Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor meg is érdemelte, most inkább valami mást érdemelne meg, de nagyon.kis toti írta: De szerintem megdoldozott ő ezért még akkor mikor jól ment neki.!Megérdemli azt amit kap!ugyan már
Zozzy 5 írta:Csak a legtöbb profi futbalista nem is keres ennyit, és nincs is kinyalva a hátsófele. Saját márkája van...Ugyanmáá...kis toti írta:Ez igaz! Csak ő még így is sokkal jobb mint a legtöbb profi footballista.
Igaz nincs meg benne az ami régen volt de még mindíg tud olyanokat mutatni hogy mindenki csak néz!Igazad vagy mert tényleg jó lenne ha fisszatérne a "régi" Ronnie de én már nem adok nagy esélyt neki!
A jelenlegi Ronaldinhonal jobb a jelenlegi Cesc, mondjuk az más kérdés hogy a régi Ronaldinho (amilyen mar soha nem lesz) klasszisokkal jobb, de az már nem javit sokat a továbbiakon.varga tamás írta:[páran igencsak el vannak tájolódva, amikor Fabregas és R10 tudása közé egyenlőségjelet tesznek, mert Cescnek még sok tejet meg kell innia, hogy egy lapon emlegethessék Ronaldinhóval.
.
varga tamás írta:Hogyan érteném, hisz hülye vagyok. Ne magyarázd meg azt, hogy a döglött ló alszik. Itt páran igencsak el vannak tájolódva, amikor Fabregas és R10 tudása közé egyenlőségjelet tesznek, mert Cescnek még sok tejet meg kell innia, hogy egy lapon emlegethessék Ronaldinhóval.barca99 írta:Tamás. Nem igaz, hogy nem érted. Attól, hogy 60 millió euró jönne be Ronaldinho eladásából, még nem annyit kellene fizetni Cescért. Ez nem egyenes arányosság. Vagy szerinted igen?
És még valami: R10 személyével kapcsolatban meggyőzhettelen vagyok, kár vele próbálkozni.
Hogyan érteném, hisz hülye vagyok. Ne magyarázd meg azt, hogy a döglött ló alszik. Itt páran igencsak el vannak tájolódva, amikor Fabregas és R10 tudása közé egyenlőségjelet tesznek, mert Cescnek még sok tejet meg kell innia, hogy egy lapon emlegethessék Ronaldinhóval.barca99 írta:Tamás. Nem igaz, hogy nem érted. Attól, hogy 60 millió euró jönne be Ronaldinho eladásából, még nem annyit kellene fizetni Cescért. Ez nem egyenes arányosság. Vagy szerinted igen?
lehet, hogy nem vesszük észre de ez attól még lehet így sőt tuti, hogy így van, ők azért csak ismerik.Roniee21 írta:Iniesta Dinhóról:"Amit szeretne, hogy olyan legyen, mint volt, és segítsen a csapaton. Erre törekedik, s a szándék a legfontosabb."
Csak sajnos mi ezt nem vesszük észre,mert olyan mintha leszarná az egészetNem hogy,még küzdjön
![]()
Ezt a két hsz-t Huevos barátunk kedvéért illesztem be, aki szerint szó sem volt Cesc + 60milkóról.Zsolti írta:ezt a megoldást el tudnám viselni valahogy én is!Oleguer írta:Ha Ronaldinho elmenne ugye a már említett 60 millióért, akkor esetleg még Cescet is vissza lehetne csábítani, és Iniesta kerülne feljebb.![]()
Most az új szabályokkal már nem lesz lehetősége annyit ficánkolni, talán a focira jobban tud majd így figyelni és akkor lesz esély hogy visszatérjen a régi Roni.kis toti írta:Ez igaz! Csak ő még így is sokkal jobb mint a legtöbb profi footballista.
Igaz nincs meg benne az ami régen volt de még mindíg tud olyanokat mutatni hogy mindenki csak néz!Igazad vagy mert tényleg jó lenne ha fisszatérne a "régi" Ronnie de én már nem adok nagy esélyt neki!
csak hogy teljesen szétoffoljunk mindentLG írta:Tudom, h ezt nem fog tetszeni, de én lazán belemennék. Sztem Fabregas már most klasszisokkal jobb játékosBoixos írta:van egy mercafutbol.com nevű orgánum, akik olyat írogattak (ha jól vettem ki az as alapján), h a barca tervez egy xavi-cesc cserét. nagyon nem örülnék neki.
de ez nem a ronni témához tartozik, csak cescről jutott eszembe.
Xavi marad ő miénk nem adjuk semmi pénzért!!!LG írta:Tudom, h ezt nem fog tetszeni, de én lazán belemennék. Sztem Fabregas már most klasszisokkal jobb játékosBoixos írta:van egy mercafutbol.com nevű orgánum, akik olyat írogattak (ha jól vettem ki az as alapján), h a barca tervez egy xavi-cesc cserét. nagyon nem örülnék neki.
Tudom, h ezt nem fog tetszeni, de én lazán belemennék. Sztem Fabregas már most klasszisokkal jobb játékosBoixos írta:van egy mercafutbol.com nevű orgánum, akik olyat írogattak (ha jól vettem ki az as alapján), h a barca tervez egy xavi-cesc cserét. nagyon nem örülnék neki.
Csak a legtöbb profi futbalista nem is keres ennyit, és nincs is kinyalva a hátsófele. Saját márkája van...Ugyanmáá...kis toti írta:Ez igaz! Csak ő még így is sokkal jobb mint a legtöbb profi footballista.
Ronaldinho meg visszakérdezne:Roniee21 írta: Én Frank helyébe felhivnám Roniee-t,hogy: "Figyelj csak Roniee! Áttudnál jönni hozzám kb. 1 órára