USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2007.10.31. 13:09:56

A Bulls által kínálgatott csomag a Nocioni-Gordon-Tyrus/Noah+draft pick, egyáltalán nem rossz
Ezt azért már ellehetne fogadni. Egyébként melyik csapatnak van még esélye megszerezni Kobe-t?
viszont az megint bebizonyosodott,hogy hiába játszik kiválóan,a csapat nem tőd felnőni hozzá.
Fisher még jó volt, a többiek azok tényleg sz.rok. Odom meg sérült.
Egyébként ha Trészi és Yao nem sérül meg akkor a Houstonak is lehet beleszólása a bajnoki címbe... Szerintetek?
Igen, nagyon jó csapatuk van. Francis pedig egy percet nem játszott a Lakers ellen, nincs benne a rotációban (de hát van elég minőségi kisemberük). Scolának kéne még összekapnia magát. Remélem T-Mac és Yao nem fog sok meccset kihagyni, mert akkor nagy esélyük lesz egy jó szereplésre :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.31. 12:24:41

kovinho írta:Golden State Warriors - Utah Jazz 96-117
Egyébként ha Trészi és Yao nem sérül meg akkor a Houstonak is lehet beleszólása a bajnoki címbe...
Szerintetek?
igen, csak lenne egy olyan kérdésem, hpgy McGrady mikor játszott végig egy teljes szezont???
Amúgy szurkolok nekik, mert ő az egyik kedvencem.
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.31. 12:23:07

Bodi írta:Kikapott a Lakers,pedig Kobe dobott 38 pontot!Ha 38 pontot dobott,akkor nem hiszem,hogy kedvetlenül játszott,viszont az megint bebizonyosodott,hogy hiába játszik kiválóan,a csapat nem tőd felnőni hozzá.
Hát ezt nem tudom honnan vetted, de Kobe 45 pontot dobott. És rohadtul nem volt hasznára a csapatnak ezzel 13/32-es dobóteljesítménnyel... Olvasgass bele a Lakers topicba nba1.hu-n fórumon!!!

JA!
És a 27/18-as büntetőteljesítményt kihagytam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atesz 2007.10.31. 12:27:01-kor.
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.10.31. 10:08:23

Game90 írta:Szerintetek mikor szerepelhet az NHL-ben??
Vas János: A még mindig csupán 23 esztendős balszélső a harmadik idényét kezdte az American Hockey League-ben (AHL) szereplő Iowa Starsnál, és úgy fest, eredményességben túlszárnyalja eddigi legjobbját. Már tíz mérkőzésen van túl, ütött két gólt, adott öt gólpasszt, hét pontjával pedig csapata negyedik legeredményesebb játékosa. Ez persze nem elég a számára, ő az NHL-ben szeretné megvetni a lábát - még ebben az idényben.
Pont tegnap tárgyaltuk Krojffal, hogy nagyon dícséri a Dallas Stars edzője, de mondtam, hogy addig ez nem számít semmit, amíg Jankó nem lép pályára az NHL-ben. Az mindenesetre biztató, hogy egyre jobb szezonokat fut, hátha a következőt már a "nagy" Stars-nál kezdi meg...
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.10.31. 10:03:47

Ordog írta:Egyszómintszáz

Idén a Suns lesz a bajnok!!! Utolsó esélyük, hogy dobbantsanak valamit és élni is fognak vele!
Tavaly is átléptek volna a Spurson, ha nem történik+ az a bizonyos eset.

Majd meglátjátok, a Suns fogja megnyerni idén a ligát és mindenki a támadó kosárlabdát fogja éltetni és ennek hatására a jövö utáni szezonban 240 pontos meccsek lesznek átlagban:))
A próféta szóljon belőled :) Mondtam már, hogy egyre jobban bírlak? :D
Szerintem is kivertük volna a Spurst, ha nincs az a "bizonyos eset".
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.31. 09:57:00

Golden State Warriors - Utah Jazz 96-117
San Antonio Spurs - Portland TrailBlazers 106-97
Los Angeles Lakers - Houston Rockets 93-95 :arrow: 45-öt dobott Kobe, nem :?:

