Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Egy Massa-s baseball satyeszt.barca99 írta:Lassan ki lehetne venni a szavazást...![]()
A helyesen tippelők kapnak vmit?
Na, egy fél óra alatt csak rátaláltam erre a gyöngyszemre.Salems írta:elég érdekes hogy a legtöbben arra az alkoholista finnre szavaztatok, nem
az volt a kérdés kit szeretnétek hanem ki nyeri!!!
Teljes mértékben igaza van! Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a válasz!
Hehe. Szerintem meg te vagy elfogult azokban a pontokban, de azzal egyet értek h nétőpont kérdéseozsimiki írta:Hm...5ből 3ban igazam van,maradék kettőre meg írhatom,h elfogult vagy ,azért nem stimmel![]()
Szal nézőpont kérdése....
Hm...5ből 3ban igazam van,maradék kettőre meg írhatom,h elfogult vagy ,azért nem stimmelG-Jay írta:Bocs de ez megint nagyon elfogult lett.ozsimiki írta:
Nah,h ne csak Alonso fanok írjanak....![]()
Szóval erről a véleményem:
1. Alonso rühelli már az egész csapatot,Hamiltonostól...
2.Alonso épp ezért nagyon nem szeretné ha bíróságon megkapná a Vb-címet (amúgy maga Hamilton sem)
3.Ezért lenyilatkozza,h Kimi maxra megérdemelte,és megdolgozott érte,(így is van,de más esetben erre magasról tenne a spanyol)
4.Montezemolo ennek persze,h örül
5.Montezemolo ezt nyilatkozza....
The END![]()
Szal ez az egész azért van,mert McLaren kontra Alonso utálják egymást mint a szhart....
1. igazad van
2. igazad van
3. nem ezért nyilatkozza le ezt, hiszen még mit sem tudott erröl a megóvásrol az interjú szobában amikor is szintén azt mondta h Kimi megérdemelte és megdolgozott érte, ráadásul Kimi az egyetlen akit igazán elismer ebben a mezőnyben Alo, ezt már korábban is mondta.
4. igen
5. sokan megdicsérték Kimit, mégsem nyilatkozta mindenkivel kapcsolatban ezt...
G.

Bocs de ez megint nagyon elfogult lett.ozsimiki írta:
Nah,h ne csak Alonso fanok írjanak....![]()
Szóval erről a véleményem:
1. Alonso rühelli már az egész csapatot,Hamiltonostól...
2.Alonso épp ezért nagyon nem szeretné ha bíróságon megkapná a Vb-címet (amúgy maga Hamilton sem)
3.Ezért lenyilatkozza,h Kimi maxra megérdemelte,és megdolgozott érte,(így is van,de más esetben erre magasról tenne a spanyol)
4.Montezemolo ennek persze,h örül
5.Montezemolo ezt nyilatkozza....
The END![]()
Szal ez az egész azért van,mert McLaren kontra Alonso utálják egymást mint a szhart....
Nah,h ne csak Alonso fanok írjanak....Kralo írta:A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo egy interjúban a McLaren-Mercedes pilótáját Fernando Alonsót dicsérte, mert szerinte elismerésre méltó az, ahogyan a spanyol tudomásul vette, hogy kikapott a világbajnokságban Kimi Räikkönentől. Az elnök úgy vélte, nem kizárólag Alonso hibája az, hogy végül nem lett harmadszor is ő a legjobb.
"Alonos egy igazi bajnok, minden tekintetben egy rendkívüli pilóta. Én valóban nagyra értékelem, mint sportolót"- idézte di Montezemolót a La Gazzetta dello Sport. "Egy ponttal elveszítette a világbajnokságot, és nem hiszem, hogy mindez az ő hibája volt, hanem sokkal inkább csapatának rossz belső vezetése okolható a kudarcért. Azzal, hogy már a sajtótájékoztató alatt gratulált Räikkönennek, Alonso bebizonyította, hogy a pályán kívül is bajnok. Ez egy olyan gesztus volt, amit mi igazán nagyra értékelünk."

