Bajnoki Mérkőzések 07-08
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
egyetértek. én nagyon kitartottam Riijkaard mellett, de most vége...aki ismer tudja hogy végletekig türelmes és kitartó vagyok. De tényleg...most énis imádom a Barcát, de ez egyszerűen gyötrelmes volt. Az az egy Ronnie-gól most kb egy olyan szerencse-gól volt amilyeneket a Real szokott találni és 3 "mákos" pontokat nyer velük.La Pulga írta:Új edző kell és kész.
Részemről Riijkaardról ennyit. Az első pár forduló után a védelmembe vettem itt a fórumon néha, amikor erre jártam, de most elegem lett. Ezzel befejeztem ennek a hínárhajúnak a védelmezését.
Franky szevasz...

hala madrid
-
- Entrenador del Barça
Köszönjük az első hozzászólásodat.masterka`madrid írta:lol tavaly még megakartátok ölni mourinhot Smile most meg itt sírtok hogy jöjjön Smile de minek? szarból nem lehet várat építeni Wink
................... .. ... /´ /)
.................... ..,../¯ ..//
.................... ..../... ./ /
.................... ..,/¯ ..//
.................... ./... ./ /
............./´¯/' ...'/´¯`•¸
........../'/.../... ./... ..../¨¯\
........('(...´(... ....... ,~/'...')
.........\.......... ..... ..\/..../
..........''...\.... ..... . _.•´
............\....... ..... ..(
..............\..... ..... ...\
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Capellonak is sikerült másfél éve!masterka`madrid írta:lol tavaly még megakartátok ölni mourinhot Smile most meg itt sírtok hogy jöjjön Smile de minek? szarból nem lehet várat építeni Wink

- Capon
- Llegenda del Barça
Haj jaj ez így nagyon sz@r. Lassan nem kéne leülnöm Barcamecset nézni mert csak felidegesitem magamat. Bár végül is hova az a nagy hajtás. Sokszoros Euro milliomos az összes játékos, minek hajtsanak már.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Basszus ilyen kerettel még gólt se nagyon kellett volna kapnunk,nemhogy idegenben egy,azaz egy győzelemmel állni....megáll az ember esze..rajtunk röhög a fél világ!Vito írta:semmi kockázatot nem látok egy esetleges edzőcserében. ennél lejjebb nincs (ezzel a kerettel)

-
- Barça C
Nem kell hinni a Sport1-nek, ne tévesszen meg senkit. A spanyol bajnokságban az egymás elleni meccs számít, tehát az 1-3-as vereség miatt a Villareal a második!!!BarcaGeri írta:Most izgulhatunk, hogy a Sevilla jól játszon a Real ellen, A Barca pedig verje meg a Betist. Arról ne is beszéljünk, hogy azért vagyunk a 2. helyen, mert a Villareal kevesebb golt lőtt. Jó8 mindenkinek...
-
- Jugador del Barça
Ha nem hozzuk az idegenbeli meccseket, akkor ki is szálltunk az elsőséségért zajló versengésből. Még mindig nem tudom elhinni, hogy az utsó előtti csapatot nem vertük meg!!!!!!!!
Legszívesebben lejátszatnám videón a vezetőségnek a mérkőzést, amikor az edzőkérdés szóba kerül.
Legszívesebben lejátszatnám videón a vezetőségnek a mérkőzést, amikor az edzőkérdés szóba kerül.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Sajnos jól éreztem.Slither írta: Úgy érzem ma megint nagyon gyengék leszünk.

