Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oké hidd csak ezt....jó taktika ez a Realos szurkerektől...látják,h a többség már ellene van,és tényleg hibázgat,csak nehogy észhez térjen,vagy (amit szeretnék)kapna egy tökös másodedzőt maga mellé,és akkor már annyira nem szeretnétek Őt a padunknálwakii írta:én ennek a győzelemnek ha öszintén nem is, de örülök mert igy megint lecsillapodnak kicsit a kedélyek és Rijkaard papa marad és amig ő itt elsz az előny nálunk van!
Ez a topic pontosan erre való...Danka00792 írta:Kikaptak, jogosan. Kész. Nemkell tovább ragozni! Foglalkozzunk most magunkal.
Akár, fogalmazahtunk igy is.FCB_gábor írta:Hát az nem 11es gyanus eset volt, hanem egy minta példa a büntetőre. Ennél nem sok egyértelműbb tizenegyest látni.Oleguer írta:Ráadásul a Sevillának is volt 1 11es gyanus esete a 2. gol utan nemsokkal.
Hát az nem 11es gyanus eset volt, hanem egy minta példa a büntetőre. Ennél nem sok egyértelműbb tizenegyest látni.Oleguer írta:Ráadásul a Sevillának is volt 1 11es gyanus esete a 2. gol utan nemsokkal.
hát ja ennél meg Rijkaardnak is jobbak a "kifogásai"lionelmessi19 írta:madridista gyorshírek rovat írta: 01:42 - "A játékvezető katalán? Nem szükséges többet mondani..." - mondta Bernardo Schuster a mérkőzés után.![]()
Ez egész egyszerűen szánalmas. Komolyan mondom...![]()
Én egy kúltúrált, higadt, tulajdonképpen inteligens embernek képzeltem Bernardo papát.
Ilyen gyermeteg kijelentéstNem arról van szó, h a bíró hibátlan volt, de hogy ezt a katalán származására fogja egy élcsapat edzője... nincs jobb szó rá, infantilis. arról nem is beszélve, hogy nemtudom: Az vajon feltűnt e neki, hogy lemosták a csapatát a pályáról?
Ráadásul a Sevillának is volt 1 11es gyanus esete a 2. gol utan nemsokkal.Ordog írta:Elég csak annyit mondani, hogy az elsö 2 gólnak amit benyaltak, köze nem volt a bíróhoz... Akkor miröl beszélünk??
teljesen egyetértek veled, ez egy egypálcás kifogás a vezetőség részéről... tegnap jobb volt a sevilla ezt még a vak is látta, de ahogy már tegnap is irtam minden csapatnak vannak gyengébb meccsei nem mondom el, hogy miért, remélem ma nyertek és rijkárd papa még marad, mert akkor komoly előnyben leszünk!lionelmessi19 írta:madridista gyorshírek rovat írta: 01:42 - "A játékvezető katalán? Nem szükséges többet mondani..." - mondta Bernardo Schuster a mérkőzés után.![]()
Ez egész egyszerűen szánalmas. Komolyan mondom...![]()
Én egy kúltúrált, higadt, tulajdonképpen inteligens embernek képzeltem Bernardo papát.
Ilyen gyermeteg kijelentéstNem arról van szó, h a bíró hibátlan volt, de hogy ezt a katalán származására fogja egy élcsapat edzője... nincs jobb szó rá, infantilis. arról nem is beszélve, hogy nemtudom: Az vajon feltűnt e neki, hogy lemosták a csapatát a pályáról?
madridista gyorshírek rovat írta: 01:42 - "A játékvezető katalán? Nem szükséges többet mondani..." - mondta Bernardo Schuster a mérkőzés után.
Hát ja gondolom át esett egy kövérebb fűszálon...Rivaldo11 írta:1. Mi sem dicsekedhetünk az idegenbeli teljesítményünkkel-ezért vezetitek a tabellát.ultrasur írta:Ha a Real idegenben ilyen kutya lesz továbbra is (Espanol,Valledolid,Sevilla,Lazio) akkor nagy bajok lehetnek.Mallorca ellen nincs Guti,Ramos.Meggyogyulhatna már Robben és Sneider...
2.Robben sérült???![]()
1. Mi sem dicsekedhetünk az idegenbeli teljesítményünkkel-ezért vezetitek a tabellát.ultrasur írta:Ha a Real idegenben ilyen kutya lesz továbbra is (Espanol,Valledolid,Sevilla,Lazio) akkor nagy bajok lehetnek.Mallorca ellen nincs Guti,Ramos.Meggyogyulhatna már Robben és Sneider...
Hát ezen már 10 perce szakadokbarca99 írta:Betistől nem félek, mert nem az FM-ben vagyunk.
Alves meg Dragutinovics se volt rest mondjuk...A kis Pali pök faxát volt jogtalan kiállitás, sőt gutit is ki lehetett volna állitani, meg Diarra könyököse Cresponak is egyértelmü piros, ugy hogy NYALOKA.
Erre most én is haragszom, ne feledd mi szurkolók nem vagyuk egyenlőek a vezetőséggel.szegény bolond mijatovics meg suszter....bíróra kell fogni azt is h egyszer találták el a kaput Question Surprised Laughing
mi két tizit nem kaptunk meg hétközben...mégse óvunk,meg ilyesmik....ezeknek ez a mániájuk...ha veszítenek nem magukat okolják,hanem a bírót....
És a többi ahol győztünk? Sztem benne van, Barca sem fényes. De még az is lehet, hogy tavasszal mindkét csapat nagy formában lesz, jövőre felesleges gondolniHa a Real idegenben ilyen kutya lesz továbbra is (Espanol,Valledolid,Sevilla,Lazio) akkor nagy bajok lehetnek.
Lehet hosszútávon nem oldana meg semmit. Most lenne egy gála, akkor edzőcsere megint megy füstbe. Jobb lenne, ha teljesen felnyílna mostmár Laporta csipája.noname írta: A Betis ellen gálát várok!Hazai pályán eddig is jók voltunk, csak idegneben kell javítani, de azt sürgősen!