Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Közvetített egyáltalán valaha is BL-t a Sport1?Mr. Master írta:Már hihetetlenül feszült vagyok!!!!
Srácok, ki kell tartanunk!!!
Remélem most nem lesznek olyan szarok a meccs előtti beszéletés közben! Utálom a Viasatot! Miért nem leheetne visszaadni a Sport1-nek?
Mourinhotól minden kitelik....Bodi írta:Ha Mourinho nem nevezte Robbent,akkor már biztos,hogy nem játszik,nem?
Olyat nem csinálhat,hogy az utolsó pillanatban mégis a játéka mellett dönt....
Hajrááá Barcaaaaaa!!!!!
Ez más hova illene... Ha van rá igény, akkor újra megnyitásra kerül a topic.Mr. Master írta:Én is 99 óta szeretem őket (akkor voltam 9 éves), de akkor is mellettük voltam, amikor még csk azon reménykedtünk a régi odalon, hogy az Osasunát megelőzve talán, esetleg, megcsíphetnénk a 6. helyet, meg akkor is, amikor csak pár pontra voltunk a kieső zónától.. De a mostani divat-cselzise ésdivat-madrisosok kikészítenek... Meg a divat-Barcásokért se vagyok oda, akkor már inkább szurkoljunk kevesebben, de azt tiszta szívből!Barcaforever írta:Én már 99 óta Barca drukker vagyok és akkor is szerettem, amikor 5. lett a csapat.![]()
Viszont a Chelseanek nem volt ennyi szurkolója.....Azért kell nekik szurkólni, mert annyi jó focista van náluk.Elég szánalmas.
Én nem szidom! Szerintem nem rosszabb a többi védőnknél.mrmonster írta:Mindenki szidja ezt a srácot. Én stabil embernek tartom.Szakacs írta:Pedig oleguer szerintem nem lenne jo ha benazna pedig elore latom hogy fog
Kössz!Szerintem is ez csak hazugság,Robben szinte biztos,hogy játszani fog.Mourinho egy hazudós par***t,nem hinném,hogy pont most változtat a felfogásán.Nah de nem baj,egy jó Barca Robbennel vagy Robben nélkül is meg kell,hogy verje a Chelsea-t!Mr. Master írta:Vmi ilyesmi:Bodi írta:08:00 CHELSEA TEAM NEWS: Team boss Jose Mourinho has announced that Arjen Robben won't even appear on the bench but this could be part of the mind games ahead of the match.!
A Chelsea edzője José Mourinho bejelntette, hogy Robben majd még a cserepadon se kap majd helyet.
De lehet, hogy ez csak a meccs előtti megtévesztő-taktika része.
Hááát, remélem életében először Mourinho igazat mond!
és a sorozat most sem fog megszakadni. egy X-re jó a cselzij azért ottho, de sajna kiesikMr. Master írta:Az fcbarcelona.com-on van egy érdekes cikk.
A cselszkij a legutóbbi 49 európai meccséből (a stamford Bridge-n) csak kettőt vesztett el...
Bár most se fontos, hogy nyerjünk, csak legyen meg az x és olyan boldog leszek, hogy egy hétig nem lehet majd levakarni a vigyort az arcomról.
Vmi ilyesmi:Bodi írta:08:00 CHELSEA TEAM NEWS: Team boss Jose Mourinho has announced that Arjen Robben won't even appear on the bench but this could be part of the mind games ahead of the match.!