Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt ne nekem mondd... Téged a RM játék húzott fel, engem meg a Sevilla, nem baj, tényleg két különböző nézőpont.Lassan be kéne vezetnünk egy harmadik pontot is, hogy nem legyen olyan monoton. Így higgadt fejjel már nagyon tetszik ez a kultúrált vitatkozás, bocs de az az első hsz-ed felhúzott nagyon, na meg persze a meccs is.
Guti is neki törlesztett ha jól emlékszem, mikor a sárgáját kapta, bár tudom, hogy őt se kell félteni...erről a meccsről a dánnak egy csúnya szabálytalanságára emlékszem, amit Horváth Feri is kiemelt,
Jó, én meg a sajátjaimmal vagyok azDani Alvessel nem volt semmi bajom, de nyilván azért, mert elfogult vagyok
A krónikához hozzátartozik, hogy a második félidőben (de az emberelőny óta biztos) képtelenek voltak egy kapuralövést összehozni, pedig 10 ember ellen megmutathatták volna, hogy mekkora zsugások.2. A sevilla lefocizta őket , így lényegtelenek a könyökösök.
1. Az, hogy mire érted a Te gondod, de ezek szerint ha ötször visszaidéztél már jogosan érdeklődhetek az IQ szinted után.( egyébként, mostmár úgysem tudom elhitetni senkivel, hogy értettem az első hsz-es gondolatod, csak rosszul fejeztem ki magam, ezért inkább leírom azt a kifejezést, hogy tévedtem bocsi.)El Madridismo írta:1. én a vita első hsz-ét értettem, nem az én összes hsz-számomat a honlapon... (kinek is van szüksége a gy.k. segítségekre?)
2. Poulsen, Dani Alves. Ketten együtt rondábbak voltak, mint mi.
Az a Diego akárki nagyokat ordított(amikor belerugtak...), meg egyszer teljesen érthetetlenül hanyatt vágta magát(miután már le.opatta Cannavarot), többről nem tudnék szólni.barca99 írta:Bővebben: nem kellett félteni a Sevillát, volt műesés és fetrengés rendesen. Fél szemmen néztem a meccset, többről nem írok.
1. én a vita első hsz-ét értettem, nem az én összes hsz-számomat a honlapon... (kinek is van szüksége a gy.k. segítségekre?Drigo írta:1. Az Eurobarcán valakit nem arról itélünk meg, hogy elérte-e a hsz.einek a száma az 1.000.000-t (gy.k.:egymillió), hanem arról, hogy milyen minőségben írt.El Madridismo írta:Szálljunk ki, mert az mindenhol ritka, hogy már az első hozzászólás után csak az iq-t tudja felhozni valaki, pláne egy ilyen színvonalas honlapon.
A Sevilla az első percben két könyökössel nyitott, innen nincs miről beszélni.
2. Az elejét nem láttam, viszont a maradék 80-85-t percet igen és ha csak 2 madridi könyökös lett volna...
1. Az Eurobarcán valakit nem arról itélünk meg, hogy elérte-e a hsz.einek a száma az 1.000.000-t (gy.k.:egymillió), hanem arról, hogy milyen minőségben írt.El Madridismo írta:Szálljunk ki, mert az mindenhol ritka, hogy már az első hozzászólás után csak az iq-t tudja felhozni valaki, pláne egy ilyen színvonalas honlapon.
A Sevilla az első percben két könyökössel nyitott, innen nincs miről beszélni.
BandiLos Banditos írta:Marci, lehet, hogy nincs igaza, de ezt akkor se kell bizonygatni. Kikapott a Madrid. Most szorosabb lehet a bajnokság, ha holnap nyerünk. Ennyi.El Madridismo írta:Nos, amit most leírtál, tökéletesen igaz a Sevillának nevezett trutymóra.
Jelenleg örülnél te, ha ilyen mélyre süllyednétek mint mi.
Bocsi hogy előfordultam, de felhúzott ez az atomtahó "csapat"... Alsóházi szerencsétlen pankrátorok.
Ez viszont tényleg a te hibád.De én valahogy nem láttam olyat, hogy labda elrúgás után a Sevilla játékosai utánarúgtak volna bárkinek is, hogy taposnák az elenfelet, vagy csak egyszerűen belekönyököljenek a másikba...
