Bagoly mondja verébnek...campeonesmadrid írta:Az eddigi játékotok alapján, kezdtem tartani tőletek, de ezen a meccsen szánalom amit csináltok.
Élő közvetítések 07/08
Ha 5-1re vezetne a villarreal, én még akkor is itt maradnék és szurkolnék és bíznék a sikerben, nemhogy egy kis 3-1nél. Nehogymár félidőben elhúzzon a nép az esti mesét nézni!!

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
de ha nem birok itt ülni?? amugy rám ez nem tartozik, minden meccsüket végignéztem és nem 5-0nál szurkolok... befejeztem mert nem rám tartozik..Gauchomester írta:Egész első félidőt az eurobarcán követtem nyomon, ezútom is köszönet azoknak, akik hozzászólásaikban tudósították a mérkőzés történéseit...
A felesleges vitákba rittig nem szóltam bele, de most félidő, hát leírom a véleményem...Aki vesztes állásnál feláll, és elmegy filmet, meg inter meccset nézni, az ne problémázzon a 3-1-es félidei álláson....(személyes vélemény). Itt szurkolni kell, és nem Barca-drukker az, aki csak 5-0-nál kapcsolja be a tévéjét, és szurkol egy esetleges 6. Messi gólnak..Nem lehet minden meccset megnyerni...vagy pontosabban nem lehet minden meccsen parádézni, ha a Villareal tudott 3-at lőni nekünk, mi miért ne lennánk képesek rá?? Kérdezem én....
Némi lelki fröccs a fiúknak az öltözőben, és meglehet az x mindenképp, sőt, akár a győzelem is...De ehhez igazi Barca-szív kell a játékosoktól és a szurkolktól egyaránt...
tegyük hozzá hogy a 3 gólból 2 11-es volt.
-
- Barça B
Az eddigi játékotok alapján, kezdtem tartani tőletek, de ezen a meccsen szánalom amit csináltok.
CampeonesMadrid
-
- Barça B
nem kéne hülyeségeket írni. mind2 csapat a depor meg a levante annyit ér mint egy zsák [auto_cenzúra]bondegabor írta:Gyerekek! Hagyjuk már, hogy fáradtak vagyunk! A Valenciának és Sevillának tán nincsenek válogatott labdarúgói??? (Deportivo-Valencia 1-3, Levante-Sevilla 0-2 a félidőben)
ronaldinho
erre én sem számítottam 
aszittem h kínkeservesen, de nyerünk...mondjuk így is lesz!

aszittem h kínkeservesen, de nyerünk...mondjuk így is lesz!

-
- Entrenador del Barça
nem kell mást mondani...Gauchomester írta:Egész első félidőt az eurobarcán követtem nyomon, ezútom is köszönet azoknak, akik hozzászólásaikban tudósították a mérkőzés történéseit...
A felesleges vitákba rittig nem szóltam bele, de most félidő, hát leírom a véleményem...Aki vesztes állásnál feláll, és elmegy filmet, meg inter meccset nézni, az ne problémázzon a 3-1-es félidei álláson....(személyes vélemény). Itt szurkolni kell, és nem Barca-drukker az, aki csak 5-0-nál kapcsolja be a tévéjét, és szurkol egy esetleges 6. Messi gólnak..Nem lehet minden meccset megnyerni...vagy pontosabban nem lehet minden meccsen parádézni, ha a Villareal tudott 3-at lőni nekünk, mi miért ne lennánk képesek rá?? Kérdezem én....
Némi lelki fröccs a fiúknak az öltözőben, és meglehet az x mindenképp, sőt, akár a győzelem is...De ehhez igazi Barca-szív kell a játékosoktól és a szurkolktól egyaránt...
-
- Entrenador del Barça
Láttátok a labdabirtoklást 66-34 oda. Nem tudom, hogy mit csinálhattak az első félidőben. A második félidőben mindent egy lapra kell feltenni. Emlékeztek egy Barca-Atletico M. -re ott is volt 3-1 oda és 5-4 lett a vége. Igaz akkor nem Frank volt az edző.
Hajrá Fiúk!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá Fiúk!!!!!!!!!!!!!!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egy meccsből kár kiindulni, ha ki is kapunk, megnyerhetjük a bajnokságot! Van annyi tartás szerintem a csapatban, hogy fordítsunk, bár nem látom hogy játszunk, de bízom benne, hogy Frank felrázza a fiúkat.Victor_Valdes írta:Tudjátok!
Én is sajnálnám ha kikapnák de nem lenne tragédia még az se ha a margó nyerne(remélem kapnak egy 3 gólos zakót a tippem is ennyi volt)de hosszó még az idény ettől függetlenül ha idén se sikerülne semmi az egész stábot repiteném a kukába .....
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Egész első félidőt az eurobarcán követtem nyomon, ezútom is köszönet azoknak, akik hozzászólásaikban tudósították a mérkőzés történéseit...
- Mihu
- Director del Fútbol
Van egy f.sszopó k.csög a fórumon akinek 2 hozzászólása van és az IQ-ja nem éri el a 0-t sem. Tudjátok ő a campeonesmadrid.... K.csög inkább azon gondolkozz el hogy hogy nyertétek meg azt a k.rva tavalyi bajnokságot. Jóhogynem már ezen fogtok lovagolni 20 évig. Egy bajnoki címről amit kaptatok a karácsonyfa alá h.lyegyerekcampeonesmadrid írta:Van egy csapat, amelyik ezt a Villarealt 5-0-ra verte.
Tudjátok a tavalyi BAJNOK
Hala Madrid