Kezd már teljesen ugyanolyan lenni a csapat játéka, mint a tavalyi, vagy inkább csak ott folytatják, ahol abbahagyták.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Mostmár 4. meccse rakat szarok vagyunk, itt már sztem is edzőt kell buktatni, szezon elején azt mondtam majd a 10. forduló után, hát itt vagyunk. Minden a tavalyi, új edző kell, ő úgyis elküldene jópár embert, akiknek a távozása fájó lehet, de muszáj lesz. Új edző, új taktika, új játékosok, új remények...
-
- Jugador del Barça
Most izgulhatunk, hogy a Sevilla jól játszon a Real ellen, A Barca pedig verje meg a Betist. Arról ne is beszéljünk, hogy azért vagyunk a 2. helyen, mert a Villareal kevesebb golt lőtt. Jó8 mindenkinek...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Sic transit gloria mundi..
frank meg majd megmagyarázza, hogy milyen jók voltunk, tulajdonképpen nyertünk, a Valladolid gólja csak érzéki csalódás, a fiúk hajtottak, meg vagyok velük elégedve, minden nagyon jó, minden nagyon szép, megyünk tovább, előre ország népe, veletek száguld, víg, ujjong a lelkünk, nyílik a rózsa, zöldül a levele. A legjobban a meccs végi pillanat tetszett, ahogy az oldalvonal mellett, semmitmondó arccal, faábrázattal, és zsebre dugott kezekkel álldogált. Mindent elmondott. A legszebb az lett volna, ha a kezeit nem a zsebébe teszi, hanem széttárja. Mert kb. ennyit várhatunk tőle.
A magyarfocira szoktuk volt mondani egy újabb zakó után, hogy ennél lejjebb már nincsen. Na, ma a fiaink bebizonyították, hogy még az Almeria meccshez képest is van lejjebb. Ha nem repítjük franket, pá-pá bajnoki álmok. Ebben biztos vagyok. Vasárnap 19h-kor a Betis is feltámad ellenünk a Nou Campban, és akkor még szomorúbbak leszünk.
Ja, és ne gyertek a szokásos ledorongolásommal, nincs mit megmagyarázni, nincs mit szépíteni. Ma egyetlen játékosunk játszott úgy, mint egy labdarúgó, ez VV volt, mellette R10-en láttam az akaratot. A többiek meg menjenek el a sunyiba.
RIJKAARD TAKARODJ! DE QUMMA GYORSAN! MOURINHO KELL NEKÜNK!

frank meg majd megmagyarázza, hogy milyen jók voltunk, tulajdonképpen nyertünk, a Valladolid gólja csak érzéki csalódás, a fiúk hajtottak, meg vagyok velük elégedve, minden nagyon jó, minden nagyon szép, megyünk tovább, előre ország népe, veletek száguld, víg, ujjong a lelkünk, nyílik a rózsa, zöldül a levele. A legjobban a meccs végi pillanat tetszett, ahogy az oldalvonal mellett, semmitmondó arccal, faábrázattal, és zsebre dugott kezekkel álldogált. Mindent elmondott. A legszebb az lett volna, ha a kezeit nem a zsebébe teszi, hanem széttárja. Mert kb. ennyit várhatunk tőle.
A magyarfocira szoktuk volt mondani egy újabb zakó után, hogy ennél lejjebb már nincsen. Na, ma a fiaink bebizonyították, hogy még az Almeria meccshez képest is van lejjebb. Ha nem repítjük franket, pá-pá bajnoki álmok. Ebben biztos vagyok. Vasárnap 19h-kor a Betis is feltámad ellenünk a Nou Campban, és akkor még szomorúbbak leszünk.
Ja, és ne gyertek a szokásos ledorongolásommal, nincs mit megmagyarázni, nincs mit szépíteni. Ma egyetlen játékosunk játszott úgy, mint egy labdarúgó, ez VV volt, mellette R10-en láttam az akaratot. A többiek meg menjenek el a sunyiba.
RIJKAARD TAKARODJ! DE QUMMA GYORSAN! MOURINHO KELL NEKÜNK!

-
- Barça C
Rijkaard takarodj!
Egyet értek...
Nem csak az volt a kulcs.... mit összeszerencsétlenkedtünk hátul is... elől meg.. áh. Mintha Messi is Dinho-kórba esett volna. Nem kérte-nem kapta a labdát. Egyszer indult meg akkoris kapufa lett a vége...
Xavi, Touré IS borzalmasat játszott....
Xavi, Touré IS borzalmasat játszott....
-
- Jugador del Barça
Ne haragudjatok, de ez szégyen, hogy a Barca nem tud megverni egy 19. helyen álló Valladoidot. A védelem azt sem tudta, hogy hová szaladjon. Jobbra vagy balra. Macska egyér játék volt. Szerencse, hogy Valdes figyelt valamennyire. Messi ma egyálltalán ott volt a pályán? Ronin végre látszott, hogy akar, de nem nagyon ment neki sem
Egy kicsit igy lemaradtunk a Realtól. Nem baj, majd Vasárnapra hátha összekapják magukat.

- donQuijote
- Barça C
Megérdemeltük. Azt is megérdemeltük volna ha egy pontot se szerzünk. Szánalmas ez a játék... És ez már a negyedik ilyen meccs. Össze kéne szedjük magunkat. Mert ez igy nem lesz jó. Reikjaardnak is változtatnia kéne.
De kik vagyunk mi, h innen megmondjuk, h mit csináljon...:S
De kik vagyunk mi, h innen megmondjuk, h mit csináljon...:S
A jövő bizonytalan, de sör az van benne!:)