La Liga / Copa del Rey
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Én is meglepődtem, hogy ő lett! Majd kiderül milyen döntés volt!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Titinho
- Director del Fútbol
Ronald Koeman lett a Valencia vezetőedzője!!!!!
A PSV volt mendzsere 2010 nyaráig kötött szerződést a Túria-partiakkal!!!!!
Hűhhaa!!! Olvastam, hogy ő is a nevezettek között van, de nem számítottam rá, hogy ő kapja végül! Kíváncsi leszek, hogy mit tud kezdeni spanyol honban, méghozzá egy nem gyenge kerettel rendelkező Valencia-val!

Hűhhaa!!! Olvastam, hogy ő is a nevezettek között van, de nem számítottam rá, hogy ő kapja végül! Kíváncsi leszek, hogy mit tud kezdeni spanyol honban, méghozzá egy nem gyenge kerettel rendelkező Valencia-val!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

Del Nidot se felejtsük el, ő szerintem nem fogja hagyni, h széthuljon a Sevilla. Az idei szezonjuk valoszinüleg el van baxva, de jövőre, ha jön egy jo edző, a csapat gerince 1ütt marad, + még pár igazolás, és akkor tarthatják a szintet. Amugy én nagyon sajnálom őket, Puerta halála nagyon megrázta a csapatot, én addig azt hittem, h a Sevilla nagyon jo lex
hisz a madridot is szétbaxták, de akkor tudtam, h ez nyomott hagy bennük, és sok ideig tart majd kiheverni, most meg Ramos távozása...

-
- Barça B
Ezzel hogy elment Ramos a Sevilla is megy a süllyesztőbe. Szerintem 2-3 játékost visz magával a többiek pedig szétszélednek. 1-gyel kevesebb nagy ellenfél lesz a ligában
és ki lesz a csapat új edzője 

Én két csapatnak szurkolok az egyik a Barçelona a másik a real madrid aktuális ellenfele."-José Carreras. Viva Barca! Forever!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Engem hidegen hagy speciál,h mi lesz velük....van egy-két playajuk akiket nem bírok,maga a csapat szép eredményeket ért el,és jó focit játszott,de az se fog zavarni,ha ezentúl középcsapattá válnak...de szntem első 6ban benne lesznek.barca99 írta:Szerintetek mi lesz a Sevillával?
Elment Ramos, és úgy járnak, mint a több középcsapat, akik vmikor fel tudtak emelkedni a nagyokhoz? pl.: Depor, Celta, etc.. Félek, hogy nem jönnek az eredmények, elfogy a pénz, eladják a jó játékosokat, a csapat meg megy a süllyesztőbe.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Szerintetek mi lesz a Sevillával?
Elment Ramos, és úgy járnak, mint a több középcsapat, akik vmikor fel tudtak emelkedni a nagyokhoz? pl.: Depor, Celta, etc.. Félek, hogy nem jönnek az eredmények, elfogy a pénz, eladják a jó játékosokat, a csapat meg megy a süllyesztőbe.

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Felőlem mehetnek...undorító,ahogy játszanak...már tavaj is okádék volt amit mutattak...kutyaütők.....
Hagyományok ide,saját nevelések oda....szimpatikus ez,meg minden...de játék az nincs...
Hagyományok ide,saját nevelések oda....szimpatikus ez,meg minden...de játék az nincs...
Az egyik legfontosabb dolognak tartom, h ne essen ki a Bilbao. Hagyományok meg minden, nem lenne jó
Még eggyel kevesebb csapat lenne az "örök 1. osztályosok" között
Már tavaly is mázlijuk volt.

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
itt az ideje, hogy szerdén végre a real a játékához megfelelő eredménnyel végezzen
egy vereség, ennyit már komolyan megérdemelnének és ezt nem azért mondom mert útálom a real-t hanem mert ez már hihetetlen hogy ilyen fostalicska játékkal még 1. helyen állnak!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szntem nem kellene félnünk,de ez az én véleményem....Zsolti írta:Hát azért....simán van olyan jó a kerete,mint pl. a Sevillának vagy az Atleticonak..sőt még tán jobb is!![]()
Zsozéval a padon könnyen bajnoki esélyesként kellene velük számolni...
Portoból nagyon jó csapatot csinált,de Portugál bajnokság nem mérhető a spanyolhoz...(Bl is leesett,de pl a Monaco is eljutott a döntőig...szal egy idény összejöhet)
Chelseanel kénye kedve szerint alakíthatta a keretet,azzal akivel akarta,jöttek az eredmények,amikor már nem hozhatta akit akart,pedig nem. Valenciánál sem hozhatná csak úgy szntem...szal nem félek.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Felőlem mehet Jose Valenciába,nem tartok tőle...ott nincs pénz minden játékosra kit szeretne,anélkül meg ezzel a kerettel max 4.5. helyre jók,szóval felőlem jöjjön,úgy is már szinte hiányzik 

Visszatérve a szezon eleji fejtegetésekhez...
Sajna a Betis nagyon nem jó úton halad, pedig volt bizadalmam Cúperben... talán naívság de szeretném az állás nélkül maradt Florest Sevillába hozni...
9 forduló alatt 8 pont több mint kevés.
Sajna a Betis nagyon nem jó úton halad, pedig volt bizadalmam Cúperben... talán naívság de szeretném az állás nélkül maradt Florest Sevillába hozni...

