá, hogy többször nem sérülnek meg kulcsjátékosaink. Kidőlhet akár Messi vagy Yaya is és mivel a baj nem jár egyedül, akár hiányozhatnak többen is egyszerre.
Afrika kupa is lesz, Yaya elmegy és valószínű Eto'o is. Iniesta, ha lesérül amíg Yay oda van, nem lesz épkézláb vkp(marquez bizonytalan).
Persze reméljük a legjobbakat, de ne igyunk előre....
Kép
Titinho
Director del Fútbol

2007.11.05. 15:08:47

Én a tavalyi év után nem mondanék olyat, hogy aki vezeti az őszi bajnokságot akkor az már bajnok! :? Olvastam én is, hogyha a Real ősszel 4-5 ponttal vezet akkor már bajnok lesz! Hmm...nem innám meg rá a ciánt! Sőt...szerintem ez a bajnokság nagyon de nagyon szoros lesz és az utolsó 3-4 fordulóban fog eldőlni a bajnokság kérdése. A 2. El Clasico-ra szerintem eldől! Mindkét csapat most mondjuk, hogy egyforma formában van, de még ott van a tavaszi idény amikor még bármi lehet! Felépül nálunk Eto'o, Deco és Henry is csúcsformában lesz! Valamint még a Puyol-Milito páros is összeszokik! Én most nem tudnék egyik csapatra se fogadni, csak bízva bízok a fiúkban és remélem, hogy a BARCA nyeri! :D De az még messze van! Addig még ott van a BL is! :D Sempre Barca!!!!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.05. 14:47:04

Perrero írta:
Los Banditos írta:Tipikus példa, hogy milyen képmutató emberek vannak. :) Amíg magabiztosan vezettetek addig értelmesen hozzá tudtál szólni a témához realbarca, de most, hogy lassan beérünk titeket az már szépen kiverte a biztosítékot. :lol: Szánalmas vagy...
ki mondta azt, hogy a bajnokság már eluszott :?: (te)
Ezt fejts ki bővebben légyszíves :wink: Én azt mondtam, hogyha a Real nyer a Sevilla ellen, akkor már majdnem, hogy lehetetlen helyzetbe kerültünk, mert ők már játszottak az összes naggyal idegenbe, kivéve velünk. Ha nyertek volna, akkor 4 ponttal mennek, és valószínűleg az őszi tabellát is ők fogják vezetni, márpedig a La Ligába, aki az elmúlt 5 évben vezette a azt, az bajnok is lett kivéve egy esetben.
in to exile
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.05. 14:38:47

Szerintem ezt töröld! Mindenki hallotta, sőt nem is kiváncsi talán rá senki! De a fórumot elnyujtja

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
judydee
Barça C

2007.11.05. 14:17:48

Miért te nem azt szeretnéd??????????
:shock: :shock: :shock: :shock:[/quote]

Amit én szeretnék, kedves realbarca, az: mostani classicon kiegyezek egy döntetlenben :-), aztán májusban a bajnokságért egy jó kis verés a Bernabeu-ban a Barcának:-), min 2 gólos különbséggel és persze a bajnoki arany... :-)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.05. 14:15:36

ElRamos írta:Tény, Barcelonában ti vagytok az esélyesebbek, de azért lesz keresnivalónk azon a meccsen. Sok idő van még karácsonyig, addig bármi megtörténhet. Remélem szoros lesz a bajnokság, ami végül májusban, Madridban fog eldőlni az El Clasíco-n!! Mekkora lenne már, ha az lenne a szitu, hogy aki nyer Madridban, az bajnok... :shock: :P
Szerintem is sok idő van még karácsonyig! Ugyhogy visszatér Deco meg Eto'o, tuti formában lesz Dinho nomeg a zseniális Messi, Henry belövi végre a temérdek helyzeteit, a Madrid meg kikap még egy párszor, és egy szép kis 4-2-es győzelmet arat a Barca (csak azért rug kettőt a Madrid, mert Ruud-ról minden bepattan, még az is ami nem, nameg azért nem olyan rosszak, hogy maguktol ne lőjenek gólt)

G.

