Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.01. 18:08:16

LOL csak most látom, hogy az RTL adja az egyik Star Wars részt. :D Kumma szokszor láttam már, de képtelenség megunni :)
in to exile
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.10.31. 15:54:31

Ma este House után az AXN-en Jack Nicholson látható, mint Farkas 22:00-tól! Na jó, lehet, hogy csak 22:23-tól válik farkassá. :D

felirat a Hősök 2x06 epizódjához:
http://home.of.donsystem.hu/index.php?a ... 1193834351

Tudom, hogy ez Kluivertinho rendszeres üzenete, de belinkeltem, hátha eddig nem keresett rá, akit érdekel.

Na még egy valami:
Nincs valakinek használható felirata a Schmidt történetéhez (About Schmidt)?
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2007.10.30. 17:55:47

Perrero írta:
Tim írta:A parfüm könyvben 1000szer jobb mint filmen!És tény hogy könyvet nehéz megfilmesíteni,általában teljesen elhibázott verziók születnek pld.:Az Amerikai Pscyho az egyik kedvencem a film meg nézhetetlen..Mint ahogy normális Stephen King filmet sem láttam pedig nagyon jók a könyvei(kivételesen a Remény Rabjai jó film,de azt egy novellából készítették)Szóval én is azt mondom aki teheti az inkább olvassa el előbb a könyvet,és csak utána nézze meg a filmet!
Érdekes módon viszont a film alapján készült könyvek mindig csapnivalóak..
Ragyogás... :?: :D
Basszus,hogy felejtehettem ki :oops: ..Egy remek ellenpélda,könyvben,és filmen is kitünő!
Kép
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.10.30. 13:53:45

Maxi írta:Szerintem meg, csak "szimplán" összekeverte Matt Damont Ben Affleckel!Én nem emlékszem egyik Bornue-ben sem Ben Affleckre...De lehet én vagyok buta!
Hát igen, ez a durva! Filmes szakinak adja el magát, és összekever két jól megkülönböztethető színészt annak ellenére, hogy a Bourne trilógia és a Tégla is sikeres mozik (kategóriájukban mindenképpen).
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.30. 13:47:57

Hát jobban belegondolva én sem emlékszek rá....
Lehet az kavart be nála,h elég sok filmben szerepeltek együtt,de speciál ebben nem :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Maxi
Entrenador del Barça

2007.10.30. 13:45:24

ozsimiki írta:
Perrero írta:
nem Matt Damon nyomta a Borune-ban :?: Ben Affleckre nem emlékszem
DE :D :D :D de talán mintha első részében.... :roll: de az tuti,h Matt Damon a főszereplője....
Szerintem meg, csak "szimplán" összekeverte Matt Damont Ben Affleckel!Én nem emlékszem egyik Bornue-ben sem Ben Affleckre...De lehet én vagyok buta!
Forca Barca
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.30. 13:37:58

Perrero írta:
VIII.Henrik írta:Hugomnak nézegetek filmeket, amikor találtam egy friss cikket a tél slágereiről. A cikk szerzője pár mondatos kommentet ír mindegyik filmről. Ezek alapján át is ugrottam pár filmen, DE hirtelen meg kellett álnom, és újrakezdem a böngészést miután elhagyom kedvenc honlapunk a következő sorok bemásolása után :

Idézet: Ez Ben Affleck első rendezése, tehát biztos, hogy megnézem, mivel nagyon bírtam őt az olyan filmekben, mint A tégla vagy A Bourne-rejtély. Drukkolok neki, hogy rendezőként is sikeres legyen, és ezzel a filmmel erre meg is van minden esélye, hiszen egy olyan színészóriást sikerült megnyernie, mint Morgan Freewill.

Magasan szárnyaló cikkírónk sikeresen ki is emelte a betűk döntésével a filmcímeket! Grat neki!

Kiegészítenem szükséges még egy "aprósággal" filmrajongó cikkíronk idézetét: Utolsó mondatában a színészóriás nem más. mint maga Morgan FrreMAN. Az eszem megáll. :shock:
nem Matt Damon nyomta a Borune-ban :?: Ben Affleckre nem emlékszem
DE :D :D :D de talán mintha első részében.... :roll: de az tuti,h Matt Damon a főszereplője....
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.30. 13:37:00

Rajmó írta:
Kluivertinho írta:Szökés 3. évad 6. részét nem találtam fent mininovan. :shock:
nem lesz szökés ezen a héten se :? valami baseball volt/van és ezért nincs
viszont jöhő héten dupla rész 8)
Így van! Két hetet szünetel a szökés :wink:

