Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az lehet, de az évek folyamán javitodni fog, és elég nehéz bugmentesen "generácio"-t váltani. (ugye nextgen-be) A fifa-ban még a bugokat se képesek javitani. (ugye a texturacsik a pálya közepén)Kluivertinho írta:Valóban jobb a PES 2008 mint a Fifa 08, de az is biztos hogy 10szer annyi bug van a PES 2008-ban, mint az előző 2 PES-ben összesen.
Roniee21 írta:Nálam NEM nextgenes![]()
Minden fúlra van véve felbontás minden [auto_cenzúra],és oylan fos grafikája van hogy a 2006 wc ezerszer szebb,fű,emberek,stb....![]()
Nem hiszem hogy a gépemmel lenne baj:Amd AM2 4200+ 2magos proccesszor,2 giga ram Kingston memória,500 gigás vincsi,+ egy atom videokari: Gigabyte PCI-E NX79T256DP-RH nVidia 7900GT 256MB ami még mindig 80 ez,(nem vagánykodásból írtam le a gépem,de tuti hogy nem nálam van a gond)
Nem nagyon értem, hogy hogyan lehet a fifára azt mondani hogy jobb mint a pes. A mostani fifát rég nem látott módon baltázták el, a pes next gen es grafikája, meg a játékélménye magasan veri a fifádat.Roniee21 írta:Szerintem a mostani PES megsem közelíti a FIFÁTNagyon gyenge lett,grafika=fos,irányítás menü minden
Meg miaz hogy ilyen buz. konzolos [auto_cenzúra] a beállítása,meg hulladék menü stb... stb... Le is töröltem azonnal(én véleményem szerint)
![]()
Nah sikerült letolteni?szergoka írta:meg tudná nekem valaki mondani, h mikor jelenik mega Pes hivatalosan, v azt, h mikor lehet már letölteni és , hogy honnan.
előre is köszönöm
Na ne mondd...Perrero írta:az számit h milyen gyorsan megy fel, amit én szedek azt is 5en seedelik és kb 100an szedik le mégis gyorsan jön