Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sok köze nem volt hozzá. Szombat esténként én is fel tudom venni az öltönyt, és le tudok ülni a kispadra arra a két órára. Mert mást nem csinált, csak ült, zsebre dugott kézzel állt, aludt. Ehhez nem kell edzői oklevél, ezt enélkül is lehet csinálni. Aki pedig megújulásra, új taktika kidolgozására képtelen, az analfabéta, de legalábbis dilettáns. Olyan, mint a szajkó: mindig ugyanazt a taktikát alkalmazza, ami ellen még egy faluzsi csapat is fel tud készülni. Ugyanazzal a taktikával öt éven keresztül nem lehet kenterbe verni a ligát és a világot. Mert kiismerik, és ez az eredmény? kínszenvedés, gyatra játék, döntetlenek sorozata, nullla szépség. Rijkaard ennyire volt képes, takarodjon (még ha egyeseknek ez a szó bántja is a szemét).ultrasur írta:???????????????????holland analfabétához
így akkor se beszélnék róla ha életében egy pontot se szerzet volna de Bl+2 bajnoki után,ez tényleg tiszteletlenség...pedig én a másik oldalon állok.
Nem tudom, de Laporta teljesen jól igazolt idán nyáron, posztokra vette az embereket akiket a 'szakemberek' mondták neki, szó nem érheti a háza elejét... jól is igazlolt, jóket, ő csak kinyitotta a családi kasszát... az már más kérdés h Rijkaard nem ugy végzi a dolgát ahogy, bár sztem, a játékosokon LENNE a nagyobb teher HA Rijkaard mondjuk tartana fejmosást is, nem csak állna a pálya szélén és mint szűzlány a kanbulin nézne ki a fejéből félénken.. mert ha ordítozna, kitenné a lelkét, jó megoldásokat javasolna, akkor már a megvalósításban a játékosok hibáznának.. de még instrukciókat serm ad, ül tanácstalanul, ez idegesít engem... de azuér még adnék neki 3 meccsetvarga tamás írta:Miki!
Tévedés ne essék, itt nem a tiszteletről van szó. Én tisztelem Laportát, mint minden embert.
A 'vannak olyan időszakai' kb. úgy hangzott, mintha lenne idő amikor normális vagyok, aztán van olyan idő, amikor megbolondulok, elindul a vezérhangya.
Laporta távozását már júniusban is felvetettem, aztán jött az igazolási időszak, és megnyugodtam. Azt gondoltam, hogy az ügyvéd Úr tanult az elmúlt szezon vezetői hibáiból, és újra a régi. Most azonban azt látom, hogy úgy van Rijkaarddal, mint a fagyöngy az élő fával: mindenáron ragaszkodik hozzá.
???????????????????holland analfabétához
Miki!ozsimiki írta:Én most nem személyeskedek Tamással,de amit írt az tényleg dúrva,egyszerűen nem értem,h miért vannak olyan időszakjai amikor ilyeneket bír leírniAttya írta:Hát ez a varga tamás gyerek naon naon buta![]()
Rijkaard elbocsátásával sajnos igazat kell, h adjak neki, de h Laportával mi a baja, azt már tényleg nem tom!!!! Joan Laporta sztem az az ember aki még 30 évig vezethetné a klubbot, mert 1szerüen zseniális, és ebben szvsz majd minden Barca drukker 1et ért (kivéve v.t )! Az, h Rijkaard-nak adott még 1 évet, h bizonyitson, sztem az a minimum, de ha idén is ez a forma lesz jellemző a csapatra akkor biztosak lehetünk benne, h Frank repül az idény végén!! Forca Barca
![]()
![]()
![]()
Laportának csak köszönhetünk,és még a jövőben is ezt fogjuk tenni,Ő az egyik FŐ megalapozója annak a BARCA-nak,akit ismét gyönyör volt nézni,és az egész világ csodált,a szürke középszerűségből visszavezette a csillogó elitbe a csapatot!
Laportának csak TISZTELET JÁRHAT,és az elbocsátása nevetséges....Frank felé lehet kritika (az is emberinek kellene lennie),de Laporta elküldése egyszerűen nevetséges,és senki fejében meg nem fordulna....
Ez nagyábbol így igaz de azért a Realnak is voltak,vannak sérültjei nem is akárkik: Robben,Sneider??Drenthe??...Pepe...(de neki mondjuk örülök...gianni írta:LESSZ még így sePrimitive írta:Akkor már én is megírom a véleményemet!