Ui: Persze ez inkább csak kívánság mint realitás, de tudjuk mindenben van egy kis igazság
:lol:
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
realbarca
Barça B

2007.11.05. 14:15:33

Ezután a fórum címe:
Real vs Real
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realbarca 2007.11.05. 14:15:54-kor.
hala madrid
Primitive
Entrenador del Barça

2007.11.05. 14:12:34

judydee - realbarca

Előbb le kéne tisztázni, hogy ki kinek szurkol, nem? :lol: :lol:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
judydee
Barça C

2007.11.05. 14:09:42

[quote="barca99"][quote="judydee"]A világ legjobb cspatát meg a két együttes játékosaiból jól össze lehetne rakni, csak pár emberkét kellene bizonyos posztokon kicserélni és egy világverő csapat lenne, az biztos :-). [/quote]

Például jöhetne Casillas, és kész is. :P 8)[/quote]

Azért én többeket áttennék a keretünkből :-), de ez az én egyéni véleményem. De Casillas tényleg az egyik legmeghatározóbb emberkénk, mostanában a legstabilabb is, azt kell sajna mondanom...
De tőletek is van pár, akit nem szeretnék abban a best of csapatban látni :-).....
realbarca
Barça B

2007.11.05. 14:08:16

judydee írta:
realbarca írta:Mire az el clasico lesz már 5 pontal előttetek járunk :lol:
Hm.... 5 ponttal..... te azt csak szeretnéd :-). Ennyire nem adjuk könnyen a bőrünket.... :-).

Meg mi sem kapunk azért állandóan katalán bírókat :-) - hú ez milyen hülye kifogás Schustertől, ezt azért nem kellett volna mondania :-).
Miért te nem azt szeretnéd??????????
:shock: :shock: :shock: :shock:
hala madrid
Primitive
Entrenador del Barça

2007.11.05. 14:06:42

realbarca írta:Én még normálisan egyik témához sem szóltam, itt az eurobarcán.
Ez elég jól minősít téged. Én ezzel nem dicsekednék! De, te tudod..
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.05. 14:03:33

judydee írta:A világ legjobb cspatát meg a két együttes játékosaiból jól össze lehetne rakni, csak pár emberkét kellene bizonyos posztokon kicserélni és egy világverő csapat lenne, az biztos :-).
Például jöhetne Casillas, és kész is. :P 8)
realbarca
Barça B

2007.11.05. 14:03:33

Én még normálisan egyik témához sem szóltam, itt az eurobarcán.
hala madrid
judydee
Barça C

2007.11.05. 13:59:26

Azt hiszem, ez nekem szólt :-), én meg nem szeretek barcás emberkét szórakoztatni, kivéve ha nyer a Real :-).
Egyébként annak ellenére, hogy a Realnak szurkolok, a kedvenc játékosaim egyike Barcás.... :-)
A világ legjobb cspatát meg a két együttes játékosaiból jól össze lehetne rakni, csak pár emberkét kellene bizonyos posztokon kicserélni és egy világverő csapat lenne, az biztos :-).

[quote="FCB_gábor"]2 realos elbeszél egymás mellett :D
folytassátok, jót mulatok 8)[/quote]
ElRamos
Jugador del Barça

2007.11.05. 12:07:57

Másrészt hogyha így játszunk akkor Eto'oval és Decoval hazai pályán le fogjuk mosni a Realt
:roll: :roll:

Ha...ha mi meg úgy játszunk mint a Villarreal, Atlético, Valencia ellen tettük, akkor lesz keresnivalónk. Asszem tavaly is kumma esélytelennek hittetek bennünket a Nou Camp-ban, aztán mi lett belőle...

Tény, Barcelonában ti vagytok az esélyesebbek, de azért lesz keresnivalónk azon a meccsen. Sok idő van még karácsonyig, addig bármi megtörténhet. Remélem szoros lesz a bajnokság, ami végül májusban, Madridban fog eldőlni az El Clasíco-n!! Mekkora lenne már, ha az lenne a szitu, hogy aki nyer Madridban, az bajnok... :shock: :P
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.11.05. 10:45:34

2 realos elbeszél egymás mellett :D
folytassátok, jót mulatok 8)
Kép
judydee
Barça C

2007.11.05. 08:39:33

[quote="realbarca"]Mire az el clasico lesz már 5 pontal előttetek járunk :lol:[/quote]

Hm.... 5 ponttal..... te azt csak szeretnéd :-). Ennyire nem adjuk könnyen a bőrünket.... :-).

