Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Buitre
Jugador d'estrella

2007.11.04. 00:43:44

remélem a sevijja ellenetek is ugyanígy fog játszani, majd akkor visszatérhetünk a témára. Bár nyilván más szemüveg lesz rajtatok, ami amúgy érthető is. Egy ilyen meccs után nektek nem elég, h az ellen lefocizta a Madridot (ami igaz), de ráadásul még ők az unszimpatikusak és az alattomosak. Hát végül is ez a ti oldalatok... de azért bekaphatja minden a valóságtól elrugaszkodott fazon :wink:
salas9
Entrenador del Barça

2007.11.04. 00:38:32

Összefoglalva!A Real kikapott,de mi inkább ne ezzel foglalkozzunk,majd csak akkor ha oztuk a "kötelezőt" a Betis ellen!!!Addig várjunk.Ha viszont megvan a győzelem,akkor mehetnek a találgatások,mert akkor már csak 1 pont lesz az előnye a Realnak.De szerintem előbb várjuk meg a holnapi meccsünket!A Sevilla meg szerintem megérdemelten nyerte meg a meccset.Többet tettek a győzelemért,mint a Real!Nem kell a kifogásokat keresni,hogy miért kaptatok!

FORZA BARCA!!!

:lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2007.11.04. 00:44:36-kor.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2007.11.04. 00:37:08

Na jó nem húzom fel mégegyszer magam, de az azért kétlem, hogy a huszadik percben szakadt volna el mindenkinél a cérna(a cérna Keita-nál szakadt el, emikor majdnem lerendezte Ramost). És azért Zombori Sanyi Bá' sem véletlenül emelte ki a Real durva játékát...

Ramos teljesen jogosan kapta a második sárgáját (ott sem volt már a labda, mikor lerukta a szőke ciklont), az elsőt úgyszintén... Nem is értem ezt hogyan lehet vitatni.

Az Alveses mondatban a vessző az arra vonatkozott, hogy Poulsen így Alves úgy, vagyis nem őket bírom, sőt! Csak a Real játékosokat veszem észre - ezek szerint túlzottan sokszor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Real Madrid C.F.
Barça B

2007.11.04. 00:29:50

NEm tudom ki nézte a meccset a barcások közül, de amiket irogattok, h a madrid milyen sportszerüttlen, meg h diarrát ki kellett volna állitani(amit én nem pont ugy láttam)... A Sevilla egy nagy hentes csapat, mindenkit rugott vágott, ott ahol ért, Alvest már az elején ki lehetett volna állitani, mikor Gutit a földön jol megrugdosta, és a sok könyökös amit Keita meg Fabiano kiosztott.... MI csak azok után kezdtünk el eldurvulni, mikor már elszakadt a cérna mindenkinél.
De az biztos h ehhez a meccshez közünk nem volt, megérdemelten nyert a Sevilla, ő ellenük nagyon nehéz nyerni, mert nem fekszik a stilusuk, és nekik bizonyitani kellett az Atletico elleni meccs után.
Fáradtan játszottunk, és a "nagy"csatár párosunk 'mit is' ? sem ért sajnos, de hát ez van, remélem nektek se lesz könnyű dolgotok holnap...
Buitre
Jugador d'estrella

2007.11.04. 00:29:43

nem hiszem el, h a Realt tartják favágó csapatnak a meccs után :lol:
meg alattomosnak... és ezt pont a sevijja elleni meccsen! hát tesó te mit néztél? nézted 1általán? a másik is megállapítja, h Ramos nem érdemli meg a pozitív jelzőket, mert most is kiállíttatta magát... ember láttad te a jelenetet? még szabadrúgás volt nem hogy sárga :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Buitre 2007.11.04. 00:29:59-kor.
El Madridismo
Barça B