Én azon a véleményen vagyok, hogy a félszezonig, még ne csináljunk semmit! Várjunk, még ha nem is jönnek az eredmények, mert egy ilyen szezon közepén lezajlódó edzőváltás nem biztos, hogy pozitív lehet. Tény, Frenky napjai meg vannak számlálva, és ezt szerintem ő is tudja. Személy szerint örülök, hogy itt volt, szép volt, jó volt, elég is volt! Sokat tett azért a klubbért, csak egyetlen baja van, csak EGY! Nem tud megújulni. No, most ennek két oka lehet:
1.(szerintem ez a gond nála) Egyszerűen nem tudja, hogy mit tegyen a csapattal, nem akar belenyúlni a csapatba. Viszont, így meg nincs eredmény, és ebbe nagyon komolyan belebukhat/unk!
2. Lehet, hogy ki tudna dolgozni másik taktikát, csak fél, hogy belebukik, és még roszabbul jár, mint a mostani helyzet!
Ebből a helyzetből már csak nagy szerencsével fog kimászni, ha kitud, amit kétlek!
Ilyen anyaggal, mint ami nekünk van, egy másik edző, szerintem csodát tudna művelni.
U.I. : Nem kell egyedül, hogy Frenky vigye el a balhét, mert azért itt még sok tényező is közrejátszott, hogy ez így alakuljon. Sérülések, formán kívüli játékosok, szerencse elpártolása, hogy említsek egy párat... Ezek a tényezők a fővárosban nincsenek, és azért, persze, hogy most jobban megy egy picivel a szekér! De, lesz ez még így se![]()
![]()
FORCA
Igen, szerintem érvényesülhetne Barcelónában, mert én nem egy bunkeredzőt látok benne.Rivaldo11 írta: Akkor vitáznék, ha a felvetésre reagálnál. Lippi nem csak egy falakat állító olasz edző. De nem ide való. Vagy szerinted a futballról alkotott filozófiája érényesülhetne Barcelonában?
Mégegyszer megkérdem:
Az eredménycentrikusság kizárja a szép focit?
Ha nem, akkor miért Lippi???
Érveket lécci'...
Ja, és megköszönném, ha említenél egy valóban tetszetősen futballozó Lippi csapatot. Köszi.
LESSZ még így sePrimitive írta:Akkor már én is megírom a véleményemet!
Én azon a véleményen vagyok, hogy a félszezonig, még ne csináljunk semmit! Várjunk, még ha nem is jönnek az eredmények, mert egy ilyen szezon közepén lezajlódó edzőváltás nem biztos, hogy pozitív lehet. Tény, Frenky napjai meg vannak számlálva, és ezt szerintem ő is tudja. Személy szerint örülök, hogy itt volt, szép volt, jó volt, elég is volt! Sokat tett azért a klubbért, csak egyetlen baja van, csak EGY! Nem tud megújulni. No, most ennek két oka lehet:
1.(szerintem ez a gond nála) Egyszerűen nem tudja, hogy mit tegyen a csapattal, nem akar belenyúlni a csapatba. Viszont, így meg nincs eredmény, és ebbe nagyon komolyan belebukhat/unk!
2. Lehet, hogy ki tudna dolgozni másik taktikát, csak fél, hogy belebukik, és még roszabbul jár, mint a mostani helyzet!
Ebből a helyzetből már csak nagy szerencsével fog kimászni, ha kitud, amit kétlek!
Ilyen anyaggal, mint ami nekünk van, egy másik edző, szerintem csodát tudna művelni.
U.I. : Nem kell egyedül, hogy Frenky vigye el a balhét, mert azért itt még sok tényező is közrejátszott, hogy ez így alakuljon. Sérülések, formán kívüli játékosok, szerencse elpártolása, hogy említsek egy párat... Ezek a tényezők a fővárosban nincsenek, és azért, persze, hogy most jobban megy egy picivel a szekér! De, lesz ez még így se![]()
![]()
FORCA
Én most nem személyeskedek Tamással,de amit írt az tényleg dúrva,egyszerűen nem értem,h miért vannak olyan időszakjai amikor ilyeneket bír leírniAttya írta:Hát ez a varga tamás gyerek naon naon buta![]()
Rijkaard elbocsátásával sajnos igazat kell, h adjak neki, de h Laportával mi a baja, azt már tényleg nem tom!!!! Joan Laporta sztem az az ember aki még 30 évig vezethetné a klubbot, mert 1szerüen zseniális, és ebben szvsz majd minden Barca drukker 1et ért (kivéve v.t )! Az, h Rijkaard-nak adott még 1 évet, h bizonyitson, sztem az a minimum, de ha idén is ez a forma lesz jellemző a csapatra akkor biztosak lehetünk benne, h Frank repül az idény végén!! Forca Barca
Akkor vitáznék, ha a felvetésre reagálnál. Lippi nem csak egy falakat állító olasz edző. De nem ide való. Vagy szerinted a futballról alkotott filozófiája érényesülhetne Barcelonában?Zozzy 5 írta:...és ezt ugyan így lehet vonatkoztatni Lippire. Persze ha szerinted Lippi csak egy falakat állító olasz edző, akkor nincs miről vitatkozni, felesleges...Rivaldo11 írta:Az eredménycentrikusság nem baj. Kizárja a szép játékot?
