Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Danka00792 írta:De tud. De Sylvinho barátunk is kaphat párszor lehetöséget nemdonQuijote írta:Miért nem Zambrotta kezd?:S Ő Bal oldalon is tud játszani, nem?:OMint tudjuk remek játékos!
De tud. De Sylvinho barátunk is kaphat párszor lehetöséget nemdonQuijote írta:Miért nem Zambrotta kezd?:S Ő Bal oldalon is tud játszani, nem?:O
Mindenki Messiről beszél,de ott van Iniesta is aki nagyon jó formában van.donQuijote írta:Nem értem, miért vártok sokan gyatra meccset... Bojan góléhes, Ronie bizonyitani akar, Messi pedig... hát Ő Messi
hmm érdekes megfogamazások.. de azért egy sérülésnek hihetünk ebben a sportban és a Barcában:S Henrx felépül visszatér és majd 3mat bevar aztán leshetünk..grecki írta:Ehh... Ja, valószínű...varga tamás írta:Azt hiszem jó meccset ma sem várhatunk a fiúktól, inkább egy nyögvenyelős, körömrágós, izgalmakkal teli 90 percet, amelynek remélhetőleg győzelem lesz a vége. Henry nem játszik, nem hinném, hogy sérülés miatt, inkább az elégedetlenség miatt. Bízzunk a mi kis argentin varázslónkban, aki eddig sosem hagyott cserben minket.
Ehh... Ja, valószínű...varga tamás írta:Azt hiszem jó meccset ma sem várhatunk a fiúktól, inkább egy nyögvenyelős, körömrágós, izgalmakkal teli 90 percet, amelynek remélhetőleg győzelem lesz a vége. Henry nem játszik, nem hinném, hogy sérülés miatt, inkább az elégedetlenség miatt. Bízzunk a mi kis argentin varázslónkban, aki eddig sosem hagyott cserben minket.
varga tamás írta:Azt hiszem jó meccset ma sem várhatunk a fiúktól, inkább egy nyögvenyelős, körömrágós, izgalmakkal teli 90 percet, amelynek remélhetőleg győzelem lesz a vége. Henry nem játszik, nem hinném, hogy sérülés miatt, inkább az elégedetlenség miatt. Bízzunk a mi kis argentin varázslónkban, aki eddig sosem hagyott cserben minket.
Szerintem tök mind1, hogy Giovani vagy Krkics játszik, Ronaldinho ígyis-úgyis középen fog játszani szerintem. Bojan barátunk ugyanis a spanyol korosztályos válogatottakban is balra kihúzódva játszott, meg eddig a Barcában is...Atesz írta:Mért van olyan érzésem, hogy Ronaldinho kezd majd középen a két szélső meg Giovani és Messi lesz?
Elégedetlenség miatt inkább Ronaldinhonak nem kellene játszania....Henrytől azt még nem várhatjuk el,hogy vigye a hátán a csapatot!varga tamás írta:Azt hiszem jó meccset ma sem várhatunk a fiúktól, inkább egy nyögvenyelős, körömrágós, izgalmakkal teli 90 percet, amelynek remélhetőleg győzelem lesz a vége. Henry nem játszik, nem hinném, hogy sérülés miatt, inkább az elégedetlenség miatt. Bízzunk a mi kis argentin varázslónkban, aki eddig sosem hagyott cserben minket.
Nem helyette játszana Guddy, legalábbis nálam nem. Nálam egy 4-4-2ben lenne jó helye Guddynak, Ronnie helyén pedig esetlegesen Iniesta tolná. De mind1, valszeg kezdeni fog. Ha pedig így lesz, akkor nekem is bőven elég lesz ma, ha hajt, küzd, és nem kezd el sírni a bírónak minden belépő után. Viszont akkor is 4-4-2ban kéne ma szerintem játszani, kismillió meccset szenvedtünk már végig kiscsapatok ellen ebben a 4-3-3banozsimiki írta:Nekem bőven elég lenne,egy ugyanúgy küzdő Ronnie,mint az előző meccsen,csak a hibák nélkül! Ha ehhez hozzájön egy két pazar passz,és megmozdulás,akkor meg öröm a köbön....
Amúgy akik pl Guddyt játszatnák helyette,kicsit merészek...mert egy magához képest gyengébb Ronnie is jobb mint egy jó formában lévő Guddy....vagy Ezqu...
Igazat szóltál Miki! Guddy teljesen alkalmatlan a focira a Barcában, egyszerűen nem való ebbe a csapatba. Idegenül mozog a pályán, a játékstílus pedig amit mi játszunk, nagyon távol áll tőle. Bízom R10 észhez térésében, hogy végre mutat valamit. Én továbbra is bízom benne, tisztelem és szeretem.ozsimiki írta:Nekem bőven elég lenne,egy ugyanúgy küzdő Ronnie,mint az előző meccsen,csak a hibák nélkül! Ha ehhez hozzájön egy két pazar passz,és megmozdulás,akkor meg öröm a köbön....
Amúgy akik pl Guddyt játszatnák helyette,kicsit merészek...mert egy magához képest gyengébb Ronnie is jobb mint egy jó formában lévő Guddy....vagy Ezqu...
Egy "régi" mester hármas kéne neki! a múltszázad elején 9 gól volt a mester hármashaze71 írta:Szóval szerinted is bajban van a becsülete? Öröm ezt Tőled hallani...Ronaldinho&Barca írta: Itt az idő hogy Ronni is rugjon pár gólt talán msot visszahozza a becsületét!
Azért pár gól még nem elég ahhoz, hogy a régi Ronit visszatéréséről beszéljünk...
nálam nem az,Roniee21 írta:Mert Frank hülye.....Atesz írta:Mért van olyan érzésem, hogy Ronaldinho kezd majd középen a két szélső meg Giovani és Messi lesz?Mindenki tudja hogy ez lenne a támadó hármas felallása:Messi,Krkic,Dinho
![]()
Ez teljesen egyértelmű és evidens.
Szóval szerinted is bajban van a becsülete? Öröm ezt Tőled hallani...Ronaldinho&Barca írta: Itt az idő hogy Ronni is rugjon pár gólt talán msot visszahozza a becsületét!
Lehetséges, hogy így lesz, és ha igen, akkor szerintem folyamatosan változtatják majd a helyüket.Atesz írta:Mért van olyan érzésem, hogy Ronaldinho kezd majd középen a két szélső meg Giovani és Messi lesz?
Mert Frank hülye.....Atesz írta:Mért van olyan érzésem, hogy Ronaldinho kezd majd középen a két szélső meg Giovani és Messi lesz?