November 10. Szombat 20:00 Getafe - Barcelona Sportklub
Tisztázzuk:
Bodi írja jól a dolgokat: Kétféle EUROSPORT2 van egy nemzetközi, és egy magyar. A magyar gyakorlatilag ugyanazt adja, mint a nemzetközi, kivéve mikor angol bajnokit közvetít, vagy ezekről összefoglalót ad. Ilyenkor szétválik a két műsor, és a magyar azt adja, a nemzetközi nem.
Az UPC Direct-nél (műholdas) nemzetközi Eurosport2 van,
a DigiTV-nél pedig SEMMILYEN 
minden ellentétes híreszteléssel ellentétben....
Tehát a Digi TV kínálatában jelenleg nem szerepel az Eurosport2, tehát aki átment a szomszédba azt átverték........
Januártol lehet, hogy beteszi a Digi, mert az év végén, jövő év elején több új csatorna, meg egyéb változások is lesznek náluk.
Nekem Digi TV-m van, de amint lejár a 2 éves hűségnyilatkozat, azonnal váltok. Az ára ugyan e mellett szól, ám a minőség rengeteg kívánni valót hagy. Beborul az ég s elmegy az adás, vagy szaggatottan jön.
Állítsd be jól a tükröt. A szerelők soxor sietnek, és nincs jól beállítva a tükör. Én utánállítottam a sajátomat, és eddig csak 1X ment el a kép nyáron egy nagy felhőszakadásnál, ami teljesen normális, hiszen a másik jóval nagyobb (110 cm) tükröm sem volt képes megtalálni az astrát a felhők mögött