Kennynek sok dolga lehet,ha csak holnapra ígérte a cuccot,mivel mindig kész szokott lenni ma 17.-19 fele...
Kép
Rajmó
Capitá del Barça

2007.10.30. 13:34:14

Kluivertinho írta:Szökés 3. évad 6. részét nem találtam fent mininovan. :shock:
nem lesz szökés ezen a héten se :? valami baseball volt/van és ezért nincs
viszont jöhő héten dupla rész 8)
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.30. 13:21:47

http://www.mininova.org/tor/966328
Hősök 2. évad 6. rész. Kenny holnapra ígéri a feliratot, legjobb esetben ma éjszakára.
Szökés 3. évad 6. részét nem találtam fent mininovan. :shock:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Szandi
Főnökasszony

2007.10.29. 20:00:02

Nekem tetszett a Parfüm. Sokan lehúzzák, de szerintem jó volt. A díszletek tök valósághűek, sokat gányoltak ezzel a filmmel, látszik a munka. Sztem jó.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.10.29. 19:51:18

Hugomnak nézegetek filmeket, amikor találtam egy friss cikket a tél slágereiről. A cikk szerzője pár mondatos kommentet ír mindegyik filmről. Ezek alapján át is ugrottam pár filmen, DE hirtelen meg kellett álnom, és újrakezdem a böngészést miután elhagyom kedvenc honlapunk a következő sorok bemásolása után :

Idézet: Ez Ben Affleck első rendezése, tehát biztos, hogy megnézem, mivel nagyon bírtam őt az olyan filmekben, mint A tégla vagy A Bourne-rejtély. Drukkolok neki, hogy rendezőként is sikeres legyen, és ezzel a filmmel erre meg is van minden esélye, hiszen egy olyan színészóriást sikerült megnyernie, mint Morgan Freewill.

Magasan szárnyaló cikkírónk sikeresen ki is emelte a betűk döntésével a filmcímeket! Grat neki!

Kiegészítenem szükséges még egy "aprósággal" filmrajongó cikkíronk idézetét: Utolsó mondatában a színészóriás nem más. mint maga Morgan FrreMAN. Az eszem megáll. :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VIII.Henrik 2007.10.29. 20:40:55-kor.
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2007.10.28. 18:29:47

Rivaldo11 írta:Én már-amikor szó volt a Parfümről-leírtam h. mennyire [auto_cenzúra]-különösen a vége nevetséges.
De nem ajánlom a Nap utcai fiúkat sem.
Én anno a Parfümöt moziban néztem a barátnőmmel elméletben miatta néztük mert olvasta könyvben és hogy ott milyen jó volt... :roll:
de kb a felénél elhúztunk inkább mert szörnyen unalmas volt! :?
Tim
Mezei fórumozó

2007.10.28. 18:24:44

A parfüm könyvben 1000szer jobb mint filmen!És tény hogy könyvet nehéz megfilmesíteni,általában teljesen elhibázott verziók születnek pld.:Az Amerikai Pscyho az egyik kedvencem a film meg nézhetetlen..Mint ahogy normális Stephen King filmet sem láttam pedig nagyon jók a könyvei(kivételesen a Remény Rabjai jó film,de azt egy novellából készítették)Szóval én is azt mondom aki teheti az inkább olvassa el előbb a könyvet,és csak utána nézze meg a filmet!
Érdekes módon viszont a film alapján készült könyvek mindig csapnivalóak..
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.10.28. 12:07:38

Én már-amikor szó volt a Parfümről-leírtam h. mennyire [auto_cenzúra]-különösen a vége nevetséges.
De nem ajánlom a Nap utcai fiúkat sem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Drigo
Eurobarca Staff

2007.10.28. 11:58:07

elprat írta:Csak nem szeretek csalódni...
Ez a baj, hogyha megcsinálják egy könyvnek a film változatát, mert ahány ember olvassa a könyvet, annyi féle képpen képzeli el az egészet (én legalábbis elképzelem, hogy mi hogy van), és aki a filmet csinálja, az a saját elképzeléseit valósítja meg, és ez nem feltétlen egyezik a Tiéddel, enyémmel Övével stb. Ezért szeretek sokat olvasni, és néha napján sikerül egy-egy értelmes könyvadaptációt is kifogni. Csak az a baj, hogy a mai fiatalok egyre kevesebb könyvet olvasnak...Ezért olyan beszűkűlt látókörüek, ezért nincs képzelőerejük stb.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
elprat
Capitá del Barça

