Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...és ezt ugyan így lehet vonatkoztatni Lippire. Persze ha szerinted Lippi csak egy falakat állító olasz edző, akkor nincs miről vitatkozni, felesleges...Rivaldo11 írta:Az eredménycentrikusság nem baj. Kizárja a szép játékot?
Úgy tudom nem. Nekünk összejött 2005-2006-ban...
Ja igen, úgytudom Mourinho nem az az eredményességre menő edzőRivaldo11 írta:Fel is vágnám az ereimet, ha Lippi jönne...nevetséges, nem is értem...
Lippi futballról alkotott filozófiája sehogy sem illeszthető össze a Barcelona hagyományaival. Ezt kellene már megérteni. Miért kell bunkerfutballt játszani az eredményességhez???
Ha már választani kellene, sokkal inkább Mourinho mint Lippi...pedig rühellem a portugált.
Hát, Rijkaard lemondásával lassan kezdek egyetérteni, de Laporta - neki ugyan miért kéne? Elképesztően sokat tett a csapatért, a klubért, nélküle nem lennénk sehol...varga tamás írta: Ötödször pedig: miután frank lemondott, vihetne magával még egy embert - Joant.
Frank és Joan - menjetek, a ti időtök lejárt, önök a leggyengébb láncszemek! Viszlát!
Kösz, hogy leírtad helyettemSlither írta:Lippi nálam a nbr 1. Nekem nagyon bejött az ő Juventus-sza, és igen is tudtak szépen játszani (bár mindenkinek mást jelent a szép). A jó edző a kerethez leginkább passzoló játékot és taktikát alkalmazza, amivel eredményes tud lenni. Capello is ezt tette a Realnál. Hiába volt néhány jó technikás játékosuk, azzal a kerettel a kontrajáték volt a legeredményrevezetőbb. Amíg súlyos eredménykényszer van, addig nem fog egy edző a szépségre menni.
Rosszul fogalmaztam az előbb, de az, hogy nem tud nem látványosan játszani, és az, hogy bunkerfocit játszik nem ugyan az. Nem azt mondom, hogy Lippi teljes varázsában visszahozná a 05-06os szezont, de abban is biztos vagyok, hogy nem bunkert játszanánk.ert szntem az a marhaság,h ez a keret nem tud nem látványosan játszani,idén is volt rá példa,meg Capello alatt a Real sem favágó skótókból állt,hanem elég technikás ürgékből,mégis a meccsek döntő többségében nem a látvány dominált náluk sem....
Szerintem annak nincs értelme, hogy küldjük el Franket, hogy a nagyközönség "vérszomja" csökkenjen, de egy értelmes edzőt meg nem tudunk a helyére állítani klubon belül. Ha tudnánk, akkor már rég virítottak volna valamit Frank segítőjeként. Szóval ezért felesleges elküldeni, a szezon ígyis úgyis füstbe menne, csakazért, mert várunk Scolariraozsimiki írta: Tehát ha mindenképp szezon közben zajlik le az edzőváltás,akkor házon belül meg kell oldani,és nyáron Scolarira lecsapni.....szntem ha már edzőváltás lesz,akkor ez az egy módja van,h jól jöjjünk ki belőle...
Nem, ebben egyetértek. Egy tök korrekt védelmet küldött ki, ami ebben az évben (kivétel Sylva) egész jól muzsikált, viszont tegnap nagyon rosz napot fogtak ki. Ez nem Frank hibája, viszont így is erősen sáros sok más miatt...FCB_gábor írta:A rangers mérkőzés után sokan mondtátok mennyire jó volt Puyol jobb szélen és milyen jó, hogy Rijkaard új dolgokat is kipróbál. Ez után a mérkőzés után meg már az a baj, hogy ott játszott ismét Puyi. Aztán ott van Marquez akit jó pár mérkőzés után mindenki az egekig magasztalt, mert tényleg jól játszott.
Egyedül Sylvinho volt az akire talán nem lehetett számítani, de ő mégsem Oleguer. Egy kieső helyen álló csapat ellen azért bevethető. Abidal érkezéséig elég jól segítette a csapatot.
A középpályával is sok gond volt, de azt nem is lehetett volna jobban összeállítani. Ők össze is vannak szokva, de akkor az ő rossz teljesítményük is Rijkaard hibája?
Puyol a saját térfelünk felénél volt köbö, amikor nálunk volt a labda. Aztán valaki eladta a balon, Sylva sehol...Puyol meg nem ért vissza, na puff...FCB_gábor írta:talán, ha puyol és marquez rendesen védekezik nem kapunk góltZozzy 5 írta:Felőlem elmehetett volna a nyáron. Tök8, hogy mennyit játszott eddig, azért ne álljon be, hogy kapjunk róla egy gólt.
persze a beívelés az ő oldaláról jött, de az még nem gól
gólpassz akár a kapustól is jöhet, őt pl nem is lehetne benne megakadájozni
szögletnél vagy szabadrugásnál is a gólvágót kell hatástalanítani
talán, ha puyol és marquez rendesen védekezik nem kapunk góltZozzy 5 írta:Felőlem elmehetett volna a nyáron. Tök8, hogy mennyit játszott eddig, azért ne álljon be, hogy kapjunk róla egy gólt.
Felőlem elmehetett volna a nyáron. Tök8, hogy mennyit játszott eddig, azért ne álljon be, hogy kapjunk róla egy gólt.FCB_gábor írta:Egy rosszul sikerült mérkőzés után mindig az hiányzik a csapatból aki éppen nem játszott. Syl akkor ugyan minek van a keretben, ha soha nem lehet játszatni? Az egyik leggyengébb csapat ellen toltuk, mikor lépjen pályára, ha nem most?
Egyszer az a baj, ha Rijkaard nem pihentet 1-1 játékost máskor meg az, ha megteszi.