Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a cérna nem most szakat el hanem több mint egy éve.gianni írta:Nálam most szakadt el a cérna.
BOTRÁNY!
multhéten meg megadták Giovanni fetrengését,ez van.,....nem tizivel kellett volan nyerni..meg amúgy is,nem érdemeltünk volna győzelmet! Ez az iksz még jól jöhet....Remélem Rijkaard mielőbb elhúz,és jön Mourinho,vagy valami komoly eddző,nem ilyen kutyaütő balek...zolinho15 írta:Már bocsánat de ez ténleg 11-es volt!!!!!!!!!!! Lehet hogy repűlt mert feltobta magát nyilván, de a védőnek köze nem volt a labdához!!!!!!!!!!!!!
Tehát ez már 2 tizenegyes, de a tizenegyesek kivűl is, amit nem kell befújja, amit kellene azt nem!!!!! Ezzel egyútt [auto_cenzúra] játszottunk! Örüljünk az 1pontnak!!!!!:(:(
Primitive írta:Messi a kezdőben van, olvasd már el a "rövid híreket" ! És ne beszélj adarságokat
shevy írta:dehogy pados, hülyeségeket beszélnek ezek, nézd meg a hivatalos kezdőnketdonQuijote írta:Messi pados... Ez nem normális... Ronienak kéne ott lennie... MEgértem, h pihenő, de...
dehogy pados, hülyeségeket beszélnek ezek, nézd meg a hivatalos kezdőnketdonQuijote írta:Messi pados... Ez nem normális... Ronienak kéne ott lennie... MEgértem, h pihenő, de...
Nem valoban nem játszott, mert nem volt lesérülve Abidal. És Sylvinho Abidal posztját tudja betölteni (legalábbis én még nem láttam a másik oldalon). Mivel most nincs Abidal, jöhetne Sylvi.donQuijote írta:Danka00792 írta:De tud. De Sylvinho barátunk is kaphat párszor lehetöséget nemdonQuijote írta:Miért nem Zambrotta kezd?:S Ő Bal oldalon is tud játszani, nem?:OMint tudjuk remek játékos!
Igen de most Zambrotta is kihagyott pár meccset. Akkor miért nem játszott Sylvinho? Vagy játszott csak nem vettem észre?:)Ezt nem értem... Szivesebben látnám Zambrottát...
Igen ebben igazad van, de úgy érzem, h Iniesta csak akkor tudja hozni igazi játékát, ha Ronaldinho helyén játszik. Persze igy is sokat megtesz a csapatért, csak kevésbé látványosan...La Pulga írta:Mindenki Messiről beszél,de ott van Iniesta is aki nagyon jó formában van.donQuijote írta:Nem értem, miért vártok sokan gyatra meccset... Bojan góléhes, Ronie bizonyitani akar, Messi pedig... hát Ő Messi