Egyébként ha Trészi és Yao nem sérül meg akkor a Houstonak is lehet beleszólása a bajnoki címbe...
Szerintetek?
Bodi
Director del Fútbol

2007.10.31. 09:17:37

Kikapott a Lakers,pedig Kobe dobott 38 pontot!Ha 38 pontot dobott,akkor nem hiszem,hogy kedvetlenül játszott,viszont az megint bebizonyosodott,hogy hiába játszik kiválóan,a csapat nem tőd felnőni hozzá.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.31. 08:30:52

Sztem meg igenis van rá esély, hogy Kobe oda kerüljön.
Ne feledjétek neki van az NBA-ben az egyetlen olyan szerződése, hogy vétózhatja a cseréjét! Szóval, ha egy olyan csapatba akarják cserélni, ahova nem akar menni, akkor egyszerűen azt mondhatja, hogy sajnálom, oda nem megyek! :P A Lakers érthető módon keletre akarja cserélni, ott viszont az egyedüli reális célpont, aki megfelelő ellenértéket adhat az a Chicago! Amit viszont most kér a Lakers az egyszerűen nevetséges!! Mégha meg is adná a Bulls (Paxson nem hülye, szvsz az egyik legjobb GM a ligában), akkor viszont Kobe vétózza meg a cserét, mert Deng-Gordon-Thomas-Noah cserével, ugyanott járna a Bullsban, mint most a Lakersben... A Bulls által kínálgatott csomag a Nocioni-Gordon-Tyrus/Noah+draft pick, egyáltalán nem rossz, ennél jobbat nem igazán fog ajánlani egyetlen csapat sem, vagy, ha ajánl is, akkor is benne van még a Kobe vétó a dologban.
Kupchak egy puhapöcs, ugye tavaly illetve a nyáron olyan játékosokat szerezhetett volna meg, mint Jason Kidd, Kevin Garnett, és Jermanine O'neal, mert nem akarta beáldozni Andrew Bynumot. Viszont Bynum a jövő, Kobe viszint a jelen! Ő nem várhat ara, hogy Bynum beérjen.
Ha túl sokáig tökölődik Kupchak, a végén még megvárja amíg Kobe 2009-ben egyszerűen kilép a szerződéséből....

Amúgy néztem egy-két Lakers meccset az előszeztonban, meg olvasgattam néhány Lakers fan hozzászólásait NBA1.hu-n, és Kobe állítólag elég kedvtelenül játszogatott, szal nagyon mehetnéke lehet!
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.10.31. 01:33:45

Frank Rijkaard írta:Szerintetek Kobe a Chicagohoz kerül?
Sztem tuti, hogy nem. Nem tudnak megegyezni az ellenértékben...

Nem láttam az S1-en az NBA beharangozót. De azt olvastam, hogy Török Petya Nyugaton a 8. helyre tette a Clipperst :lol:
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2007.10.30. 21:33:39

el fuero írta:Az a Cutler gyerek se rossz lehet még belőle valami, de Favre passzai :shock: :P Futások nem nagyon mentek egyik oldalon se.
Favre egy mutáns :lol: Valaki nézte az NBA előzetest? Első meccs csütörtök hajnal 1 óra:
Cleveland-Dallas eredeti kommentárral. :wink:
Szerintetek Kobe a Chicagohoz kerül?
el fuero
Entrenador del Barça

2007.10.30. 21:30:45

Az a Cutler gyerek se rossz lehet még belőle valami, de Favre passzai :shock: :P Futások nem nagyon mentek egyik oldalon se.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.10.30. 20:56:03

már csak a végét kaptam el a green bay-denver meccsnek...de a vége az fergeteges volt... :D
már azt hittem h megnyeri a denver...erre a hosszabbításban favre mekkora td passzot nyomatott :shock:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.30. 20:54:21

Slither írta:

Idén a Suns lesz a bajnok!!! Utolsó esélyük, hogy dobbantsanak valamit és élni is fognak vele!

