2007.10.29. 13:22:46
kíváncsi vagyok, hogy ez meddig mehet még így...a srác akkora hulladék játékot mutat, hogy az felháborító. tegnap már majdnema tv be ütöttem egyet...(nem vagyok egy verekedős fajta)
azon a mondaton meg kiakadtam, amikor a riporter közölte, hogy vajon miért csak ronnit nézi ki magának a közönség, mikor az egész csapat...
hát kérem szépen, ki kapja a nagy fizetést azért, mert ő a barca legnagyobb sztárja? ki van állandóan a címlapon ha győz a csapat? ki az akit azért fizetnek, hogy színezze a játékot? na vajn ki? ha mindezeket mondjuk a középhátvédtől várjuk akkor ezentúl fizessünk militonak annyit mint ronninak és akkor őt is lehet csesztetni! de amig ronni az aki a nagy pénzt kapja, addig dolgozzon is meg érte!!!! igenis elvárható, és tőle várható el, hogy a barca játéka élvezhető legyen a néző számára. ez a dolga.
meg lehet nézni a védelem milyen flottul dolgozik! milito, abidal folyamat olyan megoldásokat produkál, hogy élvezet nézni. puyolról ugye már meg sem kell emlékezni, nála ez már-már egyértelmű. hihetetlen jó érzés nézni, hogy milyen jól dolgoznak. csakhát ugye a barcát nem ezért szeretjük!!! ha a védekezés miatt néznék focit akkor olasz csapatot választottam volna magamnak...
ronni jelenleg egy hatalmas nagy átverés. avval, hogy így játszik elvisz egy helyet a csapatból más elől. egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen szinten lévő játékos hogyan engedhet magának ilyen produkciót!! szerintem ez már felháborító. t***m tele van már avval, hogy rengetegen védik. kit érdekel, hogy milyen játékos, ha nem mutatja ezt be a pályán??? én a barcának drukkolok nem ronaldinhonak. magasról letojom, hogy mire hivatkozik állandóan. ilyen teljesítménnyel soha nem került volna a barcába. csak azért engedheti meg magának, mert már itt van. de ez rossz a csapatnak. márpedig a csapat fontosabb, mint ronnaldinho. tessék kitenni a fenébe vagy eladni. tavaly még elhittem, hogy fáradt. valóban sok meccset játszanak, sokat kell utazniuk. ez elfogadható érv volt. de idén!!!! idén mi a fene baja van???
kíváncsi vagyok meddig mehet ez még így tovább....