Úgy tudom nem. Nekünk összejött 2005-2006-ban...
Joan Laportára gondoltam.takivini írta:Hát szerintem varga tamás másra nagyon nem gondolhatott maximum Neeskensre de ő meg Johan nem Joan, ezt pedig szerintem tudja jól.Bodi írta:Joan alatt kire gondolsz?Nem hiszem,hogy Laportara,mert az nem fordulhat meg épeszű emberben,hogy Laporta mondjon le,pont ő,aki újra felvirágozatatta a Barcelonat.Nyáron is tökéletesen erősített,az meg már nem az ő feladata,hogy normális taktikát dolgozzon ki.Könnyű innen pattogni,hogy rögtön dobja ki Rijkaardot,és hozzon a helyére megfelelő embert.
Laporta eddig mindig jó döntéseket hozott,ha eljön az ideje,akkor elküldi Rijkaardot.(remélem hamarosan eljön ez az idő)
Hát szerintem varga tamás másra nagyon nem gondolhatott maximum Neeskensre de ő meg Johan nem Joan, ezt pedig szerintem tudja jól.Bodi írta:Joan alatt kire gondolsz?Nem hiszem,hogy Laportara,mert az nem fordulhat meg épeszű emberben,hogy Laporta mondjon le,pont ő,aki újra felvirágozatatta a Barcelonat.Nyáron is tökéletesen erősített,az meg már nem az ő feladata,hogy normális taktikát dolgozzon ki.Könnyű innen pattogni,hogy rögtön dobja ki Rijkaardot,és hozzon a helyére megfelelő embert.
Laporta eddig mindig jó döntéseket hozott,ha eljön az ideje,akkor elküldi Rijkaardot.(remélem hamarosan eljön ez az idő)
Tamás! Javaslom olvasdd el újra a hszem,mert egyáltalán nem úgy tűnik,h a lényeget értetted volna,nem kötözködöm,de így látom.varga tamás írta:Kedves Miklós!
Először is, senki sem bunkó, max túlfűtött izgalmi állapotában, közli: hogy frank TAKARODJ! És ekkor még nagyon finom voltam, és nőies. Az a Foch, amit 2006 augusztusától kénytelenek vagyunk elviselni, az több a sok(k)nál. Tudom, én nem vagyok a legtürelmesebb, de - sajnos - az idő és az eredménytelenség engem igazolt. Frank megújulásra képtelen, felesleges ezt várni, mert úgy járunk vele, mint a sültgalambbal - az se repült még bele senki szájába.
Másodszor: azt mondod, hogy Lippi nem a támadó foci híve, szép játékot ne várjunk tőle. Rendben, legyen igazad. DE! Most se szép játék, se taktika, se eredmény sincsen. Azért ennek hiányában, franket padon tartani dőreség.
Harmadszor: azt mondod, mindenki csak franket találta meg, pedig a játékosok is, és ők is hibásak. Na, persze, de ki az edző, ki dolgozza ki a ataktikát, ki adja az utasításokat? Frank?! Neki kellene, de nem teszi. Taktika nuku, iram sétálgatós, eredmény nulla. Csak áll, és les, mint marha az új kapura.
Negyedszer: José se jó, mert hát akkor a semleges szurkolók elpártolnak. Menjenek, akkor nem igazi drukkerek, csak divatot követnek. José emberileg olyan , amilyen. Nekem sem tetszik, de benne látom a tüzet, az akaratot, a taktikai felkészültséget, a szangvinikusságot. Emberileg én sem szeretem, nem is komálom, de mint edző - jöhetne, nagy nehezen elfogadnám.
Ötödször pedig: miután frank lemondott, vihetne magával még egy embert - Joant.
Frank és Joan - menjetek, a ti időtök lejárt, önök a leggyengébb láncszemek! Viszlát!
Joan alatt kire gondolsz?Nem hiszem,hogy Laportara,mert az nem fordulhat meg épeszű emberben,hogy Laporta mondjon le,pont ő,aki újra felvirágozatatta a Barcelonat.Nyáron is tökéletesen erősített,az meg már nem az ő feladata,hogy normális taktikát dolgozzon ki.Könnyű innen pattogni,hogy rögtön dobja ki Rijkaardot,és hozzon a helyére megfelelő embert.takivini írta:Hát, Rijkaard lemondásával lassan kezdek egyetérteni, de Laporta - neki ugyan miért kéne? Elképesztően sokat tett a csapatért, a klubért, nélküle nem lennénk sehol...varga tamás írta: Ötödször pedig: miután frank lemondott, vihetne magával még egy embert - Joant.
Frank és Joan - menjetek, a ti időtök lejárt, önök a leggyengébb láncszemek! Viszlát!