Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy csak egyszerűen tesztelik, ha működik, akkor bevezetik, és nem lesz probléma.LG írta:Az 1 faxság, ha ezt bevezetik okádék lesz az egész foci.
Sztem Cannavaro helyett Ferdinand kellett volna, mert Terrynek is volt már jobb éve.Zozzy 5 írta:Cannavarot nem ide kellett volna betenni, hanem a CastillábaA Real szerintem lefizette a Fifát, hogy önbizalomnövelésként tegyék be ezt az embert mindenhova, jót tesz a lelkének.
Akkor lenne úgy, hogy Terry - Nesta középen, Puyol balon, szélen meg Alves. R10 jelenlétét sem nagyon értem...
Én valahogy nem tartom varázslatosnak, amikor már a harmadik 11-est sem adja meg a bíró, vagy már századszorra fújják be rosszul a lest. Mindkettö kell szerintemZsolti írta:Én egyiket sem....elvenné ennek az egésznek a varázsát....
Valszeg nincs annyi "erős" csapat, hogy 20-as legyen a bajnokság. Bár az ottani legerősebb csapatok (Porto, Benfica, Sporting) is inkább UEFA-kupa színvonal...bouba írta:Miért 16 csapatos a portugál bajnokság?
most néztem csak az összefoglalót
La Pulga írta:Örülök neki,de honnan van?kifli írta:Eto'o és Touré sem megy az ANK-ra januárban
Samuel Eto'o és Yaya Touré sem fog elutazni januárban az Afrikai Nemzetek Kupájára.
Az FC Barcelona két meghatározó afrikai játékosának válogatottjai egyaránt résztvevői lesznek majd az eseménynek, ám Eto'o már értesítette a kameruni kapitányt Touré pedig az elefántcsontpartit, hogy semmi esetre se számítsanak majd a játékukra. Ebben persze nagy része van Txiki Begiristainnak a Barca sportigazgatójának is, aki meggyőzte a kettőst, hogy inkább maradjanak, mert szükség van rájuk mindenképpen az együttesnél. Touré esetében a döntés érthető, mert szerződtetése előtt megígérte a sportvezetőnek, hogy mindenképpen ki fogja hagyni majd a tornát.
Az ANK jövő évi döntőjére Ghánában kerül majd sor január 20-a és február 10-e között.
Ez király lenne.kifli írta:Eto'o és Touré sem megy az ANK-ra januárban
Samuel Eto'o és Yaya Touré sem fog elutazni januárban az Afrikai Nemzetek Kupájára.
Az FC Barcelona két meghatározó afrikai játékosának válogatottjai egyaránt résztvevői lesznek majd az eseménynek, ám Eto'o már értesítette a kameruni kapitányt Touré pedig az elefántcsontpartit, hogy semmi esetre se számítsanak majd a játékukra. Ebben persze nagy része van Txiki Begiristainnak a Barca sportigazgatójának is, aki meggyőzte a kettőst, hogy inkább maradjanak, mert szükség van rájuk mindenképpen az együttesnél. Touré esetében a döntés érthető, mert szerződtetése előtt megígérte a sportvezetőnek, hogy mindenképpen ki fogja hagyni majd a tornát.
Az ANK jövő évi döntőjére Ghánában kerül majd sor január 20-a és február 10-e között.
Örülök neki,de honnan van?kifli írta:Eto'o és Touré sem megy az ANK-ra januárban
Akkor pontosítok Tamás!varga tamás írta:A tisztesség megköveteli, hogy leírjam: Robban a hírek szerint 5-6 hetet kénytelen kihagyni sérülése miatt.ozsimiki írta:Lehet van kisebb sérülése,de az tuti,h nem amiatt teljesített úgy ahogy....