Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom te melyik meccset nézted...ebbe a valladolidi meccsbe az volt a dühitő,hogy bunker focit játszottak!szoval mi mentünk előre és golt löttünk!
azért a Valenciát így is elagyaltákZozzy 5 írta:Pontosanbarcelinho_5 írta:korán van még ugye?Zozzy 5 írta:Koeman az új edző Túria-parton.nembaj, nekem is
![]()
A Sevillánál szerintem megoldották ideiglenes klubon belül.
igen Zozzy azt vágomZozzy 5 írta:Koeman az új edző Túria-parton.
Sanches Flores???Perrero írta:nem a Valencia ex-edzőjebarcelinho_5 írta:Egy kérdés, egy kicsit elszállva a témától. Ki a Sevilla edzője, most hogy Juande Ramos eligazolt??
nézd, ez egyszer-egyszer elmegy, de h folyamatosan erről legyen szó, az már gáz. nem tudom, h például mi is egy ötöst rúgtunk volna a valenkiának, akár meg vannak most borulva, akár nem.Buitre írta:ha a Villarrealra érted akkor okés, de a Valladoliddal szívtunk mi is mint az a bizonyos torkos borz. Én baromi kíváncsi voltam a Real valladolidi kínlódása után, h mihez kezd velül a Barca. Nos lehet, h egy jó formában lévő Barca lenyomta volna őket, de így vágül is az jött ki, hogy titeket is sikerült nekik a saját térfeletekre átnyomni. Ezután már csak azt nem értem, hogy vannak kieső helyen?nem értem, h a madrid ellen ugye "mindig szarok" az ellenfelek, bezzeg amikor mi játszunk velük, akkor életük legjobb formáját hozzák...?! miért?
ha a Villarrealra érted akkor okés, de a Valladoliddal szívtunk mi is mint az a bizonyos torkos borz. Én baromi kíváncsi voltam a Real valladolidi kínlódása után, h mihez kezd velül a Barca. Nos lehet, h egy jó formában lévő Barca lenyomta volna őket, de így vágül is az jött ki, hogy titeket is sikerült nekik a saját térfeletekre átnyomni. Ezután már csak azt nem értem, hogy vannak kieső helyen?nem értem, h a madrid ellen ugye "mindig szarok" az ellenfelek, bezzeg amikor mi játszunk velük, akkor életük legjobb formáját hozzák...?! miért?
normális eseteben úgyérzem hogy Deco-nak kellene hogy legyen, és most a sérülése előtti meccseken nyújtott produktuma alapján erre rá is szolgálna, nah de jelenleg, az egészséges játékosok között ilyen ember nincs aki irányító lenne. Ott az impotens Xavi, de ő olyan lassú mint öreganyám, Iniesta jó lenne, de neki nincs meg a vezető szelleme, nem tud összefogni egy egész csapatot, ő inkább amolyan alázatosan játszó játékos.haze71 írta:Mégegyszer kérdezem: Ki a Barca irányítója? Aki összefogja a csapatot, felvállalja az egy az egyben harcot, fazont ad a csapatnak?
Középpálya, Rooni helyett pl...Csak a Barca! írta: Tele van a csapat fiatalokkal, hova akarsz fiatalítani?
Hát igen ez elég ostobaság volt (már ne is haragudj). A Milannak annak kell fiatalítani, na de nekünk? Tele van a csapat fiatalokkal, hova akarsz fiatalítani?visca el barca írta:nah...azért ne essünk már át a ló tuloldalára... gyakorlatilag ha az alapemberek játszanak nincs 30 év feletti jatekosunk...(jo...henry...de ő sem 35..)sasi1 írta: ......., igen és még inkább rá kéne menni a fiatalításra......
nah...azért ne essünk már át a ló tuloldalára... gyakorlatilag ha az alapemberek játszanak nincs 30 év feletti jatekosunk...(jo...henry...de ő sem 35..)sasi1 írta:......., igen és még inkább rá kéne menni a fiatalításra......Zozzy 5 írta:Gyalázatos.
Örülhetünk, hogy nem lett belőle vereség.
Pocsék védelem, elől tanácstaaénság.
Eljött az edzőváltás ideje. Laporta, könyörgöm, vedd már észre!