2007.11.04. 00:24:38

Lassan be kéne vezetnünk egy harmadik pontot is, hogy nem legyen olyan monoton. Így higgadt fejjel már nagyon tetszik ez a kultúrált vitatkozás, bocs de az az első hsz-ed felhúzott nagyon, na meg persze a meccs is.
Ezt ne nekem mondd... Téged a RM játék húzott fel, engem meg a Sevilla, nem baj, tényleg két különböző nézőpont.
erről a meccsről a dánnak egy csúnya szabálytalanságára emlékszem, amit Horváth Feri is kiemelt,
Guti is neki törlesztett ha jól emlékszem, mikor a sárgáját kapta, bár tudom, hogy őt se kell félteni...
Dani Alvessel nem volt semmi bajom, de nyilván azért, mert elfogult vagyok
Jó, én meg a sajátjaimmal vagyok az :)

3. pont: győzzön a jobbik

Ezt legalább majd hamar lerendezzük :D

2. A sevilla lefocizta őket , így lényegtelenek a könyökösök.
A krónikához hozzátartozik, hogy a második félidőben (de az emberelőny óta biztos) képtelenek voltak egy kapuralövést összehozni, pedig 10 ember ellen megmutathatták volna, hogy mekkora zsugások.
Madrid
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.11.04. 00:23:36

1. A madrid ugyanannyit könyökölt
2. A sevilla lefocizta őket , így lényegtelenek a könyökösök.
Kép
Kép
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2007.11.04. 00:21:14

El Madridismo írta:1. én a vita első hsz-ét értettem, nem az én összes hsz-számomat a honlapon... (kinek is van szüksége a gy.k. segítségekre? ;) )

2. Poulsen, Dani Alves. Ketten együtt rondábbak voltak, mint mi.
1. Az, hogy mire érted a Te gondod, de ezek szerint ha ötször visszaidéztél már jogosan érdeklődhetek az IQ szinted után.( egyébként, mostmár úgysem tudom elhitetni senkivel, hogy értettem az első hsz-es gondolatod, csak rosszul fejeztem ki magam, ezért inkább leírom azt a kifejezést, hogy tévedtem bocsi.)

2. Polusen egy tahó Dani alvest sem kell bemutatni, de erről a meccsről a dánnak egy csúnya szabálytalanságára emlékszem, amit Horváth Feri is kiemelt, Dani Alvessel nem volt semmi bajom, de nyilván azért, mert elfogult vagyok, de így legalább megismerem a másik oldalt is a jóvoltadból

Lassan be kéne vezetnünk egy harmadik pontot is, hogy nem legyen olyan monoton. Így higgadt fejjel már nagyon tetszik ez a kultúrált vitatkozás, bocs de az az első hsz-ed felhúzott nagyon, na meg persze a meccs is.
Drigo
Eurobarca Staff

2007.11.04. 00:15:08

barca99 írta:Bővebben: nem kellett félteni a Sevillát, volt műesés és fetrengés rendesen. Fél szemmen néztem a meccset, többről nem írok. :)
Az a Diego akárki nagyokat ordított(amikor belerugtak...), meg egyszer teljesen érthetetlenül hanyatt vágta magát(miután már le.opatta Cannavarot), többről nem tudnék szólni.
El Madridismo
Barça B

2007.11.04. 00:15:02

Drigo írta:
El Madridismo írta:Szálljunk ki, mert az mindenhol ritka, hogy már az első hozzászólás után csak az iq-t tudja felhozni valaki, pláne egy ilyen színvonalas honlapon.

A Sevilla az első percben két könyökössel nyitott, innen nincs miről beszélni.
1. Az Eurobarcán valakit nem arról itélünk meg, hogy elérte-e a hsz.einek a száma az 1.000.000-t (gy.k.:egymillió), hanem arról, hogy milyen minőségben írt.

2. Az elejét nem láttam, viszont a maradék 80-85-t percet igen és ha csak 2 madridi könyökös lett volna...
1. én a vita első hsz-ét értettem, nem az én összes hsz-számomat a honlapon... (kinek is van szüksége a gy.k. segítségekre? ;) )

2. Poulsen, Dani Alves. Ketten együtt rondábbak voltak, mint mi.
Madrid
Drigo
Eurobarca Staff

2007.11.04. 00:13:25

El Madridismo írta:Szálljunk ki, mert az mindenhol ritka, hogy már az első hozzászólás után csak az iq-t tudja felhozni valaki, pláne egy ilyen színvonalas honlapon.