Meg mi sem kapunk azért állandóan katalán bírókat :-) - hú ez milyen hülye kifogás Schustertől, ezt azért nem kellett volna mondania :-).
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.05. 06:26:06

Tipikus példa, hogy milyen képmutató emberek vannak. :) Amíg magabiztosan vezettetek addig értelmesen hozzá tudtál szólni a témához realbarca, de most, hogy lassan beérünk titeket az már szépen kiverte a biztosítékot. :lol: Szánalmas vagy...
in to exile
realbarca
Barça B

2007.11.04. 23:53:01

Mire az el clasico lesz már 5 pontal előttetek járunk :lol:
hala madrid
judydee
Barça C

2007.11.04. 23:36:06

Sziasztok!
Bár még új vagyok errefelé, azért nem bírom magamban tartani, amit gondolok :-).
Tény, hogy a real az utolsó meccsét pocsékul játszott, casillason kívűl nem volt védelme, a középpálya sem létezett, a két csatár meg mintha a stadion közelében sem lett volt, de azért a classicóig még sok idő telik el és ki tudja, hogy mi lesz addig.... A real képes rá, hogy felszívja magát a fontos meccsek előtt, és a classicora készülni fognak. A tegnapi meccset el kell felejteni, túl kell lépni, éppúgy, mint a barcának a hétközi találkozón.... :-), mert akkor ők sem voltak a legjobb formájukban. És azért a barca sem állt még teljesen össze, főleg ha elől a csatárok nem teljesen értik meg egymást, bár egyre inkább sszeszoknak, ez látszik. De kíváncsi vagyok, ha a sérültek visszajönnek, kik lesznek a kezdőcsapatban...
Az edzőket mindkét csapatnál lehet kritizálni, egyikük sem tökéletes.
De az igazi csata úgyis a pályán lesz :-), dec 23-án /jelenlegi állás szerint/.
Ebben egyetértünk, ugye?
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.11.04. 23:03:32

ezzel a Riijkaard üggyel kapcsolatban egy jó dolgot jegyeznék meg!!!
a meccs közben a drága kedvenc kommentátorunk a Farkas Norbi(tudom hogy olvassa a fórumot,én bírom a srácot :wink: ) valami olyasmit mondott hogy Riijkaard elmondta hogy otthon azért megy a Barcának mert tartják a labdát, idegenben meg ezt nem tudják megtenni és az ellenfelek letámadósabb focit játszanak és nem tudják a földön tartani a bogyót, ezért nem jutnak a kapuig sem.
nha mindegy. ezzel csak azt akartam mondani, hogy ez szerintem egy nagyon jó dolog hogy Franky talán most ténylegesen rájött hogy ez a baj, és REMÉLEM HOGY KI FOG TALÁLNI EZ ELLEN VALAMIT. Én nem tartom elképzelhetetlennek hogy a jövőben a Barca stílusa merőben más lesz idegen környezetben. Könnyen elképzelhtőnek tartom hogy idegenben teljesen más felállásban, más taktikával (tehát nem elsősorban a laszti tartásával) jön majd elő a Barca.Otthon vagy könyebb meccseken pedig nyugodtan mehetne az eddigi szokásos földön labdatartogatósdi. :wink: És ez lenne az igazán szép, ha két stílust tudna egyszerre művelni az imádott csapatunk.

nha VISCA EL BARCA! SZÉP VOLT A MAI MECCS! :wink:
realbarca
Barça B

2007.11.04. 23:02:12

Real Madrid != Betis :lol:
hala madrid
realbarca
Barça B

2007.11.04. 23:00:12

Sokan úgy gondolták, hogy az elmúlt két forduló után átveszitek a vezetést, de ez hála az égnek nem történt meg :lol: :lol:
A következő fordulókban, sztem ti lesztek nehezebb helyzetben és ez bízom benne, hogy pontokban is mutatkozni fog :lol: :lol:
szurkolni fogok nektek :lol:
hala madrid
takivini
Capitá del Barça

2007.11.04. 22:54:18

Sztem a mecset nem kell teljesen a bírora fogni megnehezítette a meccset de tőle függetlenül a kaptunk 2 gólt,azért remélem Ramos pirosát megóvják és játszhat hétvégén.

Kérdem én, mit lehet megóvni Ramos pirosán?

Másrészt hogyha így játszunk akkor Eto'oval és Decoval hazai pályán le fogjuk mosni a Realt
Kép
Lezárt