Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem hiszem el, hogy elégedett vagy az utóbbi másfél évével. Ha igen, akkor szerintem ez vall szűklátókörűségre. Kb hárman vagytok itt a fórumon, akik a gyatra teljesítménye(i) után is teljes mellszélességgel kiálltok mellette. Én úgy hallom a pártatlan focikedvelőktöl is, hogy szerintük sincs minden rendben vele. Azt pedig ne gondold, hogy minket (kritizálókat) boldogsággal tölt el olyan játékost szapulni, aki akár a világ legjobbja is lehetne. Egyszer már megmutatta. Lehet, hogy csak szerencséje volt?...varga tamás írta:Úgy látom, pár hét pihenő és erőgyűjtés után tovább folytatódik a klub legjobb játékosának osztása. Gratulálok ehhez minden szereplőnek, akiket ez hatalmas boldogsággal tölt el. Engem pedig mélyen elszomorít ez a szűklátókörűség.
Ne haragudj,de sztem nem én vagyok a szűk látókörű.varga tamás írta:Úgy látom, pár hét pihenő és erőgyűjtés után tovább folytatódik a klub legjobb játékosának osztása. Gratulálok ehhez minden szereplőnek, akiket ez hatalmas boldogsággal tölt el. Engem pedig mélyen elszomorít ez a szűklátókörűség.
érdekesen állsz hozzá a dolgokhoz... oleguerrel kapcsolatban nem szoktál fukarkodni az itt előfordulóknál sokkal durvább dehonesztáló jelzőkkel, az úgy látszik belefér (még ha jogos is a felháborodás).varga tamás írta:Úgy látom, pár hét pihenő és erőgyűjtés után tovább folytatódik a klub legjobb játékosának osztása. Gratulálok ehhez minden szereplőnek, akiket ez hatalmas boldogsággal tölt el. Engem pedig mélyen elszomorít ez a szűklátókörűség.
Ronaldinho a miénk és nem eladó!Aprieto írta:Én csak annyit tudok, minden okoskodást nélkülözve hogy Ronaldinho nincs csúcsformában és nem teszi oda magát a Barcáért. Ha ez így folytatódik akkor nem csak pár zsepi fog előkerülni a Nou Campban hanem 90000 emberé. Aztán akkor elgondolkozhat mit is akar...
..meg a vezetőség is hogy nem lenne-e bombaüzlet elcserélni a jelenlegi világ legjobbjára, azaz Kakára.
Legjobb volt. Nem tudom te idén miben látod kiemelkedően a hasznát. Magasra tette magának a lécet. Túl magasra.varga tamás írta:Úgy látom, pár hét pihenő és erőgyűjtés után tovább folytatódik a klub legjobb játékosának osztása. Gratulálok ehhez minden szereplőnek, akiket ez hatalmas boldogsággal tölt el. Engem pedig mélyen elszomorít ez a szűklátókörűség.
Bodi írta:Semmit nem mozog a labdával,ha megkapja soha még csak véletlenül se támadja a kaput,inkább legurítja másnak.
A passzai továbbra is nagyon jók,de ezen kívül nulla,2 hónap alatt fut annyit a labdával,mint régen egy meccsen.
Sajnos sztem egyre egyértelműbb,hogy a 2-3 évvel ezelőtti Ronaldinhot már soha nem látjuk viszont.Ettől még lehet fontos tagja a csapatnak,ha kicsit feljavul,de igazi vezéregyéniség és a csapat legjobbja már soha nem lesz.
Az meg hülyeség,hogy 2 éve nem loholt rajta 4 védő,ugyanúgy védekeztek rajta akkor is,mint most.
El kell fogadni,hogy azt a szerepkört,amit 2-3-4 éve Ronaldinho töltött be,mostmár Messi fogja,most még talán nem érte el azt a szintet,amit Ronaldinho csúcsfomájában mutatott,de el fogja érni,ebben biztos vagyok!
Valóban néha kioszt egy kötényt, csinál 1 cselt. 4-5 meccsenként 1et.Ronaldinho&Barca írta:Kluivertinho! nem akarok kötekednimert nem szokásom, de ha láttad az ezelötti mecseket amin Dinho játszott lehetett látni h volt h kb 3 embert hagyott ott és cselezte agyba főbe.. ő tud cselezni ha akar!
Mert mondjuk sz.ar volt.Barcaforever írta:Azt a tüzet, ami benne volt mikor idejött, Quaresmában látom, még mai napig nem értem miért kellett eladni.
Abszolut igazad van a szabikkal és a formájával kapcsolatban is.Shandor írta:Úgy teljesít, ahogy. Sajnos kezdünk hozzászokni. Tegnap a csapat sem segítette ki.
DE!! Amiből végképp elegem van, hogy ott, ahol van Xavi, Henry, Deco miért a teljesen formám kívül lévő Ronnienak kell a szabadokat rúgnia?! Rijkaard ezt miért nem látja? Ha mégis, miért nem utasítja R10-et a szabadok átengedésére?
Csakhogy Messi, és Iniesta eddig a csapat legjobbjai voltak, akiknek ez a meccs meg a vasárnapi nem sikerült, de Ronaldinho mikor játszott utoljára úgy, ahogy ő tud (vagy csak tudottReplay írta:Igen nagy szemétségnek tartom rajta elverni a balhét (megint).
Mert Henry, Messi, Iniesta mit csinált tegnap?