Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos semmi garancia nincs rá, hogy többször nem sérülnek meg kulcsjátékosaink. Kidőlhet akár Messi vagy Yaya is és mivel a baj nem jár egyedül, akár hiányozhatnak többen is egyszerre.Titinho írta:Felépül nálunk Eto'o, Deco és Henry is csúcsformában lesz! Valamint még a Puyol-Milito páros is összeszokik!
Ezt fejts ki bővebben légyszívesPerrero írta:ki mondta azt, hogy a bajnokság már eluszottLos Banditos írta:Tipikus példa, hogy milyen képmutató emberek vannak.Amíg magabiztosan vezettetek addig értelmesen hozzá tudtál szólni a témához realbarca, de most, hogy lassan beérünk titeket az már szépen kiverte a biztosítékot.
Szánalmas vagy...
(te)
Szerintem is sok idő van még karácsonyig! Ugyhogy visszatér Deco meg Eto'o, tuti formában lesz Dinho nomeg a zseniális Messi, Henry belövi végre a temérdek helyzeteit, a Madrid meg kikap még egy párszor, és egy szép kis 4-2-es győzelmet arat a Barca (csak azért rug kettőt a Madrid, mert Ruud-ról minden bepattan, még az is ami nem, nameg azért nem olyan rosszak, hogy maguktol ne lőjenek gólt)ElRamos írta:Tény, Barcelonában ti vagytok az esélyesebbek, de azért lesz keresnivalónk azon a meccsen. Sok idő van még karácsonyig, addig bármi megtörténhet. Remélem szoros lesz a bajnokság, ami végül májusban, Madridban fog eldőlni az El Clasíco-n!! Mekkora lenne már, ha az lenne a szitu, hogy aki nyer Madridban, az bajnok...![]()
Miért te nem azt szeretnéd??????????judydee írta:Hm.... 5 ponttal..... te azt csak szeretnédrealbarca írta:Mire az el clasico lesz már 5 pontal előttetek járunk. Ennyire nem adjuk könnyen a bőrünket....
.
Meg mi sem kapunk azért állandóan katalán bírókat- hú ez milyen hülye kifogás Schustertől, ezt azért nem kellett volna mondania
.
Ez elég jól minősít téged. Én ezzel nem dicsekednék! De, te tudod..realbarca írta:Én még normálisan egyik témához sem szóltam, itt az eurobarcán.
Például jöhetne Casillas, és kész is.judydee írta:A világ legjobb cspatát meg a két együttes játékosaiból jól össze lehetne rakni, csak pár emberkét kellene bizonyos posztokon kicserélni és egy világverő csapat lenne, az biztos.
Másrészt hogyha így játszunk akkor Eto'oval és Decoval hazai pályán le fogjuk mosni a Realt
Sztem a mecset nem kell teljesen a bírora fogni megnehezítette a meccset de tőle függetlenül a kaptunk 2 gólt,azért remélem Ramos pirosát megóvják és játszhat hétvégén.