Az lehet, de az évek folyamán javitodni fog, és elég nehéz bugmentesen "generácio"-t váltani. (ugye nextgen-be) A fifa-ban még a bugokat se képesek javitani. (ugye a texturacsik a pálya közepén)Kluivertinho írta:Valóban jobb a PES 2008 mint a Fifa 08, de az is biztos hogy 10szer annyi bug van a PES 2008-ban, mint az előző 2 PES-ben összesen.
Pro Evolution Soccer
- Danka00792
- Director del Fútbol
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Valóban jobb a PES 2008 mint a Fifa 08, de az is biztos hogy 10szer annyi bug van a PES 2008-ban, mint az előző 2 PES-ben összesen. 

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Jólvan nem vitatkozok veletek! Úgyse bírnálak benneteket meggyőzni 

szerintem a két játék között mérföldek vannak a pes javára 

- Danka00792
- Director del Fútbol
Nemkéne belinkelni a bugokat, mert egyaránt mindegyik game-ban lehet találni hibákat.
Ha már itt járunk..... itt egy kis izelitö a fifa-bol:
http://www.youtube.com/watch?v=PjUAFmW0 ... k.blog.hu/
http://www.youtube.com/watch?v=gPqMHq9h ... k.blog.hu/
A másodiknál a partjelzöt kell figyelni

- Danka00792
- Director del Fútbol
Roniee21 írta:Nálam NEM nextgenes![]()
Minden fúlra van véve felbontás minden [auto_cenzúra],és oylan fos grafikája van hogy a 2006 wc ezerszer szebb,fű,emberek,stb....![]()
Nem hiszem hogy a gépemmel lenne baj:Amd AM2 4200+ 2magos proccesszor,2 giga ram Kingston memória,500 gigás vincsi,+ egy atom videokari: Gigabyte PCI-E NX79T256DP-RH nVidia 7900GT 256MB ami még mindig 80 ez,(nem vagánykodásból írtam le a gépem,de tuti hogy nem nálam van a gond)

És ne gyertek azzal hogy van benne BE A PRO MÓD! mert a pes-ben már 3 éve van!
Szerk.: legalább ha igy van (és igy van) vitték volna lejjebb az árát a FIFA-nak! és nevezték volna át hogy: Fifa Soccer 04 Patch

Nálam NEM nextgenes
Minden fúlra van véve felbontás minden [auto_cenzúra],és oylan fos grafikája van hogy a 2006 wc ezerszer szebb,fű,emberek,stb....
Nem hiszem hogy a gépemmel lenne baj:Amd AM2 4200+ 2magos proccesszor,2 giga ram Kingston memória,500 gigás vincsi,+ egy atom videokari: Gigabyte PCI-E NX79T256DP-RH nVidia 7900GT 256MB ami még mindig 80 ez,(nem vagánykodásból írtam le a gépem,de tuti hogy nem nálam van a gond
)

Minden fúlra van véve felbontás minden [auto_cenzúra],és oylan fos grafikája van hogy a 2006 wc ezerszer szebb,fű,emberek,stb....

Nem hiszem hogy a gépemmel lenne baj:Amd AM2 4200+ 2magos proccesszor,2 giga ram Kingston memória,500 gigás vincsi,+ egy atom videokari: Gigabyte PCI-E NX79T256DP-RH nVidia 7900GT 256MB ami még mindig 80 ez,(nem vagánykodásból írtam le a gépem,de tuti hogy nem nálam van a gond

- robertfcb
- Capitá del Barça
Nem nagyon értem, hogy hogyan lehet a fifára azt mondani hogy jobb mint a pes. A mostani fifát rég nem látott módon baltázták el, a pes next gen es grafikája, meg a játékélménye magasan veri a fifádat.Roniee21 írta:Szerintem a mostani PES megsem közelíti a FIFÁTNagyon gyenge lett,grafika=fos,irányítás menü minden
Meg miaz hogy ilyen buz. konzolos [auto_cenzúra] a beállítása,meg hulladék menü stb... stb... Le is töröltem azonnal(én véleményem szerint)
![]()

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Szerintem a mostani PES megsem közelíti a FIFÁT
Nagyon gyenge lett,grafika=fos,irányítás menü minden
Meg miaz hogy ilyen buz. konzolos [auto_cenzúra] a beállítása,meg hulladék menü stb... stb... Le is töröltem azonnal(én véleményem szerint)

- Danka00792
- Director del Fútbol
Igen igen.. ezt én is észrevettem hogy ha vezetek, az még nem jelent semmit , de még az se ha alig van az ellenfélnél a ladba... bejön egy szöglet és az tuti golt hoz nekik.
NEKEM ATTOL FÜGGETLENÜL TECCIK A GAME ÉS IGY IS VERI A FIFA-t!!

NEKEM ATTOL FÜGGETLENÜL TECCIK A GAME ÉS IGY IS VERI A FIFA-t!!

-
- Llegenda del Barça
Áhh hogy azt a mocskos ki..........annyát ennek a csicska játéknak
Szánalmas, hogy egyes meccseken előre "le van zsírozva az eredmény"
Vezetek 4-2re, erre a semmiből az egyik 150 cmes kis fika ellenfél fejel 2 gólt Thuram mellett
Mocskos csítes annyát 

Nah sikerült letolteni?szergoka írta:meg tudná nekem valaki mondani, h mikor jelenik mega Pes hivatalosan, v azt, h mikor lehet már letölteni és , hogy honnan.
előre is köszönöm
-
- Capitá del Barça
Az egyik gépem tuti kevés
a mésikat nemtudom, de ha kevés akkor gyorsan beszerzek egy vidikártyát 

gecube ati radeon x1650pro
azért az nem olyan vészes. felraktam a 7.10es driver is.semmi változás
azért az nem olyan vészes. felraktam a 7.10es driver is.semmi változás
na akinek megy az talán tud segíteni!
1. vitality crackem van.
2. gólnál elhalkul a stadion hangja (minen esetben)
3. a reklámtáblák helyén meg az RGB-színskála van.
akármilyenre veszem fel a grafikát az fps 70 körül mozog és semmi sem javul meg.
5let?
1. vitality crackem van.
2. gólnál elhalkul a stadion hangja (minen esetben)
3. a reklámtáblák helyén meg az RGB-színskála van.
akármilyenre veszem fel a grafikát az fps 70 körül mozog és semmi sem javul meg.
5let?

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Na ne mondd...Perrero írta:az számit h milyen gyorsan megy fel, amit én szedek azt is 5en seedelik és kb 100an szedik le mégis gyorsan jön

Amúgy már 9en seedelik és alig jön 30 kB-tal

én már le is kaptam, eltartott egy darabig amig felraktam 
1 tuti.nagyon ütős! és rohadt nehéz. fifa08 után borzasztó hard

1 tuti.nagyon ütős! és rohadt nehéz. fifa08 után borzasztó hard

- Danka00792
- Director del Fútbol
jaja kijött a teljes.. szetm 4-5 nap mulva lesz nekem meg