Ezt fejtsd már ki, akkor lehet, hogy csak nekem nem tűnt ez fel?Mostmár elbizonytalanodtam. De én valahogy nem láttam olyat, hogy labda elrúgás után a Sevilla játékosai utánarúgtak volna bárkinek is, hogy taposnák az elenfelet, vagy csak egyszerűen belekönyököljenek a másikba...barca99 írta:Abban igaza van itt El Madridismo-nak hogy a Sev is csinálta a 'mit is' ? rendesen.
Marci, lehet, hogy nincs igaza, de ezt akkor se kell bizonygatni. Kikapott a Madrid. Most szorosabb lehet a bajnokság, ha holnap nyerünk. Ennyi.El Madridismo írta:Nos, amit most leírtál, tökéletesen igaz a Sevillának nevezett trutymóra.
Bocsi hogy előfordultam, de felhúzott ez az atomtahó "csapat"... Alsóházi szerencsétlen pankrátorok.
Szálljunk ki, mert az mindenhol ritka, hogy már az első hozzászólás után csak az iq-t tudja felhozni valaki, pláne egy ilyen színvonalas honlapon.Drigo írta:Na idefigyelj Te öreg!El Madridismo írta:Nos, amit most leírtál, tökéletesen igaz a Sevillának nevezett trutymóra.Drigo írta:Ez a Madrid egy alattomos unszimpatikus csapat! Élükön a selyemajom bunkó Gutival, aki az egyik leg gerinctelenebb játékos, akit az elmúlt időben pályán láttam. Rúg, üt vág gátlástalanul, ha pedig egy játékos lemegy mellette és megcsapja annak szele, akkor gondolkodás nélkül veti magát a földre és prbálja előadni, hogy ő bizony menten meghal. FÚJJJ, UNDORÍTÓ! Diarrat vagy 3x ki lehetett volna állítani. Nem csinűáltak me semmit a közelharcon kívül, megérdemelték volna, hogy kapjanak egy ötöst!
Remélem a Barça játékosai soha nem süllyednek ilyen szintre.
Nem tudom Te mit néztél, de két nyílt seb jónéhány durva szabálytalanság, illetve szinészkedés a Sevilla szétszedett benneteket közötök nem volt a meccshez.
Nem tudom, hogy hogyan mersz ilyeneket írni, gondolom az IQ-d valahol 0 környékén mozoghat, ha egy ilyen meccs után ilyeneket mersz írni.
Na idefigyelj Te öreg!El Madridismo írta:Nos, amit most leírtál, tökéletesen igaz a Sevillának nevezett trutymóra.Drigo írta:Ez a Madrid egy alattomos unszimpatikus csapat! Élükön a selyemajom bunkó Gutival, aki az egyik leg gerinctelenebb játékos, akit az elmúlt időben pályán láttam. Rúg, üt vág gátlástalanul, ha pedig egy játékos lemegy mellette és megcsapja annak szele, akkor gondolkodás nélkül veti magát a földre és prbálja előadni, hogy ő bizony menten meghal. FÚJJJ, UNDORÍTÓ! Diarrat vagy 3x ki lehetett volna állítani. Nem csinűáltak me semmit a közelharcon kívül, megérdemelték volna, hogy kapjanak egy ötöst!
Nos, amit most leírtál, tökéletesen igaz a Sevillának nevezett trutymóra.Drigo írta:Ez a Madrid egy alattomos unszimpatikus csapat! Élükön a selyemajom bunkó Gutival, aki az egyik leg gerinctelenebb játékos, akit az elmúlt időben pályán láttam. Rúg, üt vág gátlástalanul, ha pedig egy játékos lemegy mellette és megcsapja annak szele, akkor gondolkodás nélkül veti magát a földre és prbálja előadni, hogy ő bizony menten meghal. FÚJJJ, UNDORÍTÓ! Diarrat vagy 3x ki lehetett volna állítani. Nem csinűáltak me semmit a közelharcon kívül, megérdemelték volna, hogy kapjanak egy ötöst!
Hogy lehet kb. regelni?sergi1989 írta:inditványozhatod de kb csak regelve vok ott a golok miatt! soha nem szoktam irni!