Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is jól játszott a közép pálya mind támadásban mind védekezésben.takivini írta:Szerintem Xavi elég jól zárkózott...FCB_gábor írta: A 2. hullám csak ritkán van meg. A középpályások jobban is támadhatnának.
oké, megdumáltál.barcelinho_5 írta:dehogy karácsonykor!!! legyünk már optimistákBoixos írta:a meccs előtt úgy voltam vele, h tök mindegy, h hogyan, akár nyögvenyelősen is, 1 góllal, de mindenképpen hozni kell ezt a meccset, ne rontsuk el úgy a lehetőségeinket, mint tavaly. ehhez képest sokkal egyértelműbb lett a bugi, bár igaz, ami igaz, ez a betis nagyon karcsú volt (mondjuk kb heten hiányoztak a kezdőjükből, de ez most nem érdekel).
a lényeg, h hoztuk a kötelezőt, és 1 pontra vagyunk a madridtól.
karácsonykor fordulunk.A következő fordulóban
Volt, hogy Messi levitte a szögletzászlóig a labdát, középen pedig csak R10 és Henry volt 6-8 védővel.takivini írta:Szerintem Xavi elég jól zárkózott...FCB_gábor írta: A 2. hullám csak ritkán van meg. A középpályások jobban is támadhatnának.
én még Xavit is ide sorolnámtakivini írta:Elképesztő ahogy Iniesta és Henry megértik egymást
dehogy karácsonykor!!! legyünk már optimistákBoixos írta:a meccs előtt úgy voltam vele, h tök mindegy, h hogyan, akár nyögvenyelősen is, 1 góllal, de mindenképpen hozni kell ezt a meccset, ne rontsuk el úgy a lehetőségeinket, mint tavaly. ehhez képest sokkal egyértelműbb lett a bugi, bár igaz, ami igaz, ez a betis nagyon karcsú volt (mondjuk kb heten hiányoztak a kezdőjükből, de ez most nem érdekel).
a lényeg, h hoztuk a kötelezőt, és 1 pontra vagyunk a madridtól.
karácsonykor fordulunk.