Mégis mi volt benne csúsztatás? Mi volt benne felháborító? Ez az én saját, szubjektív véleményem (mint az eddigi írásaim) volt Mourinhóval kapcsolatosan. Fikáztam benne Rijkaardot? Nem. Kritizáltam? Igen, némileg. Jogos volt? Szerintem igen. Ez sokkal inkább arról szólt, hogy mi lenne, ha a portugál lenne az edző. De ha szerinted ennyire színvonaltalanok az írások, akkor nyugodtan írhatsz pozitívann kicsengésű cikkeket, Ivánnak biztos nem lesz kifogása ellene. Ne haragudj, de én elég sötéten látom a jövőt, így nem tudok halál magabiztosan arról regélni, hogy mekkora királyok vagyunk. Ez nem azt jelenti, hogy én nem fogok kiállni a csapat mellett, ha marad a holland, vagy ha a harmadosztályba sorolják vissza a gárdát, de azért azt talán megengedhetem magamnak, hogy leírjam AZ AKTUÁLIS témával kapcsolatos véleményemet.kvanduk írta:Bocsássatok meg! Olvastam Grecki, Murinhoról szóló írását. Felháborító. Szakmailag megalapozatlan, tele van csusztatásokkal, homályos, szubjektív utalásokkal, talalágatásokat tényként közöl. Vicc az egész. Ez az egész oldal lassan kezd átmenni a Barca kutyázásába. nincs egy pozitív kicsengésű írás hetek óta. Olvassátok el Hank Tenk Cate-val készült riportot. FIGYELMESEN!!! CLUB SZERETET!!! TISZTELET!!! Ez hiányzik belőletek. Akkor is helyén kezelni egy klubbot mikor gyengén játszik. láttam angliában mikor kiesett az elsőosztálybó egy klubb 30.000 ember könnyes szemmel énekelte az egyesület himnuszát, senkinek nem követetlték a fejét, pedig ott nem arról volt szó, hogy gyengén játszunk idegenben.
Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
-
- Hírhozó-cikkíró
- Danka00792
- Director del Fútbol
Igen, ebben igazad van. DE! Ilyen kerettel verni kellene a világot, és nem azért vagyunk számontartva a nagycsapatok között, mert a Getafe-t nem tudjuk, meg egyáltalán senkitse idegenben megverni. Rijkaard nem tesz, és nem is tud tenni ez ellen semmit, ez látszik. Már 2 éve. Ez már a második esélye, de nem élt vele. A világ egyik legjobb csapata nem engedheti ezt meg magánat, már 2 idényt elpasszoltunk, ideje ujra a liga élén lenni, szép és eredményes játékkal, amiért annyira szeretik az emberek a Barca-t. Viszont ezt Rijkaard nemtudja véghez vinni, nincs más választás, el kell küldeni.kvanduk írta:Bocsássatok meg! Olvastam Grecki, Murinhoról szóló írását. Felháborító. Szakmailag megalapozatlan, tele van csusztatásokkal, homályos, szubjektív utalásokkal, talalágatásokat tényként közöl. Vicc az egész. Ez az egész oldal lassan kezd átmenni a Barca kutyázásába. nincs egy pozitív kicsengésű írás hetek óta. Olvassátok el Hank Tenk Cate-val készült riportot. FIGYELMESEN!!! CLUB SZERETET!!! TISZTELET!!! Ez hiányzik belőletek. Akkor is helyén kezelni egy klubbot mikor gyengén játszik. láttam angliában mikor kiesett az elsőosztálybó egy klubb 30.000 ember könnyes szemmel énekelte az egyesület himnuszát, senkinek nem követetlték a fejét, pedig ott nem arról volt szó, hogy gyengén játszunk idegenben.
Szerk.: Nem csak idegen-ben nem megy. Én a hazai formával sem vagyok megelégedve. De ott legalább az eredmények jönnek

És könnyes szemmel a Barca himnuszt dúdolva magamban fogom végignézni hogy Rijkaard elhagyja a Barca kispadját!
Bocsássatok meg! Olvastam Grecki, Murinhoról szóló írását. Felháborító. Szakmailag megalapozatlan, tele van csusztatásokkal, homályos, szubjektív utalásokkal, talalágatásokat tényként közöl. Vicc az egész. Ez az egész oldal lassan kezd átmenni a Barca kutyázásába. nincs egy pozitív kicsengésű írás hetek óta. Olvassátok el Hank Tenk Cate-val készült riportot. FIGYELMESEN!!! CLUB SZERETET!!! TISZTELET!!! Ez hiányzik belőletek. Akkor is helyén kezelni egy klubbot mikor gyengén játszik. láttam angliában mikor kiesett az elsőosztálybó egy klubb 30.000 ember könnyes szemmel énekelte az egyesület himnuszát, senkinek nem követetlték a fejét, pedig ott nem arról volt szó, hogy gyengén játszunk idegenben.
jani
Igen, biztos. Majd Enrique intézkedik ez ügyben, bár még bőven időben vagyunk

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
- Titinho
- Director del Fútbol
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni, hogy lesz-e megint az Év szavazása úgy mint tavaly???
Szerintem jó lenne, tavaly is nagy sikere volt szerintem! 
Azt akarom kérdezni, hogy lesz-e megint az Év szavazása úgy mint tavaly???

