Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legalább szőke?Game90 írta:Tegnap megkaptuk a fizika dogákat. Egyik csaj osztálytársam bennehagyta a puskáját a dolgozatában![]()
Képzelhetitek, hogy hányast kapott...
![]()
Hát, ha érdekel akkor megírhatom :Zozzy 5 írta:Huhh, ez nagyon jó kis szelvény lehetPrimitive írta:Nagyon ideges vagyok gyerekek.... Aki tippmixel, az átérezheti a helyzetem! 2 meccset várok 20 rugóért az egyik a Fenerbahce - PSV 1, a másik a Barcelona - Rangers (félidő/végeredmény) 1/1 ... Hát, most lehet nekem szurkolniRégebben én is játszottam, de nem érte meg. Egyszer nyertem 4ezer körüli összeget, más semmi.
Milyen meccseket tettél meg ezen??
Huhh, ez [auto_cenzúra] kis szelvény lehetPrimitive írta:Nagyon ideges vagyok gyerekek.... Aki tippmixel, az átérezheti a helyzetem! 2 meccset várok 20 rugóért az egyik a Fenerbahce - PSV 1, a másik a Barcelona - Rangers (félidő/végeredmény) 1/1 ... Hát, most lehet nekem szurkolni
Itt van La Pulga álnéven.kovinho írta:Én sem tom hova lett, még anno megígérte h csinál nekem bannert, aztán eltűnt. Lehet megijedt a kihívástól.VictorValdes19 írta:Evilgrimmel mi van mostanság![]()
rég láttam (vagy csak én jártam fel ritkán a fórumra
)
Hmmvarga tamás írta:Drága barátom!
Egyet jól jegyezz meg: nem félek én senkitől, főleg nem tőled. Nem vagy te több, se kevesebb, mint én.
G-Jay: azt kívánom neked, hogy ennél nagyobb örömöd, ne legyen az életben.
Azt pedig jegyezd meg még egyszer: nem ijedek meg én senkitől, össze se csinálom magam. Mindig kiálltam mindenkivel, vitatkoztam, érveltem, és nem hátráltam meg egy kis vitától - nem olyan fából faragtak. hahaha.. Wink
Én sem tom hova lett, még anno megígérte h csinál nekem bannert, aztán eltűnt. Lehet megijedt a kihívástól.VictorValdes19 írta:Evilgrimmel mi van mostanság![]()
rég láttam (vagy csak én jártam fel ritkán a fórumra
)
Oké, nekem is jóóó...néha kiírja, hogy a kapcsolat megszakítva, de ettől eltekintve jó. Milyen jó csetpartyk voltak nyáron éjjelente...régi szép időkEnrique írta:Nekem jó.Szandi írta:Mi van a chat-tel?
Köszöni szépen, jól van, ott van a Fórum és a Tippjáték közöttSzandi írta:Mi van a chat-tel?
Valakinek nagyon sok ideje van,ha ilyen dolgokat észreveszbarca99 írta:http://img207.imageshack.us/img207/7016/reglol2ww7.jpg
Ehh....
Valaki nagyon szeretheti a honlapot ha ennyiszer regel.
Enrique írta:
Az eset, illetve az aznapi események kapcsán pedig ez jutott eszembe, érdemes megnézni. (Lehet láttátok már, az is lehet, én is beraktam már)
http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_hu.htm