Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Querasma nem ér 12 milkát. Én nagyon szeretem de nem bizonyitott annyit hogy ennyit érjenLG írta:Nem tom...már sokféle verziot hallotam...Charlie írta:Mennyi is volt Deco?
C.
De asszem 13,5misi euro+Quaresma...így Qaresma árát beleszámítva oan 25misi
Nem tom...már sokféle verziot hallotam...Charlie írta:Mennyi is volt Deco?
C.
Elég jo a csáko, de nem szabad elfelejteni, h így megtudtuk szerezeni Decot joval olcsobanBarcaforever írta:Én személy szerint jobban örültem volna ha nyáron +tarottuk volna Quaresmát.Nekem naon teccet a játéka. + azért C.Ronaldo az ő cseréje volt.
Szerintem is. Sokkal jobb játékos, és ő is simán elfutkározna ebben a játékrendszerben ott a jobb oldalon...Barcaforever írta:Én személy szerint jobban örültem volna ha nyáron +tarottuk volna Quaresmát.Nekem naon teccet a játéka. + azért C.Ronaldo az ő cseréje volt.
Nemto...Rijkaard nagyon megkeverte az egészet. (Sztem most megmutatta murinyonak, h o igen is kiválo edzo)Charlie írta:Miután bejött Giuly helyére Maxi pontosan mien szerepkörben nyomta?Gondolom nem a jobboldalon futkározott.Bement Eto'o mellé?
Sajna nem tudtam megfigyelni,elfoglalt voltam
C.
Robinho7 írta:Remek játékos Giuly!Nagyon gyors és jó a passzoló kézsége is!Jó lenne ha madridi lenne....
Miért szürkült volna el??? Te hogy lennél csillag, ha állandóan sérüléssel küzködsz? Guily féléve erről szólt...BaliNorbi írta:Giuly egy picit elszürkült a Barcaban!Tegnap viszont jó volt.Eto'oval veszett gyors párost alkotnak!