2007.10.28. 11:01:29

Bodi írta:Én moziban láttam ezt a filmet és hát...
Nemtom ki az,aki ilyen történetet ki tud találni,nagyon brutális.
A könyvet sztem én soha nem fogom elolvasni.
Pedig azzal kellett volna kezdeni, mindent elmond nem úgy mint a film.
Én azért akartam megnézni,mert kíváncsi voltam hogyan csináltak meg dolgokat,milyenre alkották meg Grenoille-t+az ő beteg gondolatvilágát ,vissza tudja-e adni ezt az elborult könyvet,de nem...na mind1.
Csak nem szeretek csalódni...
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Bodi
Director del Fútbol

2007.10.28. 10:46:31

Én moziban láttam ezt a filmet és hát...
Nemtom ki az,aki ilyen történetet ki tud találni,nagyon brutális.
A könyvet sztem én soha nem fogom elolvasni.
elprat
Capitá del Barça

2007.10.28. 10:38:07

Korábban olvastam egy Parfüm c. könyvről ill. filmről.
Talán még Dóry írta hogy milyen jó a film (de asszem a könyvet nem olvasta).
Na szóval én még csak most jutottam el addig hogy a filmbe is belefogjak az olvasás után-de bárcsak ne tettem volna. :(
Egy nagy sz.r az egész,semmitmondó,0 infó,csomó dolog nem is úgy van ahogy a könyveben.....és ráad a fiú a filmben egész jól néz ki,pedig egy randa csúf gnómnak kéne lennie :shock:
Nem néztem végig...így elszúrni egy jó könyvet :shock:
Szal inkább csak olvassátok-sztem
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.10.27. 11:00:02

ozsimiki írta: Szégyen de nem ugrik be az a Jim Carrys film,amiben drámai szerepet játszik szinte,mert azért vígjáték is,de nagyon kis arányban...szal az a cucc,ahol az egész élete egy megrendezett reality....és a végén jön rá...
mi is a címe :?: :oops:

Truman show
Ha már emlékeztek a színészre, akkor ajánlom a port.hu-t. Esetleg, ha nincs fent a film az adatbázisukban, akkor pedig az imdb.com-ot.

Más:
Tegnap Megnéztem a Capote-t, ha már egyszer oszkárdíjas. Nem hallottam még Philip Seymour Hoffman eredeti hangját, de amilyen a szinkronhangja volt, . . . az valami borzalmas (akár menniyre is igazodni kellett Seymour és az általa alakított személy személyiségéhez és hangjához). A film pedig elég langyos volt (hogy a főszereplőhöz hasonlítsam a jellemzést :D ).
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.27. 09:16:50

VIII.Henrik írta:
Barcaforever írta:Hagy kérjek már segítséget egy filmmel kapcsolatban, aminek nem jut eszembe a címe.

Nem tudom sztem vagy 4-5 éves lehet a film és a sztori vmi olyasmi, hogy egy motelba reked sok ember, mindenki egy-egy egyéniség, rab a rendőrével, de az emberek folyamatosan meghalnak és nem tudják ki a gyilkos.És a vége azt hiszem az, h az apa örül h vége az egésznek és ekkor meghal ő is asszem, h egy kosci elüti és a lényeg az egészben, h a végén kiderül, h a kisgyerek ölte meg az embereket, meg az elején az nyját is. :roll:

Remélem vki ráismer. :roll:
Óriási a film. Egyik kedvencem. Azonosság (identity) a címe.
Ray Liotta, John Cusak
Az nagyon dúrva :shock: Tényleg kumma jó.....ajánlom mindenkinek!

Szégyen de nem ugrik be az a Jim Carrys film,amiben drámai szerepet játszik szinte,mert azért vígjáték is,de nagyon kis arányban...szal az a cucc,ahol az egész élete egy megrendezett reality....és a végén jön rá...
mi is a címe :?: :oops:
Kép
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.10.26. 11:04:23

Barcaforever írta:Hagy kérjek már segítséget egy filmmel kapcsolatban, aminek nem jut eszembe a címe.

Nem tudom sztem vagy 4-5 éves lehet a film és a sztori vmi olyasmi, hogy egy motelba reked sok ember, mindenki egy-egy egyéniség, rab a rendőrével, de az emberek folyamatosan meghalnak és nem tudják ki a gyilkos.És a vége azt hiszem az, h az apa örül h vége az egésznek és ekkor meghal ő is asszem, h egy kosci elüti és a lényeg az egészben, h a végén kiderül, h a kisgyerek ölte meg az embereket, meg az elején az nyját is. :roll:

Remélem vki ráismer. :roll:
Óriási a film. Egyik kedvencem. Azonosság (identity) a címe.
Ray Liotta, John Cusak
Kép
Válasz küldése