Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
http://english.psv.nl/web/show/id=57947Zozzy 5 írta:Akkor ez nem lesz egyszerű, de majd meglátjuk.
Jobboldal?
Akkor ez nem lesz egyszerű, de majd meglátjuk.Game90 írta: Kenneth Perez (8 meccs/6 gól a holland bajnokságban).
Koevermans (8/6).
Ők játszanak a balszélen.
Remélem már januárban csatlakozik hozzájuk.
Kenneth Perez (8 meccs/6 gól a holland bajnokságban).Zozzy 5 írta:Kit kéne most a PSV-ben onnan a balszélről kitúrnia?
Bízom benne ,hogy be tud majd idővel kerülni a kezdőcsapatba is.Nagyon tehetséges ,még messzebbre is juthat!Rajmó írta:Dzsudzsákot szerződtette a PSV Eindhoven![]()
Remélem jó helye lesz ott, nem úgy mint Fehér Csabának

Arra a posztra pont 3 van, ne feledkezz meg Bogyiról! Ráadásul ő volt a elsőszámú, amíg meg nem sérült, ti. ő volt a kapitány Kanada ellen (bajusztörp első meccsén kapitányként).Lionel85 írta:Az pedig örömteli, hogy vannak posztok, ahol két jó játékos is van egy posztra, ilyen a jobb oldali védő posztja, ahol Szélesi és Csizmadia remekül játszik.

Nekem is nagyon tetszik Vass játéka, és abban is egyetértek, hogy Tőzsér nem való ebbe a csapatba... Most ugyan rúgott egy szép szabigólt, de nem sok hasznát látom a középpályán - bárcsak ne lenne eltiltva Huszti!barca99 írta:Jah. És 2 ember helyett dolgozik, mert Tőzsér alibizése az semmi. Örélnék neki, ha vmi komolyabb csapatba is bizonyítana. (nem leszek telhetetlen, csak legyen kezdő a Bresciában)Zsolti írta:Ez így igaz!
Vass játékát énis nagyra tartom..ha így folytatja az egyik legjobb vkp lehet Európában....![]()
Jah. És 2 ember helyett dolgozik, mert Tőzsér alibizése az semmi. Örélnék neki, ha vmi komolyabb csapatba is bizonyítana. (nem leszek telhetetlen, csak legyen kezdő a Bresciában)Zsolti írta:Ez így igaz!
Vass játékát énis nagyra tartom..ha így folytatja az egyik legjobb vkp lehet Európában....![]()
Úgy ok. Remélem felnőttként is hozni tudják a szintet. Attól, hogy a hazai bajnokság posvány, még lehet jó válogatottunk. Egyre több fiatal kerül külföldre, és ez még akkor is jó, ha ott esetleg eleinte nemigen játszanak. Erre a legjobb példa Vass esete. Szerintem ha így folytatja, akkor az egyik legkeresetebb vkp lehet Európában.Zozzy 5 írta:Beleszámoltam az utánpótlást is, elvégre ők azért a saját korosztályukban, nemzetközi szinten sem szégyenkezhetnek.Rivaldo11 írta:1. Nemhogy 50, de jelenleg 20 olyan játékosunk sincs. Szerintem olyan 15 körül lehet ez a szám-ám ebből már lehet egy jó gerincet létrehozni. De remélem, hogy ez a szám 2-3 év elteltével-a fiatalok beérésével-tovább nő.Zozzy 5 írta: hisz azt szerintem beláthatjuk, hogy az országban van legalább 40-50 futbalista, akik nemzetközi szinten is fel tudják venni a versenyt képességekben.
A jelenlegi csapat futballja bíztató, mecsről meccsre fejlődünk. Ha kapnánk egy könnyebb csoportot...
Tamás! Off topic....és kimondta,h nem olvastam el a hszed? Ha fel akarsz húzni nem fog menni...pár hszel ezelőtt meg köszönted,h én nem személyeskedtem,erre meg most te mit teszel? na de offtopic...varga tamás írta:Hát Miki, én nagyon sajnállak. Ez nem nevetséges, ez fájdalmas. Fájdalmas, hogy egy értelmes ember így tudjon viselkedni. Felszólít, megkér, hogy írjam le a válaszom a kérdésére, ne bújjak ki alóla, és még arra sem méltat, hogy elolvassa. A kiosztás és a pejoratív megjegyzések gyártásában viszont nem ismer lehetetlent. Azt gondoltam, hogy Mikiben egy úriember lelke lakozik. Tévedtem. Remélem nem hagyja, hogy ez legyen a vége: stultum est.
Ja, és a részemről a továbbiakban az ő hsz-i érdektelenek, és csak a legvégső esetben fogom kommentálni azokat. Bizutos nehéz lesz megtennem, de ha ez az ára a fórum békéjének, nem vagyok ellenére.

Beleszámoltam az utánpótlást is, elvégre ők azért a saját korosztályukban, nemzetközi szinten sem szégyenkezhetnek.Rivaldo11 írta:1. Nemhogy 50, de jelenleg 20 olyan játékosunk sincs. Szerintem olyan 15 körül lehet ez a szám-ám ebből már lehet egy jó gerincet létrehozni. De remélem, hogy ez a szám 2-3 év elteltével-a fiatalok beérésével-tovább nő.Zozzy 5 írta: hisz azt szerintem beláthatjuk, hogy az országban van legalább 40-50 futbalista, akik nemzetközi szinten is fel tudják venni a versenyt képességekben.
A jelenlegi csapat futballja bíztató, mecsről meccsre fejlődünk. Ha kapnánk egy könnyebb csoportot...
1. Nemhogy 50, de jelenleg 20 olyan játékosunk sincs. Szerintem olyan 15 körül lehet ez a szám-ám ebből már lehet egy jó gerincet létrehozni. De remélem, hogy ez a szám 2-3 év elteltével-a fiatalok beérésével-tovább nő.Zozzy 5 írta: hisz azt szerintem beláthatjuk, hogy az országban van legalább 40-50 futbalista, akik nemzetközi szinten is fel tudják venni a versenyt képességekben.