OK. Mostmár valljuk be hogy egy és ugyanazon sizofrén személy vagyunk...de hol lehet a drááágaszáágunk???Kralo írta:Nah most lebuktam?Mondjuk elég gyanús volt, hogy van még egy rendszeresen író Alo drukker.
Nah most lebuktam?G-Jay írta: Te figyelj már! Te nem én vagy véletlenül? Mert pont szórol szóra ugyan ezt gondolom. Még a japó autósat is. Konkrétan én a Hondában látnám szivesen, ha mondjuk szétvernék a mezőnyt, nem ugy mint idén...
G.
Te figyelj már! Te nem én vagy véletlenül? Mert pont szórol szóra ugyan ezt gondolom. Még a japó autósat is. Konkrétan én a Hondában látnám szivesen, ha mondjuk szétvernék a mezőnyt, nem ugy mint idén...Kralo írta:
Nekem is nagyon gyanús. Főként, hogy Alonso is azt nyilatkozta, ha lép a McLarentől nem a Renault az első számú lehetősége.Azt meg tudjuk, hogy a Ferrari már kétszer is bepróbálkozott nála.
Nem tudom.. szerintem ez csak 2-3 év múlva történne meg, hogy a Ferrariba kössön ki. Viszont egy ilyen év után, hogy marad addig a McLarennél? Sejtelmes az egész ügy. Kíváncsian várom már mi lesz.
Én még mindig egy japó autóba látnám szívesen.Gondolom az ellendrukkerei is, csak ők rosszindulatból.
Nemtom hogy vagytok vele, de nekem ezek a régi kocsik nagyon tetszenek. Olyan kis kompaktak, picik...Kralo írta:![]()
Nekem is nagyon gyanús. Főként, hogy Alonso is azt nyilatkozta, ha lép a McLarentől nem a Renault az első számú lehetősége.G-Jay írta:Kralo!
Ezt én is olvastam. Egyre több jel utal a Ferrari Alonso szimpátiára....lehet mégis odaszerződik??
Na jó ez csak poén volt, Nyilván nincs most ott hely
G.

Hehe. Nem tudok olvasniozsimiki írta:
Hú most ha nagy khetseg lennék azt írnám,h olvasgasdd át nyugodtan,amíg teljesen képbe leszel,mivel azt írtam,h ne is írj![]()
![]()
De ha már a sírásnál tartasz,akkor ki nem lett Vébé idén? Alonso![]()
Nah de ne legyünk gyerekesek, csak értelmezzük egymás hszét normálisan a jövőben ok?
Hú most ha nagy khetseg lennék azt írnám,h olvasgasdd át nyugodtan,amíg teljesen képbe leszel,mivel azt írtam,h ne is írjG-Jay írta:Pont hogy gondolkodtam mikor irtam a választ, mert én arra reagáltam hogy szerintem Alonso is esett ki, sőt többször is teljesen önhibáján kivül, szóval hagyjuk már azt hogy Schumi csak a Ferrari hibája miat nem nyert! Nem a ti vitátokhoz szóltam hozzá!ozsimiki írta:Csak az a bibi ezzel,h ha tökéletes lett volna,akkor nem megy szét a mocija a Japán nagydíjon,ami az utcsó előtti meccs volt,és teljesen más lett volna a végeredmény,tehát pont,h nem a tökéletes Ferrari eredményezte a 2.helyét 2006ban
Gondolkodás inkább Rád férne rá![]()
![]()
Másrészt meg nem sírok, hanem véleményt osztok meg! Jó lenne ha nem igy irnál, hogy ha nem BIROK értelmezni akkor ne SIRJAK! Mindenki másként értelmez dolgokat mert rávetiti a saját előitéleteit. És mégegyszer hangsulyozom nem sirok, maximum te, hisz neked van okod Schumi elvesztett cime miatt. Ha valmai nem világos akkor meg privibe ird meg. Szefo....
G.