Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már letöltöttem ha minden jól megy holnap meg is nézem.Angolul van, de szerencsére nincs gond a szövegértéssel.Zozzy 5 írta:Napokba jött kia a Fűrész legújabb és legbetegebb része. Ti hogy álltok vele?
Hát igen eddig én sem sok jót hallottam róla, de akkor is megnézem.Fernando írta:Nem vesztettél sokat
Nem vesztettél sokatDrigo írta:Rockyval hogyan álltok? sikerült beszereznem a teljes sorozatot (6rész). DVD minőségbenNagyon durva egy sorozat, igaz az 5 már nagyon langyosra sikeredett a Balboat meg még nem sikerült megnéznem, de majd most.
Rajmó írta:Tegnap este megnéztem, de úgy h csak kamerás a minősége, nem valami jóZozzy 5 írta:Napokba jött kia a Fűrész legújabb és legbetegebb része. Ti hogy álltok vele?Amugy szerintem az alaptörténet jó, csak a minőség
Volt olyan h kb 20 másodpercig nem láttam semmit, csak nagy sötétséget, mert vki beállt a kamera elé
Az is agyon kemény volt! Pár éve adták le először agyon vágottan. Néztem, hogy mi is van?! Aztán leesett. Régen meg nem értettem, hogy a 2 órás film miért tart 2 óra 20 percig 4x 10-15perces reklámokkal.barca99 írta:Én is így éreztem, amikor másodjára néztem meg az RTL-en a sz.arrá vágott Sziklát.
Én viasaton követem Dextert, és Hous-t is a tv2-n, a Heroes-t töltöm én is tisztességesen, ahogy nov 1-től a Kés/Alatt 5. évadát is. PB-t nem nézem.Mardel írta:Dextert senki nem nézi? Nekem House mellett a legnagyobb favoritom. Azt hiszem már megy valamelyik magyar adón is mondjuk!
pb. meg heroes csak töltögetős, aztán majd ha vége az évadnak majd egybe darálom!
Tegnap este megnéztem, de úgy h csak kamerás a minősége, nem valami jóZozzy 5 írta:Napokba jött kia a Fűrész legújabb és legbetegebb része. Ti hogy álltok vele?
10.26-tól vetítik Amerikában, de már másnap találtam kamerás verziót. Megvárom minimum a DivX minőséget és majd felirattal megsasolom.Zozzy 5 írta:Napokba jött kia a Fűrész legújabb és legbetegebb része. Ti hogy álltok vele?
Igen, ő filmje! Nagyon jó film, csak ajánlani tudom!Harusz írta:A Halálsoron nem Stephen King? Mert sztem az is egy kumma jó film...
A Halálsoron nem Stephen King? Mert sztem az is egy kumma jó film...Tim írta:Basszus,hogy felejtehettem kiPerrero írta:Ragyogás...Tim írta:A parfüm könyvben 1000szer jobb mint...![]()
..Egy remek ellenpélda,könyvben,és filmen is kitünő!