Egyébként éni s jobban szeretem japánul,magyar felirattal,bár elég jó volt a szinkronja,még ha cenzúrázott verziót adták is

Roniee21! Van esetleg más animéd is?
Drigo!P.Ü. ment.
Jól látod, olvasd el a kommenteket, ott van róla szó.Los Banditos írta:Jól látom, hogy 0:46-nál cigizik a sofőr?Vito írta:durva![]()
Jól látom, hogy 0:46-nál cigizik a sofőr?Vito írta:durva
Nem-nem van a sima DB a Z meg a GT. És vannak külön movie-k amik nem mindig kapcsolódnak a sorozathoz, de például a moviekkal együtt Go Ku-t 0 éves korától ismerjük, míg ha csak a sorozatot vesszük, akkor 12 évesen ismerjük meg. plusz vannak még egyéb nyalánkságok, viszont ha jól tudom, ezek egyike sem szinkoronos. De én amúgy is jobban szeretem a japán szinkront sokkal jobb a szereplők beszéde, mint a magyar.ozsimiki írta:XXL alatt,pontosan nemtom mit értek,én azt hittem,h az ugyanolyan része,mint pl a Zed,vagy GT
XXL alatt,pontosan nemtom mit értek,én azt hittem,h az ugyanolyan része,mint pl a Zed,vagy GTDrigo írta:Igen ez csak a Z a simát most fogom tölteni (magyarul), aztán majd a GT-t, de az még odébb van, ha majd meglesz és érdekel még Rádszólok. Az XXl alatt a Movie-kat/Specialokat érted?ozsimiki írta:Hali!
Szóval ez a Dragon Ball Zed összes? Mert azt már láttam...viszont ha vki Gt-vel,vagy XXl-el is tudna szolgálni,megköszönnémSON GO KU THE BEST
Hálás köszönet! Természetesen igényt tartok rá ahogy az első szériára is. Priviben megbeszéljük hogyan tovább.Drigo írta:Elsősorba Timnek és Ordognek jelezném, hogy lejött a DBZ összes. Gőzerővel írom 18-20 DVD lesz a 80 gigányi anyag (DVD-Rip). Akit érdekel dobjon egy pü-t. Illetve Tim és Ordog jellezzetek, hogy akkor mint, s hogyan legyen.
Kenny, a feliratokat is hamarosan összeszedem és jelzek ha megvagyok (ezt azért ideírom, m látom azóta nem nézted a püt).
Igen ez csak a Z a simát most fogom tölteni (magyarul), aztán majd a GT-t, de az még odébb van, ha majd meglesz és érdekel még Rádszólok. Az XXl alatt a Movie-kat/Specialokat érted?ozsimiki írta:Hali!
Szóval ez a Dragon Ball Zed összes? Mert azt már láttam...viszont ha vki Gt-vel,vagy XXl-el is tudna szolgálni,megköszönnémSON GO KU THE BEST
Hali!Drigo írta:Elsősorba Timnek és Ordognek jelezném, hogy lejött a DBZ összes. Gőzerővel írom 18-20 DVD lesz a 80 gigányi anyag (DVD-Rip). Akit érdekel dobjon egy pü-t. Illetve Tim és Ordog jellezzetek, hogy akkor mint, s hogyan legyen.
Kenny, a feliratokat is hamarosan összeszedem és jelzek ha megvagyok (ezt azért ideírom, m látom azóta nem nézted a püt).
Bazz, tudtam hogy rosszul (vagy épp pont jól) fogalmazok egyes szennyes fantáziájú emberkéknekVito írta:
nem láttam a meccset. -Huszti hogy játszott?
Zozzy 5 írta:Kösz a mai vendéglátást Ati!![]()
Hannover meccset néztem nála, nameg felfedeztem az Ati barlangot![]()
Kösz mégegyszer a vendéglátást, legközelebb Te jössz hozzám
Ennyit szerettem volna elérni. Kösziozsimiki írta:Azt megígérhetem,h egyből egy annak megfelelő topicban,mert nem célom,h elvegyem bárki szórakozását
Én is örülnék neki elhihetedG-Jay írta:Örülnék neki ha nem titeket kéne olvasni minden topicban ahogy veszekedtek. Addig ok amig témába vágóan, de az a baj h mindig személyeskedésbe fajultok. Jó lenne leállni mostmár. Ezt egy FORUM olvasó kéri. Nem a ti viszályotok érdekel ha nem haragudtok meg.
G.
Ui.:Nem kell egyiknek sem mentegetőzni hogy a másik volt, elég ha abbahagyjátok.