Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyenes beszédcsababarca írta:
egyéb észrevétel: guti tipikusan az a focista,akit ha az ellenfélnél lennék,nem bírnám megállni h ne rúgjak bele a fejébe..
De igazuk vanA Marcától meg mit vársz? Madridista lap...
Nem kell kombinálni, csak kicsit merésznek véltem felfedezni a címet.DJ REAL Bee írta:Savanyú a szőlő mi?"Tökéletes Real Madrid" Arrow Rolling Eyes
Ez csak nekem merész? Rolling Eyes
Érdekes eddig azt írtátok lesz*rjátok mennyire nyerünk, úgy látszik mégse...
Amúgy a madridista mindig alapul veszi a sajtót is, ha ez nem jött volna le.
Marca címlap nagy betűkkel: Barca nem bírja az iramot. Szóval ha ezt megírják madridistán, ne sértődjetek be![]()
Savanyú a szőlő mi?"Tökéletes Real Madrid" Arrow Rolling Eyes
Ez csak nekem merész? Rolling Eyes
Ez csak annak nem egyértelmű, aki fogást keres a másikon...Ez valszeg azért van mert a meccs legjobb madridosát szavazzuk meg a hírszerk topicban.
Ha ettől megnyugszolA madridról már kiderült, hogy játékban nem tudnak újat mutatni, szorgos hangya módjára játszanak, és gyüjtik a pontokat
Ez valszeg azért van mert a meccs legjobb madridosát szavazzuk meg a hírszerk topicban. olyan már volt viszont, hogy nem írtunk legjobbat, siralmas teljesítmény után.Én pl. még soha nem láttam (bár lehet az én hibám) hogy a meccs emberét az ellenfélből választanák ki...
nem vetemedek ilyenre:)Zsolti írta:igen!
Van egy ilyen szabály,hogyha átmész mondjuk a madridistára,mint Barcás,és elkezdesz ilyen stílusban dumálni,akkor onnan is kitiltanak,meg innen is!úgyhogy,csak okosan!
Amúgy már régóta él ez a dolog!
igen!barcelinho_5 írta:hűha? ez valami jó kis szabály? Vagy megegyezés?:DZsolti írta:mert akkor repül onnan is!
Annyira aktív fórumos nem vagyok, mert tanulás mellet sok időm nincsen, inkább csak hétvégén+szünetben:) Ez mikor lett bevezetve?:D
hűha? ez valami jó kis szabály? Vagy megegyezés?:DZsolti írta:mert akkor repül onnan is!
ezt miért reméled? bocsi de nem értemZsolti írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
remélem regelve van(volt) a Madridistára is!![]()
![]()
Zozzy 5 írta:"Tökéletes Real Madrid"![]()
![]()
Ez csak nekem merész?
Ennyi. Ezt hajtogatom odaát is, de egy csomó madridista már azt akarja hallani, hogy megint mekkora mákuk volt.ElRamos írta: A tegnapi eredményhez valóban kellett egy "széteső" Valencia, de akkor is azt mondom, hogy bármilyen formában is van a Valencia, a Mestallában 5 gólt hinteni nem piskóta...és ezt elfogultság nélkül mondom...
Rivaldo11 írta:Kiváncsi vagyok, odaát most hány embernek ébred fel a realitásérzéke...hányan kalkulálják bele a Valencia összeomlását a sikerükbe...
Na mindegy. A madridról már kiderült, hogy játékban nem tudnak újat mutatni, szorgos hangya módjára játszanak, és gyüjtik a pontokat, de majd meglátjuk meddig. Nekünk csak magunkra kell figyelni.