Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sergi1989 írta:ohha tolna gyöngye,te azt kiatad vezényszót..jolvan tudod mit legyen neked igazad
wtf?sergi1989 írta:jo hogy hozod puyolt ,te kitfutott meg egész szépen félpályától yorente?a valadolid ellen ..egyezzünk csak itt meg szépen
Sajnálom. ha gutiról van szó, akkor csak hozzá méltó hsz-ekre futja.wakii írta: más:
nem az én tisztem megállapítani, de ez két undorító hozzászolás volt....Rivaldo11 írta:guti tipikusan az a focista, akinek ha csapattársa lennék, edzésen, egymás közti játék során sem tudnám megállni, hogy bele ne rúgjak a fejébe.csababarca írta: egyéb észrevétel: guti tipikusan az a focista,akit ha az ellenfélnél lennék,nem bírnám megállni h ne rúgjak bele a fejébe..![]()
![]()
ezt nem kell komenntálni.
nem az én tisztem megállapítani, de ez két undorító hozzászolás volt....Rivaldo11 írta:guti tipikusan az a focista, akinek ha csapattársa lennék, edzésen, egymás közti játék során sem tudnám megállni, hogy bele ne rúgjak a fejébe.csababarca írta: egyéb észrevétel: guti tipikusan az a focista,akit ha az ellenfélnél lennék,nem bírnám megállni h ne rúgjak bele a fejébe..
guti tipikusan az a focista, akinek ha csapattársa lennék, edzésen, egymás közti játék során sem tudnám megállni, hogy bele ne rúgjak a fejébe.csababarca írta: egyéb észrevétel: guti tipikusan az a focista,akit ha az ellenfélnél lennék,nem bírnám megállni h ne rúgjak bele a fejébe..
hát konkréten egy acélbetétes bakancsra gondoltam,néhány szöggel a talpábanOrdog írta:
Egyenes beszéd![]()
![]()
![]()
mondjuk 1-2 nehézfémmel meg lehetne toldani azt a cipöt amivel belerúgnál:DDD
kijár már ez mindenkineknoname írta:Örömmel olvasom h madridverés van.Na végre!