Majd meglátjátok, a Suns fogja megnyerni idén a ligát és mindenki a támadó kosárlabdát fogja éltetni és ennek hatására a jövö utáni szezonban 240 pontos meccsek lesznek átlagban:))
Ordog írta: Amúgy tök felesleges ez az erölködés a Boston részéröl, úgyis a Warriors lesz a bajnok!!! Emlékezzetek szavaimra!!
:arrow: Hogy is van ez? Most akkor ki lesz a bajnok? :P :lol: :lol:
Ez nem volt fairplay Slither:))

De tegyük tisztába a dolgokat... a GSW-set csak poénból írtam anno, az Sunsosat pedig az igen komoly szakmai tudásomra alapozva:)))
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.10.30. 20:45:52

Tényleg ölég vérszegény volt a denveri támadósor, és szerencséjük, hogy 1-2 védő rossz napot fogott ki a GB-nél.
Ez a Favre?! :shock: Durva volt a 2 TD passza!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.30. 19:41:07

Jó meccs a Denver, de nem valami gólgazdag. Elég szembetűnő, hogy mennyire nem tudnak mit kezdeni azokkal a lehetőségekkel, amikor 1-2 yard-ra vannak a TD-től. A GB irányítója fantasztikus, de nekem úgy tűnik, néhány ember egyenélig kevésbé képzett.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.10.30. 19:00:57

Ordog írta: Amúgy tök felesleges ez az erölködés a Boston részéröl, úgyis a Warriors lesz a bajnok!!! Emlékezzetek szavaimra!!
:arrow: Hogy is van ez? Most akkor ki lesz a bajnok? :P :lol: :lol:
el fuero
Entrenador del Barça

2007.10.30. 17:28:20

A sajtfejűeknél pedig a passz király :P Kíváncsi vagyok a nagy öreg mit alakít, már rég láttam játszani.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.30. 17:25:14

Most pedig negyed 7től Denver - Green Bay!
Én még csak mostanába kezdem megízlelni az NFL ízét, szval nem vagyok szupertájékozott, de az alapokat és erőviszonyokat tudom, plusz, hogy a mai meccsen a Denvernél játszani fog az interception király 8)
PCsabi
aka Game90

2007.10.30. 16:39:23

Éjjel beizzítom a sopcastet, a Houston - LA Lakers meccs érdekel :) T-Mac vs. Kobe 8)

Ordog, te meg a Jazz - Warriors meccset nézheted majd :)
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.30. 11:43:36

Egyszómintszáz

Tavaly is átléptek volna a Spurson, ha nem történik+ az a bizonyos eset.

Ennek megfelelöen 2 év múlva pedig a Warriors lesz a bajnok!

GO GSW!!!!!!!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.30. 11:28:06

Bodi írta:Az bennem is megmaradt!Azt mondta,hogy ilyen erős kerettel nem tudja elképzelni,hogy ne jussanak el odáig.
Remélem idén valaki megfoja Duncanékat,és remélhetőleg ez nem a Dallas lesz,hanem mondjuk a Suns.
Amúgy nemtom miért,de bennem évről-évre csökken az NBA iránti láz,2 évvel ezelőtt még számoltam vissza napokat,hogy mikor kezdődik már,most meg nincs bennem semmi extra.Bár lehet ez az egész csak azért van,mert Lakers szúrkolóként nem várhatok sokat a szezontól. :?

Majd a Bulls!!! :P 8)

