Az Atlético már azt hitte megvan a meccs 25 perc után...Az Atléticonak nincsen szerencslje a kapusokkal:Abbiati,Leo Franco....

Én azért annyira nem lepödök meg. A játékoskeretük nagyon erös! Sok még a Barca-ban is elférne. Pl.: Reyes, Agüero, Maxi R., Forlan, Maniche, Simao...... Nem akármilyen csapat.Los Banditos írta:Eddig meglepően jó teljesítményt nyújt az Atlético, de nemhinném, hogy ott lennének majd a végelszámolásban is. Mindenestre egy erős UEFA-helyre odaérhetnek.![]()
Ezt a hírt vagy a Léderer vagy a Világi írta. Azok ilyen iq-fighterek...Zozzy 5 írta:Sergio Ramos nem akarja a Sevillából megerősíteni a Tottenhamet
2007-11-03 14:05:40
Sergio Ramos, a Tottenham Hostpurs csapatának új menedzsere nem akarja volt játékosait leigazolni a londoniakhoz...
...
topfoci...
Zozzy 5 írta:Sergio Ramos nem akarja a Sevillából megerősíteni a Tottenhamet
Sergio Ramos, a Tottenham Hostpurs csapatának új menedzsere nem akarja volt játékosait leigazolni a londoniakhoz...
...
topfoci...
Vagy sajnos Van Basten se olyan jó edző mint anno játékos volt..Los Banditos írta:Ok Zozzyvarga tamás írta:Majd amikor a 16. fordulóban jól elnáspángol minket, akkor mit írtok a Barca egyik legnagyobb játékosáról, akinek szinte mindent köszönhetünk 1989-95 között? Ne legyen igazam, de itt mindenki lelkendezik, hogy nem Lippi vagy Mourinho ült a kispadra, én viszont kiváló választásnak tartom Koemant. Rijkaardnál jobb - nálam.![]()
Tom: Sok olyan ember van, aki játékosként a legjobbak között volt edzőként mégis nullák. Lásd.: Stoicskov
Ezt a problémát inkább bízzuk Juande Ramosra.Zozzy 5 írta:Sergio Ramos nem akarja a Sevillából megerősíteni a Tottenhamet
...
topfoci...
Van benne igazság, de az a nevető [auto_cenzúra] nem kéne a mondat végére...realbarca írta:Az a különbség a real és a barca között, hogy mi, ha [auto_cenzúra] formába vagyunk akkor is hozzuk a meccseink nagy részét ti meg nem
Pár mérkőzéssel ezelőtt is valami ilyesmit gondoltam igen. Írtam valamelyik topikba, hogy elképzelhető egy 10-12 pontos hátrány a tavaszi fordulókig. Természetesen én örülnék a legjobban, ha hülyét csinálnék magamból és nem így lenne.LG írta:MertMikor 4 golokat rugdostunk meccsenként akkor is ezt gondoltad
Ezen a meccsen nagyon jok voltak, de ez nem garancia rá, h mindig ez lex. Tavaly mikor 6-0 [auto_cenzúra] vertük az atleticot, utánna meg nem birtunk az Espanyollal
Ez csak 1 meccs volt...
Nem fogom eldobni az agyamat tőlük. 4-5 furdulóval ezelőtt meg nekünk ment nagyon jól, nekik meg nem. Azóta változott a két csapat formája, ennyi. Hozzáteszem, hogy náluk valóban egy új csapat épül, és én is nyugodtabb lennék, ha nálunk is egy új szellemiség kezdődne, egy új edzővel.FCB_gábor írta:Hát úgy néz ki hatalmas fordulat kell, hogy ezt a realt megfogjuk. Ráadásul még mindig alakulóban a csapatuk.
Azért nem kell ennyire elájulni a Madridtól, amit LG is felhozott, ez csak egy meccs volt. Tény hogy jól nyomták, de ez nem biztosíték arra hogy minden meccsen ilyen játékkal fognak előrukkolni...FCB_gábor írta:Hát úgy néz ki hatalmas fordulat kell, hogy ezt a realt megfogjuk. Ráadásul még mindig alakulóban a csapatuk.
MertFCB_gábor írta:Hát úgy néz ki hatalmas fordulat kell, hogy ezt a realt megfogjuk. Ráadásul még mindig alakulóban a csapatuk.