9 forduló alatt 8 pont több mint kevés.

Szerintem sem Valenciában fog kikötni Mourinho. Sokkal inkább olaszban tudnám elképzelni.
Ez az edzőmenesztés sem jött most jól a Valenciának....
Ez az edzőmenesztés sem jött most jól a Valenciának....
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nekem tökmindegy, hova megy Mourinho, mert az a csapat olyan nagyképű lesz, mint amilyenné ő tette a Chelsea-t. A Valenciának pont egy neves edző kéne, mint amilyen évekkel ezelőtt Benítez volt.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem hiszem hogy Valenciában kötne ki szeretett barátunk. Én legalábbis sokkal nagyobb klubnál tudnám elképzelni, pl. Milan stb...
Nem mintha a Valencia nem lenne annyira nagy csapat, de valahogy nem tudom elképzelni ott, remélem igazam lesz.
Nem mintha a Valencia nem lenne annyira nagy csapat, de valahogy nem tudom elképzelni ott, remélem igazam lesz.

- Titinho
- Director del Fútbol
Szerintem meg igenis Mourinho esélyes a posztra aminek nagyon nem örülök.
Jobban járnánk ha nem ő lenne.
Szerintem 80% esély van rá, hogy ő lesz!:evil: Ki jöhetne amúgy még szóba???
Flores meg szerintem a Sevilla-hoz megy.

Més que un club

remélem mourinhonak esze ágában sincs spanyolországba menni.el fuero írta:A tegnapi meccs után menesztették Quique Sanchez Florest, a helyét az eddigi 2. edző Oscar Fernandez veszi át, amíg nem találnak megfelelő edzőt. Mourinho???Habár azt kétlem...

-
- Entrenador del Barça
A tegnapi meccs után menesztették Quique Sanchez Florest, a helyét az eddigi 2. edző Oscar Fernandez veszi át, amíg nem találnak megfelelő edzőt. Mourinho???
Habár azt kétlem...

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
A Sev. lemosta a Valenciát csúnyán.....nem úgy vettem észre,mintha zavarná őket,hogy Ramos otthagyta a bandát....persze ehhez a győzelemhez kellett egy űberszar Valencia is...de a 3-0 az akkor is 3-0!
eddig jól alakul a sevilla-valencia meccs 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért pl a M.U. bénázásáról már csak múlt időben lehet beszélninoname írta:A Poolnak nem is igazán volt esélye semmire,azzal a kerettel nagy meglepetés volt a BL győzelem is, most viszont se a cselzi, se az MU, se a Pool nem túl acélos, az Arsenal meglepően jó, de a többi nagycsapat bénázik és ezek közé bőven odaérhet a Spurs!

Írtad,h bőven odaérhet közéjük majd a Spurs...hát max jövőre,idén semmiképp....az is kisebb csoda lenne,ha uefás hely meglenne,ezért szntem a kupákra nagyon oda fognak figyelni,bentmaradás azért nem lesz kérdéses...

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Véleményem szerint Ramos nagy hibát követett el azzal, hogy elhagyta a Sevillát. A Tottenhemból csak akkor tud erős csapatot építeni, ha vásárol még vagy 4-5 játékost. Mert az igaz, hogy sokkal több van abban a csapatban, mint amit eddig mutatnak, de nem fogja azzal a keretel megváltani a világot.
Klasszisokkal jobb csapatot hagy el.
Klasszisokkal jobb csapatot hagy el.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- elprat
- Capitá del Barça
Most olvastam hogy Ramos lelép Andalúziából,majd lefordultam a székről
Csúcson kell abbahagyni vagy mi?!?
A Tottenh.-mel már korábban kapcsolatba hozták,de gondoltam csak kacsa...meglepő mindenesetre....
A nyilatkozat meg, hogy "amióta edzősködik mindig is Anglia volt az álma"....elég gennyes..már bocsánat.
Tényleg:mért lépett le?Vagy laléptették?-azt furcsálnám...

Csúcson kell abbahagyni vagy mi?!?

A Tottenh.-mel már korábban kapcsolatba hozták,de gondoltam csak kacsa...meglepő mindenesetre....
A nyilatkozat meg, hogy "amióta edzősködik mindig is Anglia volt az álma"....elég gennyes..már bocsánat.

Tényleg:mért lépett le?Vagy laléptették?-azt furcsálnám...
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!