Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Idegenben lehet csatár nélkül állnak ki?Ronaldinho&Barca írta:Döntetlen de én ugy elégedett vagyok! 4-5-1 es felállás eléggé magáért beszél hogy mennyire is félt a Rangers
Ehhez kpest elég jó helyzeteket kreáltunk ki kár h nem tudtunk élni velük.
Látni lehetett hogy nagyon fáradt a csapat talán Henryn látni egy kicsit.
Remélem ha kezdenek vissztérni a sérültek kapunk egy kis pörgős tempót ami jól jöhet még!
Haza pályán jövő héten viszont sima győzelmünk lesz!![]()
Hajrá Barca!!!!!

ehhez csak annyit hogy eredmény szempontjából ugyan ott vannak mint mi!!! meg azért a közönség jobban díjjazta a 0:0-át mind ha kitámadtak volna és akkor lenne 0:3!?visca el barca írta:de ez a skót szégyen foci....saját pályályukon beálltak VÉGIG védekezni,leszharva a közönségüket tul kép....
ehhez gratulálok, egy döntetlen után... milyen [auto_cenzúra] játékos lett mind2, nem tudom mit vagytok úgy oda a játék miatt, nem futották ki a belüket, nem hajtottak az eredményért, nem hozták ki magukból a legtöbbet, de akkor ha olyan meccs lett volna ami a továbbjutást dönti el gondolom nem így játszanak...visca el barca írta: ...az a szerencsétlen ronaldinho meg messi csinalt...

Na az engem is felhúzzott,ez nem volt BARCához méltó...és 1000%,h nem edzői utasítás volt.visca el barca írta:a legfelhaboritobb az egeszben amit az a szerencsétlen ronaldinho meg messi csinalt az utolso perceben (tilitoli egymasnak).
egy fikarcnyit sem láttam a szándékot h esetleg golt akarnanak szerezni az ha még az utolso percrol is volt szo.

hát erre igazából nem tom mit mondjak!!haze71 írta:Az optimizmus és a szubjektivítás nem ugyanaz. Mondom, irigyellek...
Semmi baj!haze71 írta:Bocs Asys, ketten vagytok...