ugye??? Ugyanezt mondtam énis ennek a Sacchi gyereknek:)) Sohasem vagyok előítéletes a Madridistákkal, de meglepődtem hogy ide a fórumra a normális fajtából is járnakRonaldinho&Barca írta:Végre egy normális real drukker..

ugye??? Ugyanezt mondtam énis ennek a Sacchi gyereknek:)) Sohasem vagyok előítéletes a Madridistákkal, de meglepődtem hogy ide a fórumra a normális fajtából is járnakRonaldinho&Barca írta:Végre egy normális real drukker..
Szerintem meg megverjük a Sevillát! Picit talán esélyesebb a Sevilla, mivel otthon játszanak, de mi most egész jó formában vagyunkSacchi írta:Hétfőre marad 1 pont előnyünk, akkor már korántsem lesz ilyen siralmas a dolog a ti szemszögetekből. A Betist leveritek, szerintem a Sevilla meg minket. Persze ne legyen igazam. A gond nálatok ezzel csak annyi, hogy a gyenge Betis elleni esetleges parádé esetén ismét bebiztosítja magát Rijkaard, aki szerintem nem való a Barca élére.
Ez már nekem is eszembe jutott, viszont elvetettem, mert a legszeretettebb csapt esetében ez nagyon ronda dolog lenne. Én bízom a győzelemben, szurkolok érte. Ennek ellenére remélem, hogy ezt a holland szerencsétlenséget felállítják a Barca kispadjáról.senzu írta:az a baj, hogy esküszöm már azért szurkolok h kikapjunk a betis ellen, mert akkor laporta talán észbe kap
ne legyen igazad...szerintem a real megnyeri a mecset de biztos nem olyan könnyen minta valencia ellen.Hétfőre marad 1 pont előnyünk, akkor már korántsem lesz ilyen siralmas a dolog a ti szemszögetekből. A Betist leveritek, szerintem a Sevilla meg minket. Persze ne legyen igazam. A gond nálatok ezzel csak annyi, hogy a gyenge Betis elleni esetleges parádé esetén ismét bebiztosítja magát Rijkaard, aki szerintem nem való a Barca élére.
köszönöm szépen a kielégítő választvarga tamás írta:Manolo Jiménez, a klub egykori válogatott játékosa, aki eddig a B-csapat és a fiatalok edzője volt. A 80-90-es években játszott a Sevillában. Házon belül oldották meg az új edző kérdését.barcelinho_5 írta:Egy kérdés, egy kicsit elszállva a témától. Ki a Sevilla edzője, most hogy Juande Ramos eligazolt??
Manolo Jiménez, a klub egykori válogatott játékosa, aki eddig a B-csapat és a fiatalok edzője volt. A 80-90-es években játszott a Sevillában. Házon belül oldották meg az új edző kérdését.barcelinho_5 írta:Egy kérdés, egy kicsit elszállva a témától. Ki a Sevilla edzője, most hogy Juande Ramos eligazolt??
jaja...egyébként Eto'o -ban most én is nagyon reménykedem. Nem véletlenül volt ő gólkirály két éve. Ha idén többször nem sérül meg akkor jóesély van rá hogy húzza a Barca szekerét.FCB_gábor írta:Akkor imádkozz, hogy Deco és Eto'o ne térjen vissza, mert velük nem lesznek ilyen mérkőzéseink bárki is üljön a kispadon.