Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
holnap késő estére ér véget a meccs xDDDgyuro999 írta:Nem tudjátok hogy áll a Vallaloid - Barca?
A keményfogú román juhászkutyák rágják meg suszter bácsit, a csapatával együtt..wakii írta:0-3 ezt a játékot szeretem suszter bácsi ért a nagycsapatok ellen... de egyébként figyeljétek meg
figy. én nem akartam azt, hogy itt azt higgyétek itt élem ki magam... de én sokakkal ellentétben le tudok álni nem akartam hogy sértődés legyen....Ordog írta:hát ja.. elég gáz sztem, hogy míg megy a kedvenc csapatod meccse, az ellen fórumára írogatsz. Sosem értettem az ilyen embereket... én hasonló helyzetben tuti csak a meccsre koncentrálnék sztán majd félidöben osztanám az észt.wakii írta:igen igen igen igenna jó megyek mert gondolm már utáltok hogy itt élem ki magam...
![]()
De te biztos nagyobb szurkoló vagy....
Azt hiszem pont az el classico előtt játszunk velük idegenbe, tehát vmikor december közepén. Addig még sok minden lehet, mi is jobbak lehetünk, de a Valencia is összeállhat (bár nem kéne)Ronal.10 írta:mostanába nem játszunk ezek ellen? valencia ellen.. jo lenne most letudni a mecset.
ugyis az lesz pont rendbejönnek ott a dolgok oszt ugy levernek minket
hát ja.. elég gáz sztem, hogy míg megy a kedvenc csapatod meccse, az ellen fórumára írogatsz. Sosem értettem az ilyen embereket... én hasonló helyzetben tuti csak a meccsre koncentrálnék sztán majd félidöben osztanám az észt.wakii írta:igen igen igen igenna jó megyek mert gondolm már utáltok hogy itt élem ki magam...
![]()
sevilla ellen mi is igy voltunk.. sevilla most jött rendbe.. ugy kikaptok huhuuuuuu mi meg már tul vagyunk rajtasergi1989 írta:tök mind1 hogy most mienek mi nyertünk két hét mulva lehet má senkinek se menne ez, mert össze álnal és ti később jöttök ide mi meg kipipálhatunk egy rangadót
kovinho írta:Nagyon durván össze van esve a Valencia...Danka00792 írta:3-0 Sergio Ramos
A Madrid is jól játszik, nagyon csúnya eredmény is összejöhet ebből.
Ettől a meccstől elment a kedvem, inkább nézem a római rangadót.