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Eurobarca Staff
Szerintem az alapvető elképzelés, hogy Rijkaard menjen, de mondjuk ne ők jöjjenek, én monjduk támogatnám Lothart, vagy Urbán FlóritZ. Iván írta:Majd akkor, ha lesz értelme, lesz olyan szavazás is. Ez még úgyis mind találgatás. Inkább az a lényege, hogy lehessen látni, mégis milyenek az alapvető elképzelések

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Majd akkor, ha lesz értelme, lesz olyan szavazás is. Ez még úgyis mind találgatás. Inkább az a lényege, hogy lehessen látni, mégis milyenek az alapvető elképzelések
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Csak játék...Haider írta:Helo valaki nem tudná megmondani hogy a tippjáték az csak egy játék vagy pénzfogadás?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Tudom, hogy nagy meló lenne, de a játékoskereteken belül az egyes focisták adatlapját jó lenne egy kicsit frissíteni. Most néztem Puyolét, és 2004-nél abba maradt.
Ez csak egy felvetés, ha van rá idő, akkor meg lehetne oldani. Még segítenék is.
Ez csak egy felvetés, ha van rá idő, akkor meg lehetne oldani. Még segítenék is.

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Rita írta:Az www.fcbarcelona.com -on van a főoldalon az a hír h "Official Barça 2007/08 photograph".Abban vannak azok a csoportképek..meg tudná vki szerezni azokat a képeket nagyobba?

-
Aláírásodat gyorsan kicsinyítsd le, vagy vedd ki! És lehetőleg bővebebn szólj hozzá a dolgokhoz

in to exile
Köszi a gyors választ. Igazából csak az első kérdés "égető", a többi ráér, a stat pedig csak ötlet volt.
Egyébként csak Barca statisztikát terveztek vagy primera divisiont is? (Az utóbbi hasznosabb lenne sztem, pláne a tippjáték miatt
)
Egyébként csak Barca statisztikát terveztek vagy primera divisiont is? (Az utóbbi hasznosabb lenne sztem, pláne a tippjáték miatt

A tippjátéknál megpróbálunk egy fokkal korábban föltenni mindent, jogos az érvelés
2. Ez a menüpont sztem decemberben lehet meg, most nem tud foglalkozni vele a webmester.
3. Hasonló a helyzet, terveink szerint lesz ilyen, de novemberben még biztos nem.
2. Ez a menüpont sztem decemberben lehet meg, most nem tud foglalkozni vele a webmester.
3. Hasonló a helyzet, terveink szerint lesz ilyen, de novemberben még biztos nem.
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
Sziasztok,
Lehet pár kérdésem a szerkesztők felé?
1.) Tippjátékhoz. Nem lehetne esetleg felrakni a következő két forduló meccseit mindig? Ez különösen akkor lenne lényeges ha hétközi meccs van (forduló vagy BL). Van aki csak ritkábban van net közelben, esetleg csak otthon vagy a melóhelyen tudja használni, de azért szívesen játszik (játszana). Én már harmadszor futok bele sajnos (hosszúhétvége miatt).
2.) Csere-bere rovat mikor lesz aktív?
3.) Nem tervezitek, hogy statisztikákat is lehessen nézegetni az oldalon? Sztem hasznos lenne, ha vissza tudnánk kereseni a Barca meccseket egy gombnyomásra. Összeállítás, góllövők stb.. (mint egy könyvben).
A legjobb lenne a primeráról egy ilyen, de gondolom ez nagy munka. Pl. Tabellán ráállni a csapat nevére és felhozná az eddigi meccseit (és góllövőket) vagy egy eredménymátrix (ki mit játszott a többiekkel). Most mindig más oldalakra kell járkálni, ha keresek vmit
köszi
Lehet pár kérdésem a szerkesztők felé?
1.) Tippjátékhoz. Nem lehetne esetleg felrakni a következő két forduló meccseit mindig? Ez különösen akkor lenne lényeges ha hétközi meccs van (forduló vagy BL). Van aki csak ritkábban van net közelben, esetleg csak otthon vagy a melóhelyen tudja használni, de azért szívesen játszik (játszana). Én már harmadszor futok bele sajnos (hosszúhétvége miatt).
2.) Csere-bere rovat mikor lesz aktív?
3.) Nem tervezitek, hogy statisztikákat is lehessen nézegetni az oldalon? Sztem hasznos lenne, ha vissza tudnánk kereseni a Barca meccseket egy gombnyomásra. Összeállítás, góllövők stb.. (mint egy könyvben).
A legjobb lenne a primeráról egy ilyen, de gondolom ez nagy munka. Pl. Tabellán ráállni a csapat nevére és felhozná az eddigi meccseit (és góllövőket) vagy egy eredménymátrix (ki mit játszott a többiekkel). Most mindig más oldalakra kell járkálni, ha keresek vmit

köszi
Az Eurobarca elsősorban nem szurkolói oldal, hanem médium, mindig erre törekedtünk. És olyan dolgokkal fölteteni egy médiumot, ami nem tartozik a célterületébe, amatőr dolog lenne.
Szóval mi ezért nem írunk ilyenekről, Puskás Öcsi bácsi halála képezett kivételt talán egyedül, de neki a nagysága miatt akkor is illett írni, ha nem tartozott egyébként ide.
Szóval mi ezért nem írunk ilyenekről, Puskás Öcsi bácsi halála képezett kivételt talán egyedül, de neki a nagysága miatt akkor is illett írni, ha nem tartozott egyébként ide.
-
Szerintem ha Puertánál sem csinált az oldal, akkor most se kéne. Véleményem szerint a madridista túl sok dologban vesz részt, dehát az mondjuk nagyobb oldal egy kicsit. Elég ha itt a fórumon megemlékezünk.

in to exile