Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arról is gondolkodjunk el, hogy milyen keretünk van most, és milyen volt akkor.Asys írta:Azért érdekes a szurkolói lélek... 2003 őszén szerintem sokan a fél lábukat odaadták volna azért hogy mondjuk 7pontal álljunk a BL-ben és 4.helyen a bajnokságban...Zozzy 5 írta:A 0-0 a továbbjutás szempontjából jó. Ennyi a pozitívum, nameg a védelem.
Az meg nem igaz, hogy nem tudunk egy retkes lövést megereszteni. Azon már nem lepődök meg, hogy Rijkaardnak nem jut eszébe, dehogy a játékosoknak se tűnjön fel. Nem, ők inkább passzolgatnak a 16oson belül 10 ember közt.
A mutatott játék, hozzáállás és taktikai felkészültség szégyen!
Rosszul voltam tőlük, amikor elkezdtek a végén passzolgatni. Ezért nézzük meg őket? Köszönöm, ebből nem kérek.
Azóta az igények megnövekedtek mindenki azt akarja hogy a csapat zsinórban nyerjen és mint a szupermenek mindig 100%-kot nyújtsanak!!!
Ha kritizáljátok a csapatot xtem előbb gondoljon mindenki vissza a mélypontokra és ha azután is úgy érez beszéljen szégyneről...
én nem ezt írtam hanem hogy mér szakadjanak meg a 88.percben is a győzelemért amikor megfelel a döntetlen és semmi hátránya nem származik belőle a csapatnak!Zozzy 5 írta:Nem a döntetlennel van gond, hanem azzal, ahogyan végig ezért alibiztek...Egy Barcának szerinted úgy kell nekimenni bármilyen meccsnek, hogy jó az X? Mert szerintem nem.Asys írta: hülyeség amit írtok! milyen hozzáállás ez? ha mindenki támadó futballal lépne pályára perxe jó lenne de gondoljatok bele ha Rangers támadott volna kaptak volna egy 5öst ha mi kitámadtunk volna lehet hogy a végén becsúszott volna 1 gól azt akkor már bax'hattuk volna...![]()
Nem kell mindig győzni most nekünk tökéletesen megfelelt a döntetlen és még mindig többet tettünk a győzelemért mint az ellenfelünk!!!
Azért érdekes a szurkolói lélek... 2003 őszén szerintem sokan a fél lábukat odaadták volna azért hogy mondjuk 7pontal álljunk a BL-ben és 4.helyen a bajnokságban...Zozzy 5 írta:A 0-0 a továbbjutás szempontjából jó. Ennyi a pozitívum, nameg a védelem.
Az meg nem igaz, hogy nem tudunk egy retkes lövést megereszteni. Azon már nem lepődök meg, hogy Rijkaardnak nem jut eszébe, dehogy a játékosoknak se tűnjön fel. Nem, ők inkább passzolgatnak a 16oson belül 10 ember közt.
A mutatott játék, hozzáállás és taktikai felkészültség szégyen!
Rosszul voltam tőlük, amikor elkezdtek a végén passzolgatni. Ezért nézzük meg őket? Köszönöm, ebből nem kérek.
Zozzy 5 írta:A 0-0 a továbbjutás szempontjából jó. Ennyi a pozitívum, nameg a védelem.
Nem a döntetlennel van gond, hanem azzal, ahogyan végig ezért alibiztek...Egy Barcának szerinted úgy kell nekimenni bármilyen meccsnek, hogy jó az X? Mert szerintem nem.Asys írta: hülyeség amit írtok! milyen hozzáállás ez? ha mindenki támadó futballal lépne pályára perxe jó lenne de gondoljatok bele ha Rangers támadott volna kaptak volna egy 5öst ha mi kitámadtunk volna lehet hogy a végén becsúszott volna 1 gól azt akkor már bax'hattuk volna...![]()
Nem kell mindig győzni most nekünk tökéletesen megfelelt a döntetlen és még mindig többet tettünk a győzelemért mint az ellenfelünk!!!
Az ilyen hsz-ok után szoktak nekemesni a tisztelt kollégák. Nehogy Téged is elérjen a 'népharag'. Amúgy tökre igazat írtál.The10 írta:Úgy keltem fel a képernyő elől, hogy szégyelltem magam, mert ilyen csapatnak szurkolok. Szánalmas volt a mai produkció, az utolsó percek laza gurigázásával pedig nevetségessé tették magukat a fiúk. Tudom, sokan azzal érvelnek, idegenből jó az az egy pont. De ez nem magyarázat a lélektelen játékra, az alibipasszokra, az időhúzásra...
A csapat ma cserben hagyta a szurkolóit, és szégyent hozott önmagára.
Nem szerencsétlen, hanem dilettáns. A tavalyi marhaságai újból előjönnek.elprat írta:Hát ezért a meccsért felelsleges volt ennyit utazni....Rijkaard meg...........szerencsétlen
Igazad van, a hozzáállás méltatlan volt egy Barcelonához. Én azt várom tőlük, hogy küzdjenek a kezdő sípszótól a lefújásig. Passzolgatni az edzésen kell, itt küzdeni. Lehet, hogy Frankie holnap majd elmonja, hogy mennyire jók voltunk, milyen jó eredmény ez. Csak egyet felejt el: jó nagy hülyeséget beszél. Ez egy nagy túró volt, 2 pontot odaajándékoztunk ezeknek a favágóknak, akik még ugatni sem ugatják a futballt - max. nyüszítik.Saviola írta:Ne oktass már ki,ha lehet..a véleményem megtartom magamnak,szerintem ne ugass bele.
Ha nyerni akarok,akkor az utolsó percben nem passzolgatok úgy,mint bemelegítéskor..főleg nem 0-0 -nál..s az a 2 ember szórakozott,aki 0-t hozott a meccsen..szóval..ez nem így működik..ez az én véleményem..ennyi.
ugatott a kutyád... oktatott a tanárod... elmondtam hogy xtem hülyeség emiatt kiakadni!!!Saviola írta:Ne oktass már ki,ha lehet..a véleményem megtartom magamnak,szerintem ne ugass bele.
Ha nyerni akarok,akkor az utolsó percben nem passzolgatok úgy,mint bemelegítéskor..főleg nem 0-0 -nál..s az a 2 ember szórakozott,aki 0-t hozott a meccsen..szóval..ez nem így működik..ez az én véleményem..ennyi.
Egyetértek.....akkor énis legszivesebben lerugtam volna a tévét....Messi se csinált semmit egész meccsen,Ronnie meg negyed annyit sem...erre egy perccel a vége előtt elkezdenek passzolgatni ketten....bevizelek..Saviola írta:Ne oktass már ki,ha lehet..a véleményem megtartom magamnak,szerintem ne ugass bele.