1. Az Eurobarcán valakit nem arról itélünk meg, hogy elérte-e a hsz.einek a száma az 1.000.000-t (gy.k.:egymillió), hanem arról, hogy milyen minőségben írt.

2. Az elejét nem láttam, viszont a maradék 80-85-t percet igen és ha csak 2 madridi könyökös lett volna...
El Madridismo
Barça B

2007.11.04. 00:13:00

Los Banditos írta:
El Madridismo írta:Nos, amit most leírtál, tökéletesen igaz a Sevillának nevezett trutymóra.

Jelenleg örülnél te, ha ilyen mélyre süllyednétek mint mi. ;)

Bocsi hogy előfordultam, de felhúzott ez az atomtahó "csapat"... Alsóházi szerencsétlen pankrátorok.
Marci, lehet, hogy nincs igaza, de ezt akkor se kell bizonygatni. Kikapott a Madrid. Most szorosabb lehet a bajnokság, ha holnap nyerünk. Ennyi.
Bandi :) , igazad van, szorosabb bajnokság lehet, győzzön a jobb.

De én valahogy nem láttam olyat, hogy labda elrúgás után a Sevilla játékosai utánarúgtak volna bárkinek is, hogy taposnák az elenfelet, vagy csak egyszerűen belekönyököljenek a másikba...
Ez viszont tényleg a te hibád.
Madrid
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.04. 00:12:36

Bővebben: nem kellett félteni a Sevillát, volt műesés és fetrengés rendesen. Fél szemmen néztem a meccset, többről nem írok. :)
Drigo
Eurobarca Staff

2007.11.04. 00:10:42

barca99 írta:Abban igaza van itt El Madridismo-nak hogy a Sev is csinálta a 'mit is' ? rendesen.
Ezt fejtsd már ki, akkor lehet, hogy csak nekem nem tűnt ez fel?Mostmár elbizonytalanodtam. De én valahogy nem láttam olyat, hogy labda elrúgás után a Sevilla játékosai utánarúgtak volna bárkinek is, hogy taposnák az elenfelet, vagy csak egyszerűen belekönyököljenek a másikba...
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.04. 00:10:32

El Madridismo írta:Nos, amit most leírtál, tökéletesen igaz a Sevillának nevezett trutymóra.

Bocsi hogy előfordultam, de felhúzott ez az atomtahó "csapat"... Alsóházi szerencsétlen pankrátorok.
Marci, lehet, hogy nincs igaza, de ezt akkor se kell bizonygatni. Kikapott a Madrid. Most szorosabb lehet a bajnokság, ha holnap nyerünk. Ennyi.
in to exile
El Madridismo
Barça B

2007.11.04. 00:10:00

Drigo írta:
El Madridismo írta:
Drigo írta:Ez a Madrid egy alattomos unszimpatikus csapat! Élükön a selyemajom bunkó Gutival, aki az egyik leg gerinctelenebb játékos, akit az elmúlt időben pályán láttam. Rúg, üt vág gátlástalanul, ha pedig egy játékos lemegy mellette és megcsapja annak szele, akkor gondolkodás nélkül veti magát a földre és prbálja előadni, hogy ő bizony menten meghal. FÚJJJ, UNDORÍTÓ! Diarrat vagy 3x ki lehetett volna állítani. Nem csinűáltak me semmit a közelharcon kívül, megérdemelték volna, hogy kapjanak egy ötöst!

Remélem a Barça játékosai soha nem süllyednek ilyen szintre.
Nos, amit most leírtál, tökéletesen igaz a Sevillának nevezett trutymóra.

Na idefigyelj Te öreg!

Nem tudom Te mit néztél, de két nyílt seb jónéhány durva szabálytalanság, illetve szinészkedés a Sevilla szétszedett benneteket közötök nem volt a meccshez.

Nem tudom, hogy hogyan mersz ilyeneket írni, gondolom az IQ-d valahol 0 környékén mozoghat, ha egy ilyen meccs után ilyeneket mersz írni.
Szálljunk ki, mert az mindenhol ritka, hogy már az első hozzászólás után csak az iq-t tudja felhozni valaki, pláne egy ilyen színvonalas honlapon.