Ez most ha tetszik valakinek ha nem akkor is ki kellett adnom magamból

-
- Llegenda del Barça
Közel sincs annyi, mint nekünk...Plusz azt is nézd, hogy ki kivel játszik...bondegabor írta:Gyerekek! Hagyjuk már, hogy fáradtak vagyunk! A Valenciának és Sevillának tán nincsenek válogatott labdarúgói??? (Deportivo-Valencia 1-3, Levante-Sevilla 0-2 a félidőben)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.10.20. 20:57:29-kor.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
66.7% Possession 33.3%
4 Shots 4
3 Shots on target 2
0 Saves 0
0 Corners 1
7 Fouls 4
0 Offsides 1
0 Yellow cards 1
0 Red cards 0
0 Tackles 0
2 Accurate passes 1
0 Bad passes 0
4 Shots 4
3 Shots on target 2
0 Saves 0
0 Corners 1
7 Fouls 4
0 Offsides 1
0 Yellow cards 1
0 Red cards 0
0 Tackles 0
2 Accurate passes 1
0 Bad passes 0
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Barça B
jah huzz a [auto_cenzúra]. nem kellenek ide ilyen selejtes madridisták. simán nyerünk innen is. azé mer ti nem tudtok nyerni innen mi igen. és sztem az espanyol majd szétveri a fejetekkovinho írta:Húzzál már a madridistára te kis pöts...realmisha írta:desajnálom
Kis hülye gyerek...
ronaldinho
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ne ezt kell tenni :)ki kell tartani a csapattal ha 10-0 lenne akkor is végig sírnám az egész meccsetLionel85 írta:Ronal.10 írta:[quote="Zozzy
Én inkább sírok, mint nézzek más meccset...
Pontosabban nem sírok, hanem bíztatom a csapatot, amíg van esély!
-
- Barça C
Gyerekek! Hagyjuk már, hogy fáradtak vagyunk! A Valenciának és Sevillának tán nincsenek válogatott labdarúgói??? (Deportivo-Valencia 1-3, Levante-Sevilla 0-2 a félidőben)
Igazából nem lenne semmi baj mert megeshet bárkivel hogy kikaphat...
csak azt utálom amikor a sok hülye kis reálos át jön ide fas'kalaposkodni!
na de mind1!
Forca Barca! Hajrá srácok! úgy állunk fel vesztett állásból mint ahogy a bilbao már jó párszor!!!
remélem...
csak azt utálom amikor a sok hülye kis reálos át jön ide fas'kalaposkodni!
na de mind1!

Forca Barca! Hajrá srácok! úgy állunk fel vesztett állásból mint ahogy a bilbao már jó párszor!!!

remélem...
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
syaby írta:Possession: Villarreal 66.7% Barcelona 33.3%
ez a csúnya
uhhh

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
hú basszus még jó hogy nem totóztam...még a műsort se tudom, de a roma is x-elt szinte minden a papírformával ellentétben történt.
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
nekem a bizattás az az hogy NÉZEM öket és ordibálok hogy ez az ott van ez passz oda ugyvan ruggd már rááá góóóól.. de nem igy minjá "elalszok"(igy foci után kihajtottam a belem, még focicipöbe vagyok
) 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronal.10 2007.10.20. 20:55:02-kor.