Szomorú vagyok, és csalódott. Több okból.
1. a tegnap esti játék miatt - erről már leírtam a véleményem, ismételni nem akarom magam;
2. frankie tegnap megint bebizonyította alkalmatlanságát - ez nem újdonság, ezt eddig is tudtam;
3. igazam lett, és most már nem vagyok egyedül - ezt sajnálom, nem akartam;
4. ami új: hiányzik belőle a gerinc, a tisztesség, a becsület - ha meglennének benne, akkor a meccs után rögtön lemondott volna;
5. frank mellett Laporta is egy tehetetlen manus - min gondolkodik, mire vár, mit akar? - megvárja míg 10 pont hátrányunk lesz, és a maradék esélünk is elvész a bajnokságra;
6. az Úr szavait idézném, amivel üzent Baltazárnak, az ókori Izrael királyána: "Mené, Mené, Tekél, Upharszin" - azaz:
"Mené, Mené, azaz számba vette Isten a Te országlásodat és véget vet annak. Tekél, azaz megmérettettél a mérlegen, és híjával találtattál. Upharszin, azaz elosztatott a Te országod, és adatott az médeknek és perzsáknak. Ekkor a király ábrázatja megváltozék és derekának inai megoldódának, és az ő térdei egymáshoz verődének."
Röviden: "Megszámláltattál, megmérettettél, könnyűnek találtattál, és szerte-széjjel szaggattatol".
JOSÉ KELL NEKÜNK!