Madrid
Drigo
Eurobarca Staff

2007.11.04. 00:08:21

El Madridismo írta:
Drigo írta:Ez a Madrid egy alattomos unszimpatikus csapat! Élükön a selyemajom bunkó Gutival, aki az egyik leg gerinctelenebb játékos, akit az elmúlt időben pályán láttam. Rúg, üt vág gátlástalanul, ha pedig egy játékos lemegy mellette és megcsapja annak szele, akkor gondolkodás nélkül veti magát a földre és prbálja előadni, hogy ő bizony menten meghal. FÚJJJ, UNDORÍTÓ! Diarrat vagy 3x ki lehetett volna állítani. Nem csinűáltak me semmit a közelharcon kívül, megérdemelték volna, hogy kapjanak egy ötöst!

Na idefigyelj Te öreg!

Nem tudom Te mit néztél, de két nyílt seb, bocs az eggyik "csak" orrvérzés jónéhány durva szabálytalanság, illetve szinészkedés a Sevilla szétszedett benneteket közötök nem volt a meccshez.

Nem tudom, hogy hogyan mersz ilyeneket írni, gondolom az IQ-d valahol 0 környékén mozoghat, ha egy ilyen meccs után ilyeneket mersz írni.
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.04. 00:07:04

Abban igaza van itt El Madridismo-nak hogy a Sev is csinálta a 'mit is' ? rendesen. De tényleg undorító volt a Real is.

Miért szertnénk mi a Real szintjére süllyedni? Egy hajszállal vagytok eddig jobbak. :roll:
El Madridismo
Barça B

2007.11.04. 00:04:29

Madrid
sergi1989
Capitá del Barça

2007.11.04. 00:02:53

azért mert multimédia zónában csak regelve tom azokat golokat megnézni amiket épp spanyol [auto_cenzúra] tévések miatt nem látok!és ezért vagyok hogy ha nem látom gyorsan letudjam tölteni!
Drigo
Eurobarca Staff

2007.11.04. 00:01:54

Ez a Madrid egy alattomos unszimpatikus csapat! Élükön a selyemajom bunkó Gutival, aki az egyik leg gerinctelenebb játékos, akit az elmúlt időben pályán láttam. Rúg, üt vág gátlástalanul, ha pedig egy játékos lemegy mellette és megcsapja annak szele, akkor gondolkodás nélkül veti magát a földre és prbálja előadni, hogy ő bizony menten meghal. FÚJJJ, UNDORÍTÓ! Diarrat vagy 3x ki lehetett volna állítani. Nem csinűáltak me semmit a közelharcon kívül, megérdemelték volna, hogy kapjanak egy ötöst!

barca99
Llegenda del Barça

2007.11.04. 00:00:15

sergi1989 írta:inditványozhatod de kb csak regelve vok ott a golok miatt! soha nem szoktam irni!
Hogy lehet kb. regelni? :lol:

És hh gólok miatt? 1reg egy gól a Realnak? :D

na písz, csak cseten már megvan az alaphangulat... :lol:
sergi1989
Capitá del Barça

2007.11.03. 23:59:17

amugy értem mire célzol ezzel kérdéssel,de abban nincs igazad hogy azért rejkárdnál több mint egy rossz meccs ,mig suszter még fél éve sincs nálunk :!: de van amiben igazad van!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.03. 23:55:38

:roll: :D

2-0,örülhet a Madrid,h nem 5,6 -0 :roll: Nullák voltak,mind 11emberrel,mind10el.... ahogy mi sem parádéztunk múltkor.....azoktól a Barcásoktól kérdezem,akik átjárnak a madridistára,h most ott is edzőt akarnak buktatni?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sergi1989
Capitá del Barça

2007.11.03. 23:50:26

jolvan nyugi van skacok senki nem személyeskedik meglehet nyugodni! vesztésre áll és?kalkulálva volt!persze ettől még [auto_cenzúra]!
Lezárt