Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos nincs itt az egyik "király"....a kis kameruni srác....ultrasur írta:Hát ja.De sajnos a legnagyobb "királyok" fognak játszani így 1 pontra olvad a különbség.
Ha Fran ezt meghuzzná akkor nagyon nagyon tisztelném és lehet hogy akkár 4 pont is maradhatna az előnyünk.Danka00792 írta:Ezqu? Guddy? Presas? Jorgu? Syl?ultrasur írta:Én a következőt látnám szivesen:
Jorquera,Zambi,Marquez,Presas,Sylvinho,Xavi,Yaya,Gudi,R10,Ezquerro,Bojan
De sztem nem így fog felállni a kezdő 11.![]()
Syl helyére visszatért Abidal barátunk, szoval szerintem kevés esélye van Syl-nek, söt semmi. Presas?Nos, öt inkább hanyagoljuk. Ezqu helyére meg itt van Henry, Bojan-nál pedig Messi.
Biztos nem igy fog felállni a kezdö. Márcsak azért sem, mert Frenky biztos nem merné igy felállitani a csapatát...
Ezqu? Guddy? Presas? Jorgu? Syl?ultrasur írta:Én a következőt látnám szivesen:
Jorquera,Zambi,Marquez,Presas,Sylvinho,Xavi,Yaya,Gudi,R10,Ezquerro,Bojan
De sztem nem így fog felállni a kezdő 11.
Igazad is lehetne, de...grecki írta:MI van? Ti csatárt akartok igazolni? Minek? Hova?![]()
Eto'o, Henry, R10, Messi, Gio, Krkics, Gudjohnsen, Ezquerro. Ez nyolc ember... De ha a két "falábút" el is adjuk, még akkor is hat. Igaz, most ketten is sérültek, de könyörgöm, ha mindenki egészséges, akkor hová pakolsz ennyi játéklehetőségre ácsingózó támadót? Pato? Most vette meg a Milan, szerinted csak úgy eladná ennyi idő után? Gyerekek, ez nem a FM!
Elnézést elírtam, én Robinhora gondoltam aki a realban játszik.Danka00792 írta:Ronaldinho&Barca írta:Én legszivesebben elnéznék egy fiatal gólerős játékost pl: gondolok itt Rubinhora
Rubinho Genoa-ban játszik és kapus![]()
Robinho (feltételezem rá gondoltál) a Madrid-ban játszik, és nemhiszem hogy eljönne