Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mégis mi volt benne csúsztatás? Mi volt benne felháborító? Ez az én saját, szubjektív véleményem (mint az eddigi írásaim) volt Mourinhóval kapcsolatosan. Fikáztam benne Rijkaardot? Nem. Kritizáltam? Igen, némileg. Jogos volt? Szerintem igen. Ez sokkal inkább arról szólt, hogy mi lenne, ha a portugál lenne az edző. De ha szerinted ennyire színvonaltalanok az írások, akkor nyugodtan írhatsz pozitívann kicsengésű cikkeket, Ivánnak biztos nem lesz kifogása ellene. Ne haragudj, de én elég sötéten látom a jövőt, így nem tudok halál magabiztosan arról regélni, hogy mekkora királyok vagyunk. Ez nem azt jelenti, hogy én nem fogok kiállni a csapat mellett, ha marad a holland, vagy ha a harmadosztályba sorolják vissza a gárdát, de azért azt talán megengedhetem magamnak, hogy leírjam AZ AKTUÁLIS témával kapcsolatos véleményemet.kvanduk írta:Bocsássatok meg! Olvastam Grecki, Murinhoról szóló írását. Felháborító. Szakmailag megalapozatlan, tele van csusztatásokkal, homályos, szubjektív utalásokkal, talalágatásokat tényként közöl. Vicc az egész. Ez az egész oldal lassan kezd átmenni a Barca kutyázásába. nincs egy pozitív kicsengésű írás hetek óta. Olvassátok el Hank Tenk Cate-val készült riportot. FIGYELMESEN!!! CLUB SZERETET!!! TISZTELET!!! Ez hiányzik belőletek. Akkor is helyén kezelni egy klubbot mikor gyengén játszik. láttam angliában mikor kiesett az elsőosztálybó egy klubb 30.000 ember könnyes szemmel énekelte az egyesület himnuszát, senkinek nem követetlték a fejét, pedig ott nem arról volt szó, hogy gyengén játszunk idegenben.
Igen, ebben igazad van. DE! Ilyen kerettel verni kellene a világot, és nem azért vagyunk számontartva a nagycsapatok között, mert a Getafe-t nem tudjuk, meg egyáltalán senkitse idegenben megverni. Rijkaard nem tesz, és nem is tud tenni ez ellen semmit, ez látszik. Már 2 éve. Ez már a második esélye, de nem élt vele. A világ egyik legjobb csapata nem engedheti ezt meg magánat, már 2 idényt elpasszoltunk, ideje ujra a liga élén lenni, szép és eredményes játékkal, amiért annyira szeretik az emberek a Barca-t. Viszont ezt Rijkaard nemtudja véghez vinni, nincs más választás, el kell küldeni.kvanduk írta:Bocsássatok meg! Olvastam Grecki, Murinhoról szóló írását. Felháborító. Szakmailag megalapozatlan, tele van csusztatásokkal, homályos, szubjektív utalásokkal, talalágatásokat tényként közöl. Vicc az egész. Ez az egész oldal lassan kezd átmenni a Barca kutyázásába. nincs egy pozitív kicsengésű írás hetek óta. Olvassátok el Hank Tenk Cate-val készült riportot. FIGYELMESEN!!! CLUB SZERETET!!! TISZTELET!!! Ez hiányzik belőletek. Akkor is helyén kezelni egy klubbot mikor gyengén játszik. láttam angliában mikor kiesett az elsőosztálybó egy klubb 30.000 ember könnyes szemmel énekelte az egyesület himnuszát, senkinek nem követetlték a fejét, pedig ott nem arról volt szó, hogy gyengén játszunk idegenben.
Szerintem az alapvető elképzelés, hogy Rijkaard menjen, de mondjuk ne ők jöjjenek, én monjduk támogatnám Lothart, vagy Urbán FlóritZ. Iván írta:Majd akkor, ha lesz értelme, lesz olyan szavazás is. Ez még úgyis mind találgatás. Inkább az a lényege, hogy lehessen látni, mégis milyenek az alapvető elképzelések
Csak játék...Haider írta:Helo valaki nem tudná megmondani hogy a tippjáték az csak egy játék vagy pénzfogadás?
Rita írta:Az www.fcbarcelona.com -on van a főoldalon az a hír h "Official Barça 2007/08 photograph".Abban vannak azok a csoportképek..meg tudná vki szerezni azokat a képeket nagyobba?