Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hiszem el, hogy elégedett vagy az utóbbi másfél évével. Ha igen, akkor szerintem ez vall szűklátókörűségre. Kb hárman vagytok itt a fórumon, akik a gyatra teljesítménye(i) után is teljes mellszélességgel kiálltok mellette. Én úgy hallom a pártatlan focikedvelőktöl is, hogy szerintük sincs minden rendben vele. Azt pedig ne gondold, hogy minket (kritizálókat) boldogsággal tölt el olyan játékost szapulni, aki akár a világ legjobbja is lehetne. Egyszer már megmutatta. Lehet, hogy csak szerencséje volt?...varga tamás írta:Úgy látom, pár hét pihenő és erőgyűjtés után tovább folytatódik a klub legjobb játékosának osztása. Gratulálok ehhez minden szereplőnek, akiket ez hatalmas boldogsággal tölt el. Engem pedig mélyen elszomorít ez a szűklátókörűség.
Ne haragudj,de sztem nem én vagyok a szűk látókörű.varga tamás írta:Úgy látom, pár hét pihenő és erőgyűjtés után tovább folytatódik a klub legjobb játékosának osztása. Gratulálok ehhez minden szereplőnek, akiket ez hatalmas boldogsággal tölt el. Engem pedig mélyen elszomorít ez a szűklátókörűség.
érdekesen állsz hozzá a dolgokhoz... oleguerrel kapcsolatban nem szoktál fukarkodni az itt előfordulóknál sokkal durvább dehonesztáló jelzőkkel, az úgy látszik belefér (még ha jogos is a felháborodás).varga tamás írta:Úgy látom, pár hét pihenő és erőgyűjtés után tovább folytatódik a klub legjobb játékosának osztása. Gratulálok ehhez minden szereplőnek, akiket ez hatalmas boldogsággal tölt el. Engem pedig mélyen elszomorít ez a szűklátókörűség.
Ronaldinho a miénk és nem eladó!Aprieto írta:Én csak annyit tudok, minden okoskodást nélkülözve hogy Ronaldinho nincs csúcsformában és nem teszi oda magát a Barcáért. Ha ez így folytatódik akkor nem csak pár zsepi fog előkerülni a Nou Campban hanem 90000 emberé. Aztán akkor elgondolkozhat mit is akar...
..meg a vezetőség is hogy nem lenne-e bombaüzlet elcserélni a jelenlegi világ legjobbjára, azaz Kakára.
Legjobb volt. Nem tudom te idén miben látod kiemelkedően a hasznát. Magasra tette magának a lécet. Túl magasra.varga tamás írta:Úgy látom, pár hét pihenő és erőgyűjtés után tovább folytatódik a klub legjobb játékosának osztása. Gratulálok ehhez minden szereplőnek, akiket ez hatalmas boldogsággal tölt el. Engem pedig mélyen elszomorít ez a szűklátókörűség.
Bodi írta:Semmit nem mozog a labdával,ha megkapja soha még csak véletlenül se támadja a kaput,inkább legurítja másnak.
A passzai továbbra is nagyon jók,de ezen kívül nulla,2 hónap alatt fut annyit a labdával,mint régen egy meccsen.
Sajnos sztem egyre egyértelműbb,hogy a 2-3 évvel ezelőtti Ronaldinhot már soha nem látjuk viszont.Ettől még lehet fontos tagja a csapatnak,ha kicsit feljavul,de igazi vezéregyéniség és a csapat legjobbja már soha nem lesz.
Az meg hülyeség,hogy 2 éve nem loholt rajta 4 védő,ugyanúgy védekeztek rajta akkor is,mint most.
El kell fogadni,hogy azt a szerepkört,amit 2-3-4 éve Ronaldinho töltött be,mostmár Messi fogja,most még talán nem érte el azt a szintet,amit Ronaldinho csúcsfomájában mutatott,de el fogja érni,ebben biztos vagyok!
Valóban néha kioszt egy kötényt, csinál 1 cselt. 4-5 meccsenként 1et.Ronaldinho&Barca írta:Kluivertinho! nem akarok kötekednimert nem szokásom, de ha láttad az ezelötti mecseket amin Dinho játszott lehetett látni h volt h kb 3 embert hagyott ott és cselezte agyba főbe.. ő tud cselezni ha akar!
Mert mondjuk sz.ar volt.Barcaforever írta:Azt a tüzet, ami benne volt mikor idejött, Quaresmában látom, még mai napig nem értem miért kellett eladni.
Abszolut igazad van a szabikkal és a formájával kapcsolatban is.Shandor írta:Úgy teljesít, ahogy. Sajnos kezdünk hozzászokni. Tegnap a csapat sem segítette ki.
DE!! Amiből végképp elegem van, hogy ott, ahol van Xavi, Henry, Deco miért a teljesen formám kívül lévő Ronnienak kell a szabadokat rúgnia?! Rijkaard ezt miért nem látja? Ha mégis, miért nem utasítja R10-et a szabadok átengedésére?
Csakhogy Messi, és Iniesta eddig a csapat legjobbjai voltak, akiknek ez a meccs meg a vasárnapi nem sikerült, de Ronaldinho mikor játszott utoljára úgy, ahogy ő tud (vagy csak tudottReplay írta:Igen nagy szemétségnek tartom rajta elverni a balhét (megint).
Mert Henry, Messi, Iniesta mit csinált tegnap?