Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
haliegyszerű az egész, az én szemem is kifolyik, de van egy trükköm, az egérrel szépen kijelölöd az odaírott szöveget, és voilá, máris felbukkan a hőn áhított mondatkülönben is, ha neked a régi jobban teccet, akkor most egyenesen örülhetsz, hogy a szöveg ai oda van írva nem is látszik
Az admin program automatán csinálja, nincs mit tenni. Ha fehér a kép, nehezen olvasható a felirat.gojo írta:sziasztok szerkesztők!!!
tudom, hogy nem egy nagy probléma amit most írok, de már másodszor vagy harmadszor történik meg, hogy kifolyik a szemem, hogy el tudjam olvasni, hogy a főoldalon kitett képre mi van ráírva!!! ráadásul a mait ki sem tudom betűzni, akárhogy nézem...ha a fehér betűk mögé fehér háttér kerül akkor ez még sokszor meg fog ismétlődni...nagy kérés lenne, hogy aki a képre ráír az figyeljen erre?
maga az, hogy ráírtok valamit nekem pl nagyon tetszik. jobb, mint amikor csak a kép volt. de ha nem tudom elolvasni akkor elég meddő dolog.
köszi
gojo
egyszerű az egész, az én szemem is kifolyik, de van egy trükköm, az egérrel szépen kijelölöd az odaírott szöveget, és voilá, máris felbukkan a hőn áhított mondatgojo írta:sziasztok szerkesztők!!!
tudom, hogy nem egy nagy probléma amit most írok, de már másodszor vagy harmadszor történik meg, hogy kifolyik a szemem, hogy el tudjam olvasni, hogy a főoldalon kitett képre mi van ráírva!!! ráadásul a mait ki sem tudom betűzni, akárhogy nézem...ha a fehér betűk mögé fehér háttér kerül akkor ez még sokszor meg fog ismétlődni...nagy kérés lenne, hogy aki a képre ráír az figyeljen erre?
maga az, hogy ráírtok valamit nekem pl nagyon tetszik. jobb, mint amikor csak a kép volt. de ha nem tudom elolvasni akkor elég meddő dolog.
köszi
gojo
CV = Curiqulum Vitae ( nem biztos h jól írtamLionel85 írta:A cv egyébként az életrajzot jelenti?
Nekem sem, csak a keddi meccsekért kapott pontokat adták hozzá. Szerkesztők, dolgozzatok.Primitive írta:Nektek kiírták a tegnapi eredményeket, és a pontokat, amennyit kaptatok? Mert nekem nem..