Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hála Istennek nem a Sonics lesz a sereghajtó nyugaton ,szerintem a Portland-et megelőzzük minimum.Game90 írta:Szerdán volt egy Seattle - Denver meccs:
Camby 4 pont, 15 pattanó, Melo 32 pont közel 50 %-kal, Iverson 25 pont, 14 assist![]()
Mai:
Miami 11 ponttal kikapott a Pistonstól, Wade hiányát megérzik + Shaq sem volt valami jó. A Suns 7 ponttal verte a Seattle-t. Durant viszont 27 pontot szórt. Oden hiányában sztem ő lesz az Év újonca. Houston 11 ponttal verte a Jazzt. Scola is kezdi felvenni a ritmust. T-Mac statja: 47 pont, 17/27![]()
Hát szerintem a Pats nyer.Megállíthatatlannak tűnnek... De akkor én már inkább a Coltsnak szurkolok.Game90 írta: Indianapolis - New England meccstől mit vártok? Manning vagy Brady?
Game90 írta:
Indianapolis - New England meccstől mit vártok? Manning vagy Brady?
Frank Rijkaard írta:Megnéznék egy motivált Kobe-t egy Hinrich-Deng-Wallace tengellyel kiegészülve.![]()
Tudom, ez a jó bennük, nem strapálják magukat feleslegesen, mint ahogy a Suns/Mavs/Pistons hármas szokta.Atesz írta:A Spurs nem fogja megnyerni az alapszakaszt...Slither írta:Spurs már most vezeti a tabellát.
Kb. leszarják!!! Nekik a lényeg, hogy bejussanak (mért ne jutnának be), tök mind1, hányadik helyen.
Egészen február körülig az van, szabadon lehet cserélgetni, amennyire én tudom.Atesz, az NBA-ben az átigazolási szezon hogy van?
Emiatt ne aggódj, a Bulls hagyományosan rosszul kezdi a szezont!Bulls meg szívott New Jerseyben![]()
A Spurs nem fogja megnyerni az alapszakaszt...Slither írta:Spurs már most vezeti a tabellát.
Jól nézd meg, mert ilyen többet nem lesz idénSlither írta:Spurs már most vezeti a tabellát.
JaGame90 írta:Nem láttam az S1-en az NBA beharangozót. De azt olvastam, hogy Török Petya Nyugaton a 8. helyre tette a Clipperst
Na, ez jó [auto_cenzúra] csere lett volna, jó, hogy nem ment bele a vezetőség. Jó ez a Suns Marionnal, még Bryantre sem vágynék, nemigen örülne, ha egy Nash-sel kellene együtt játszaniaAtesz írta:A Bulls akart egy három csapatos cserét, amiben még a Phoenix került volna bele, de ők nem fogadták ezt el.
A cserében az lett volna, hogy a Bulls megkapta volnaa Bryant-et, a Lakers Mariont, illetve Ben Gordon, a Suns pedig Tyrus Thomast, és egyéb dolgokat.
Amúgy állítólag a Suns is érdeklődött Bryant iránt.A source close to the Phoenix Suns shot down a rumored three-team deal that would've had the Bulls landing Bryant, Gordon and the Suns' Shawn Marion going to the Lakers and a package of Tyrus Thomas and other considerations heading to Phoenix.
Scolának nem összekapnia kell magát, hanem fel kell még vennie az NBA ritmusát, hiszen azért az előszezon meccsek még lightosak voltak szvsz.Scolának kéne még összekapnia magát.
Francis állítólag iszonyat rossz állapotban érkezett meg az előszezonba, szóval nem meglepő, hogy jelenleg nincs benne a rotációban. Amúgy sztem be fog kerülni, sőt remélem is. Nem szeretném, hogy bomlasszon. Tavaly mondjuk ez volt Wells-szel is, remélem azért Francisnél nem lesz ennyi idő, amíg rendbejön fizikailag...Francis pedig egy percet nem játszott a Lakers ellen, nincs benne a rotációban