Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerinted mi?haze71 írta:Aztán meg megjavult? Ugyan már... Abban igazad van, hogy úgy sem fog kiderülni. De valami bűzlik (Dániában) ...Zsolti írta:mer besz.rt.....![]()
![]()
Sztem az igazság úgyse fog kiderülni.
Alonso sehol sem volt egész évben?Raziel írta:
rollam nem volt szó de rollad se![]()
,Raikonennek éppen annyira nyalnak mint neki,akkoris első évében 2.lett,ez is szép teljesitmény,és ha elbszta akkor mivan?Alonso meg a nagy Massa sehol nem volt egész évben,de még Raikonen sem,hibázni emberi dolog.
Aztán meg megjavult? Ugyan már... Abban igazad van, hogy úgy sem fog kiderülni. De valami bűzlik (Dániában) ...Zsolti írta:mer besz.rt.....![]()
![]()
Sztem az igazság úgyse fog kiderülni.
rollam nem volt szó de rollad senoname írta:Te tán eltudnád?Raziel írta: kell tudni,csak Ordog is itt nevet,azt közbe el se tudná inditani a kocsit,lehet h még beszálni is nehéz lenne nekimáshol ezt nem olvastam,szoval sztem ez a hír is egy nagy duck.
![]()
Hamiltonnak ez a mukája, itt viszont senkinek sem (tudtommal).Igenis nevetséges lenne egy ekkora hiba,az pedig még nevetségesebb ahogy védik. Ő b***ta el saját magának a VB címet, miért kell még ezután is nyaljanak neki?
Te tán eltudnád?Raziel írta: kell tudni,csak Ordog is itt nevet,azt közbe el se tudná inditani a kocsit,lehet h még beszálni is nehéz lenne nekimáshol ezt nem olvastam,szoval sztem ez a hír is egy nagy duck.
Hamiltonos is lesz?Game90 írta:Egy Alonsos kulcstartót...barca99 írta:A helyesen tippelők kapnak vmit?![]()
Ez az éjszakai futam meg érdekes lesz...
Egy Alonsos kulcstartót...barca99 írta:A helyesen tippelők kapnak vmit?
Nem neked,neked nem kell tudni,csak Ordog is itt nevet,azt közbe el se tudná inditani a kocsit,lehet h még beszálni is nehéz lenne nekibarca99 írta:Már sorry, de ez hülyeség. Miért kellen nekem ezt tudni? Talán F1 versenyző vagyok? Vagy más a fórumról az?Los Banditos írta:Ahogy Kralo mondta ilyen tényleg történt meg mással is csak Hamiltonnal éppen a legfontosabb versenyén. Mondjuk kiváncsi lennék itt 1-2 emberre, hogy tudná-e a 20-30 gomb közül, hogy egyáltalán melyikkel kell váltani.![]()
Akkor mi alapján kelle hozzá érteni?
Eddig gondolkodtam, hogy Hamilton ezen magyarázatát kommmentáljam-e. Első gondolatom az volt, hogy: pancser. Ez olyan hiba, mintha az olimpiai döntőben 100m-es előnnyel vezető 4*400m-es váltó utolsó tagja a váltás után elejtené a botot.ozsimiki írta:Amúgy a váltót szntem majd minden szurkoló tudja,h a kormány hátsó részén van,baloldali aszhem a fel,jobboldali a leváltó....viszont a többi gombhoz fingom nem lenne....
Köszönet az információért!Vito írta:Kralo!
ment egy pü
Már sorry, de ez hülyeség. Miért kellen nekem ezt tudni? Talán F1 versenyző vagyok? Vagy más a fórumról az?Los Banditos írta:Ahogy Kralo mondta ilyen tényleg történt meg mással is csak Hamiltonnal éppen a legfontosabb versenyén. Mondjuk kiváncsi lennék itt 1-2 emberre, hogy tudná-e a 20-30 gomb közül, hogy egyáltalán melyikkel kell váltani.![]()
Fordult elő mással is. - Alonsoval Hungaroringen volt hasonló tavaly. -Ordog írta:http://www.vezess.hu/forma1/megmondtuk_ ... ott/11906/
Asszondja, megnyomta a Start gombot véletlenül.... Télleg ekkora tök lenne ez a Hamilton????
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHH![]()
![]()
Az ide jöhetKralo írta:Egy Massa-s baseball satyeszt.barca99 írta:Lassan ki lehetne venni a szavazást...![]()
A helyesen tippelők kapnak vmit?
Egy Massa-s baseball satyeszt.barca99 írta:Lassan ki lehetne venni a szavazást...![]()
A helyesen tippelők kapnak vmit?