Amúgy én nem igazán hiszek már a Sunsban, hiszen 3 éve nem tudtak bejuti, igaz tavaly sokak szerint csalás volt, sztem mondjuk nem...
DE!
Távozott Kurt Thomas a csapat legjobb védője, aki mindig az ellenfél legjobb magasemberét fogta (Spurs ellen értelemszerűen Duncant) Jött helyette Brians Skinner, aki, hogy is mondjam, közel sincs olyan jó védő, mint amilyen Thomas volt, meg nem is igazán hallottam róla túl soka, mivel a Bucks (eddig ott játszott), nem igazán kerül képernyőre.
Érkezett egy Grant Hill, aki így 35 évesen is az egyik kedvenc játékosom, és ennyi idősen is brutálisan jó játékos, de mindenki tudja mikor játszott végig utoljára egy szezont egészségesen, szóvel az ő kiesése rövidebb-hisszabb időre szinte boritékolható...
Ugye van Nash, róla nem kell beszélnem, ő is [auto_cenzúra] jó játékos (bár én személy szerint utálom :D ), de ő sem lesz már fiatalabb.
Van Amare Stoudemire, akit idén nyáron már megint műtöttek, nem tudom ez mennyi ideig bírható, ha minden évben műtik a térdét, előbb utóbb sztem bajok lesznek vele. Az a szerencséje, hogy a tavalyi kihagyott szezonban remekül megtanult középtávolit dobni, de még mindig elég sokat atletizál...
Boris Diaw, az a játékos aki Amare mellett nem tud játszani, most, hogy Stoudemire hiányzott a műtét miatt az előszezonban, megint a tavaly előtti teljesítményt láthattuk tőle, kérdés mi lesz, ha visszatér...

Ez a néhány dolog sztem meghaározó lesz idén a Sunsnál, illetve még az kérdés, hogy Marion milyen állapotban lesz, hiszen nyáron kiverte a balhét és távozni, de végül sikerült állítólag megnyugtatni. (?)
Ha ezeken felül tudnak kerekedni, akkor van esélyük a bajnoki címre, ha nem, akkor ennyi volt. Mert az, hogy minden évben nyerik az alapszakaszt senkit sem érdekel...
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.10.29. 22:47:03

Atesz írta:SŐT!!! Holnap a Sport1-en!!!
19:45 Megint jönnek, pattogtatnak? Rajtol az NBA!
DJ Dominique is jöhet a műsorba Petya mellé :lol: Remélem nem az a csaj műsorvezető lesz (most nem jut eszembe a neve, de nagyon idegesítő feje van) :)

Szerintetek mikor szerepelhet az NHL-ben??
Vas János: A még mindig csupán 23 esztendős balszélső a harmadik idényét kezdte az American Hockey League-ben (AHL) szereplő Iowa Starsnál, és úgy fest, eredményességben túlszárnyalja eddigi legjobbját. Már tíz mérkőzésen van túl, ütött két gólt, adott öt gólpasszt, hét pontjával pedig csapata negyedik legeredményesebb játékosa. Ez persze nem elég a számára, ő az NHL-ben szeretné megvetni a lábát - még ebben az idényben.
Bodi
Director del Fútbol

2007.10.29. 21:09:48

Az bennem is megmaradt!Azt mondta,hogy ilyen erős kerettel nem tudja elképzelni,hogy ne jussanak el odáig.
Remélem idén valaki megfoja Duncanékat,és remélhetőleg ez nem a Dallas lesz,hanem mondjuk a Suns.
Amúgy nemtom miért,de bennem évről-évre csökken az NBA iránti láz,2 évvel ezelőtt még számoltam vissza napokat,hogy mikor kezdődik már,most meg nincs bennem semmi extra.Bár lehet ez az egész csak azért van,mert Lakers szúrkolóként nem várhatok sokat a szezontól. :?
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.29. 20:35:51

SŐT!!! Holnap a Sport1-en!!!

19:45 Megint jönnek, pattogtatnak? Rajtol az NBA!

Egy órás beharangozó. Márcsak azért is megéri megnzni, mert Török Petya talán ismét megörvendeztet minket egy ordító baromsággal!!! :lol: :lol: :lol: (Tavaly a Kingset a döntőbe várta, mindenki más még rájátszást sem várt tőlük, természetesen nem is jutottak be.) :D
Kép
el fuero
Entrenador del Barça

2007.10.29. 10:29:33

Hihetetlen ez a pats :oops: ki fogja őket megállítani? 41.7es pont átlag meccsenként :shock: Coltson múlik a liga sorsa!!!! Most az egyszer muszáj vagyok a coltsnak szukolni. Ha ők nem tudnak valamit mutatni ellenük akkor már most odalehet adni a Vince Lombardi trófeát gyűrűkkel együtt a Foxboroiaknak. :roll:
Válasz küldése