Élő közvetítések 07/08
-
- Capitá del Barça
Igazad van.A támadásban semmi kreativitás,Messi és Deco hiányzik,Ronaldinho eddig semmi, Ini talán a legjobb.Giovannitól is többet várok, tétmeccsen még nem láttam olyan igazi "dos Santos"-osat tőleVito írta:a csapatból (ma is) a támadók az impotensek, a védelemmel semmi baj sincs.
nem értem, hogy miért szégyen, ha egy védő a munkáját végzi.
ha 40 percenként akad egy lehetősége az ellenfélnek, akkor nem panaszkodhatunk.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
hát ez eddig nagyon kevés....ilyen rosszul már rég nem láttam játszani hazai pályán a barcát
22.20mp körül ronnie cselt csinált...gondoltam bejegyzem
remélem a 2. félidőben egy kicsit felpörögnek a srácok,és itt főkébb a xavi iniesta duóra gondolok....
még 2 gólt kéne rúgni legalább.

22.20mp körül ronnie cselt csinált...gondoltam bejegyzem

remélem a 2. félidőben egy kicsit felpörögnek a srácok,és itt főkébb a xavi iniesta duóra gondolok....
még 2 gólt kéne rúgni legalább.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Ekkora shit játékot. Milito bizonytalan, Xavi, Iniesta teljesen szürke, a támadóink impotensek. Semmi mozgás nincs, alibi hazai pályán.
Korai még ilyet kijelenteni, de ezzel a hozzáállással és játékkal nem nyerünk semmit.
Deco pótolhatatlan.
Korai még ilyet kijelenteni, de ezzel a hozzáállással és játékkal nem nyerünk semmit.
Deco pótolhatatlan.

- don gamper
- Capitá del Barça
Nekünk addig egy darab helyzetünk volt. Ráaádsul itt a fórum többsége gólfesztivált várt és elég szépen lenézte az Almeírát.[/quote]nem hinném hogy lenéztük volna az ellent csak ugy reálisan sztem jobb csapat a miénk.jo pár gollal remélem bizonyítjuk is.egyébként megint látszik mint a Rangers ellen is hogy nem könnyű olyan csapatok ellen játszani akik ugy jönnek ki a gyepre hogy jaj istenem csak golt ne kapjunk
-
- Llegenda del Barça
a csapatból (ma is) a támadók az impotensek, a védelemmel semmi baj sincs.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
az nem baj h a forum tobbsege lenezte..de az mar igen h a jatekosok isLos Banditos írta:Nekünk addig egy darab helyzetünk volt. Ráaádsul itt a fórum többsége gólfesztivált várt és elég szépen lenézte az Almeírát.Vito írta:miért szégyen? az első valamirevaló támadásuk volt 40 perc alatt, ennyi belefér. plusz legalább Puyolék sem alszanak el.Los Banditos írta:Puyol mentett hatalmasat.Szégyen...

Tiziano Crudeli fan 

Jómagam a "megértőbb" Barca-drukkerek közé tartozom, de erre a teljesitményre csak azt tudom mondani, hogy ez nagyon gyenge, nulla elképzeléssel.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nekünk addig egy darab helyzetünk volt. Ráaádsul itt a fórum többsége gólfesztivált várt és elég szépen lenézte az Almeírát.Vito írta:miért szégyen? az első valamirevaló támadásuk volt 40 perc alatt, ennyi belefér. plusz legalább Puyolék sem alszanak el.Los Banditos írta:Puyol mentett hatalmasat.Szégyen...
in to exile
puyol mentésénél milyen [auto_cenzúra] volt a támadó mikor vv futott a labda után nehogy szöglet legyen, ő meg el akarta kapni a lábát
mekkora egy [auto_cenzúra] az ilyen, értelme nem lett volna esetleg egy lapocska 

- don gamper
- Capitá del Barça
Nah!a "semmittevő" Henry! minden félidőbe csak ennyit tegyen.
- Danka00792
- Director del Fútbol
BRAVO NICE ANRI
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
Nagy volt a pofám Henry végre góóóóóól
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
-
- Capitá del Barça
Touré nagy labdát nyomott, aztán Gio szépen lépett be a védő elé, de aztán ami volt...Hát köszönjük Fortuna
Remélem mostmár kicsit felszabadultabban játszunk